Netflix The Walking Dead Seizoen 11 hier zijn de antwoorden!

Netflix: The Walking Dead is een Amerikaanse serie die er al 10 seizoenen heeft opzitten. 10 seizoenen op Netflix is het dan nog nodig om te vermelden dat de serie razend populair is. Als je weet dat populaire series met moeite aan drie of vier seizoenen raken dan mogen we wel zeggen dat The Walking Dead een echte bom is.

The Walking Dead serie is gebaseerd op een door Robert Kirkman, Tony Moor en Charlie Adlard bedachte stip met dezelfde naam. De strip werd ontwikkeld voor de serie door scenarist en regisseur Frank Darabont.

Netflix The Walking Dead Personage Karakters

Het is kenmerkend voor de serie dat de personages tijdens de serie veranderen van karakter en het onderling vertrouwen. 

Wat je niet ziet bij vele series waar de personages trouw blijven aan hun karakter om zo fans aan hen te binden.

Misschien is dat wel het grote succes van de serie dat de veranderingen het zo onvoorspelbaar maken.

Diverse ethische kwesties worden niet uit de weg gegaan, denk aan de conflicten tussen mensen met verschillende meningen.

In het begin van de serie is de groep samenhorend, ze hangen hecht aan elkaar.

Tijdens het verloop van de serie zie je hoe de personages meer op zich zelf handelen.

Het wantrouwen wordt groter en dat heeft tot gevolg dan de samenhorigheid het vertrouwen in elkaar verminderd en dat wantrouwen meer naar boven komt.

Netflix The Walking Dead Cast

Laten we snel een paar leden van de cast overlopen. Norman Reedus als Daryl Dixon, Melissa McBride als Carol Peletier, Lauren Cohan als Maggie Greene Rhee, Christian Serratos als Rosita Espinosa, Josh McDermitt als Eugene Porter, Seth Gilliam als Gabriel Stokes, Ross Marquand als Aaron, Jeffrey Dean Morgan als Negan Smith, Cooper Andrews als Jerry, Khary Payton als Ezekiel, Nadia Hilker als Magna.

Netflix TWD Originele Samenvatting Van Fox Tv

Veel van onze helden vechten tegen het dreigende hellevuur tijdens de Reaper aanval, terwijl anderen de strijd aangaan met Moeder Natuur in Alexandria. Om iedereen heen, stort de wereld letterlijk in. Ondertussen is het leven in the Commonwealth niet zo idyllisch als het lijkt.

Zullen de bewoners van Alexandria in staat zijn om de stukken bij elkaar te rapen en wie is er nog in leven om te helpen? Zullen hun relaties helen of breken? Zal het teken van vrede worden geaccepteerd of afgewezen?

Waar sommigen opnieuw hoop vinden, is er voor anderen geen weg meer terug. Eén waarheid staat vast: levens staan op het spel.

Elke beslissing verandert hun toekomst, hun overlevingskansen en de toestand van elke gemeenschap drastisch.

Netflix The Walking Dead Seizoen 11 trailer

Netflix The Walking Dead Seizoen 11 Release

Je hoeft maar op sociale media te snuffelen en je merkt meteen dat je de vraag wanneer seizoen 11 er eindelijk aankomt heel veel ziet verschijnen. Fans zullen gelukkig zijn om te weten dat seizoen 11 er in augustus aankomt.

Nog even geduld vanaf 22 augustus kun je genieten van Seizoen 11 The Walking Dead op Netflix!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Netflix The Walking Dead Seizoen 11 hier zijn de antwoorden!

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)