Netflix Aankomende Titels Van Maandag 1 augustus tot en met Zondag 7 augustus 2022

Netflix het is zo ver juli is voorbij de eerste maand van de vakantie heeft ons zonnig en warm weer gebracht. Hopelijk is dit ook zo voor augustus. Natuurlijk zijn we weer benieuwd welke titels van films en series de komende week op Netflix zullen verschijnen. Een overzicht van de titels vind je hieronder. Laat je volledig gaan en misschien vind je hier je volgende pareltje! 

Ken je de bijbel al van Netflix?

Hieronder vind je de codes om gerichter te zoeken op Netflix. Hoe het allemaal werkt, wordt allemaal toegelicht. Wil je in de toekomst sneller een titel vinden in het genre dat je graag ziet dan gaat dit je zeker helpen om titels te vinden waarvan je niet wist dat ze op Netflix te zien zijn!

Films en series van 2022 je hebt maar te klikken

Carter

Release: 2022-08-05Genre: Actie
Overview

Een man wordt wakker en mist zijn herinneringen. Geregisseerd door een mysterieuze stem van een apparaat in zijn oor, begint hij aan een reddingsmissie voor gijzelaars vol gevaar.

Vrijdag 5 augustus

 

Trainwreck: Woodstock ’99

Genre: Documentary    Seizoenen: 1    Afleveringen: 3
Overzicht

Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?

Woensdag 3 augustus

 

The Sandman

Genre: Sci-Fi & Fantasy    Seizoenen: 1    Afleveringen: 10
Overzicht

Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

Vrijdag 5 augustus

 

Buba

Release: 2022-08-02Genre: Komedie
Overview

Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.

Woensdag 3 augustus

 

Good Morning, Verônica

Genre: DramaSeasons: 2Episodes: 14
Overview

Terwijl hij op zoek is naar een datingsite roofdier, ontdekt een onderbenutte agent een man en vrouw met een gruwelijk geheim en een web van samenzwering dat het verbergt.

Woensdag 3 augustus

 

Wedding Season

Release: 2022-08-04Genre: Romantiek
Overview

Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.

Donderdag 4 augustus

 

De Grinch

Release: 2018-11-08Genre: Animatie
Overview

De Grinch is een verbitterd wezen met een hart dat twee maten te klein is. Hij woont in een grot op een besneeuwde bergtop ten noorden van Whoville, het thuis van de warmhartige en vrolijke Who's. Zijn enige vriend is zijn hond, Max.

Woensdag 3 augustus

 

Don't Blame Karma

Release: 2022-08-03Genre: Romantiek
Overview

Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.

Woensdag 3 augustus

 

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Release: 2022-08-05Genre: Animatie
Overview

De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.

Vrijdag 5 augustus

 

The Deep End of the Ocean

Release: 1999-03-12Genre: Drama
Overview

Beth Cappadora is een liefdevolle en toegewijde moeder en echtgenote. Naast haar zorg voor haar gezin heeft ze ook een succesvolle carrière als fotografe. Samen met haar drie kinderen trekt ze er een weekend op uit om een schoolreünie bij te wonen. Terwijl ze in de drukke lobby van het hotel wacht om in te checken, verdwijnt haar driejarige zoontje Ben in de menigte. De verdwijning heeft een verwoestend effect op het leven van Beth en haar echtgenoot Pat. De tijd verstrijkt en met de hulp van Pat pikken Beth en de andere kinderen uiteindelijk hun normale leven terug op. Tot er negen jaar later plots een jongen aanbelt die volgens Beth veel gelijkenissen vertoont met de verdwenen Ben.

Maandag 1 augustus

 

Darlings

Release: 2022-08-05Genre: Komedie
Overview

Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.

Vrijdag 5 augustus

 

Dreamland

Release: 2019-11-27Genre: Thriller
Overview

Texas, de jaren 30. Te midden van de droogte en stofstormen is een vijftienjarige jongen op zoek naar een voortvluchtige bankrover. Met de beloning die op haar hoofd staat wil hij het familiebedrijf redden van een faillissement. Tegen alle verwachtingen in vindt hij haar eerder dan de FBI en de lokale politie.

Maandag 1 augustus

 

Fast & Feel Love

Release: 2022-04-06Genre: Komedie
Overview

Een kampioen bekers stapelen vecht voor zijn verwaarloosde liefdesleven terwijl hij zijn titel van snelste stapelaar ter wereld verdedigt.

Donderdag 4 augustus

 

The Craft: Legacy

Release: 2020-10-28Genre: Horror
Overview

Vier buitenbeentjes op school delen eenzelfde hobby, namelijk hekserij. Gezamenlijk experimenteren ze met duistere krachten om zo wraak te nemen op iedereen die hen gepest heeft. Wanneer ze grotere krachten hebben opgeroepen dan ze blijken aan te kunnen lijkt alles verschrikkelijk uit de hand te lopen.

Woensdag 3 augustus

 

Kakegurui Twin

Genre: Animation    Seizoenen: 1    Afleveringen: 1
Overzicht

Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.

Donderdag 4 augustus

 

Twenty Five Twenty One

Genre: Drama    Seizoenen: 1    Afleveringen: 16
Overzicht

In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.

Vrijdag 5 augustus

 

Blue Night

Release: 2018-11-09Genre: Romantiek
Overview

Vivienne is een beroemde zangeres met een succesvolle muziekcarrière, maar als ze slecht nieuws krijgt vlak voor een wereldtournee moet ze haar leven opnieuw onder de loep nemen. Net als de beslissingen die ze heeft genomen en de relaties die ze heeft opgeofferd voor haar carrière.

Maandag 1 augustus

 

Forecasting Love and Weather

Genre: Drama    Seizoenen: 1    Afleveringen: 16
Overzicht

Voor een ijverige weervrouw en haar vrijgevochten collega van de nationale weerdienst blijkt het zeer moeilijk om de liefde te voorspellen, net als regen of zonneschijn.

Dinsdag 2 augustus

 

Big Tree City

Genre: Action & Adventure    Seizoenen: 1    Afleveringen: 1
Overzicht

Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.

Maandag 1 augustus

 
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)