Netflix Twee helden Series verdwijnen in augustus 22

Netflix is er aan gestart, aan de ene kant worden series stop gezet, aan de andere zijde verdwijnen er ook series van het Netflixaanbod. Met de reeks van titels die zullen verdwijnen zijn we nog niet snel aan het einde. Het verstrengde beleid van de streamer zal nog meer series doen verdwijnen van het aanbod, hoe erg het ook is we mogen nog meer titels verwachten.

Netflix De Twee Helden Series

De eerste serie de verdwijnt is Chicago Med. Op het ogenblik zijn er vier seizoenen van de serie beschikbaar om te streamen. De overige seizoenen zullen niet of niet in de nabije toekomst beschikbaar zijn of worden.

Chicago Med is een Amerikaanse ziekenhuisserie die gemaakt is door Dick Wolf en Matt Olmstead. De serie is een bijproduct van de serie Chicago Fire. De eerste aflevering van Chicago Med werd in Amerika op 17 november 2015 uitgezonden. De serie volgt de gebeurtenissen van de de fictieve spoedeisende hulp van het Gaffney Chicago Medical Center.

Voor wie toch de serie graag wil zien en ook andere seizoenen zullen een kijkje moeten nemen bij Amazon prime video. Bij Amazon Prime video zijn er 5 seizoenen beschikbaar.

De tweede serie die uit het aanbod wordt verwijderd is Chicago Fire. Chicago Fire is net als Chicago Med een Amerikaanse serie bedacht door Michael Brandt en Derek Haas. Geproduceerd door Haas en uitgezonden door NBC.

In de dramaserie spelen onder meer Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Lauren German en David Eigenberg. Het eerste seizoen werd uitgezonden in de herfst van 2012.

Chicago Fire volgt de brandweerlieden en paramedici van het 25e Bataljon van het Chicago Fire Departement. Alhoewel de serie ook een niet bestaande brandweerkazerne onder de aandacht brengt zijn sommige scenes opgenomen in een echte kazerne.

Kijk even bij Amazon Prime Video waar 8 seizoenen beschikbaar zijn om te streamen.

Beide series verlaten Netflix aan het einde van de maand. De laatste dag dat je de mogelijkheid hebt om nog te genieten van de series op Netflix is 31 augustus 2022.

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)