Netflix Schrapt Vampieren Serie Na Eerste Seizoen

Netflix heeft een strikte handhaving als het gaat over series die niet genoeg kijkers aantrekken. Als een serie onder de verwachting blijft dan is de beslissing snel genomen om de serie een halt toe te roepen. De vampieren worden dan ook begeleid naar de uitgang. Het is de vraag bij sommige series of ze wel bekend genoeg zijn bij de Netflix abonnees.

Netflix Vampieren Serie Canceld

Victoria Schwab de bestsellerauteur van romans als The Invisible life of Addie LaRue en de Shades of Magic series zette haar schouders onder de serie First Kill. De serie werd speciaal gemaakt voor Netflix.

Sarah Catherine Hook was de hoofdrolspeelster als tienervampier Juliette. Ook als vampier komt de eerste keer om een prooi te zoeken en een eerste moord te plegen en zo een plaats te verdienen in de Vampieren familie.

Was het verhaal niet boeiend genoeg, was de serie niet bekend genoeg bij de abonnees het resultaat van te weinig geintreseerde leid er toe dat na 1 seizoen Netflix heeft besloten om de serie niet verder te zetten.

Ook de herstructurering die bij de streamer gaande is maakt het moeilijk in een nog strenger, strikter beleid dat Netflix voert. Een verwachting wordt vooropgesteld en als de serie niet voldoet aan de verwachting aangaande kijkers is de beslissing nog alleen een formaliteit.

De laatste kwartalen heeft de streamer enkele klappen gekregen met een verlies van 200.000 abonnees is het eerste kwartaal van 2022. 

Het tweede kwartaal was iets beter maar toch werd er een verlies genoteerd van 970.000 abonnees in het tweede kwartaal van 2022.

Series die op de grens van de verwachtingen balanceren kregen vroeger al eens het voordeel van de twijfel. 

In het aangepaste beleid is het veel strenger en First Kill zal niet de laatste serie zijn die zal verdwijnen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)