Jason Momoa neemt het op tegen een vreselijk nieuw wapen (zie trailer)

Bekijk de epische nieuwe trailer voor het derde en laatste seizoen van Apple TV+'s post-apocalyptische drama, See, met Jason Momoa en Alfre Woodard in de hoofdrollen.

Jason Momoa: De officiële trailer voor See seizoen 3 is hier. Het derde en laatste seizoen van het postapocalyptische drama keert 26 augustus terug naar Apple TV+. Met Jason Momoa in de hoofdrol, volgt See de onverschrokken leider van de Alkenny stam, Baba Voss (Momoa) eeuwen in een dystopische toekomst waar de mensheid het vermogen om te zien is verloren. Voss moet zijn familie beschermen wanneer de meedogenloze koningin, Kane, erachter komt dat zijn kinderen het mythische vermogen van het zien hebben, en gelooft dat het hekserij is.

See werd ongeveer een jaar geleden verlengd voor een derde seizoen en later werd onthuld dat dit het laatste hoofdstuk van de serie zou zijn. 

Een eerste teaser trailer werd vorige maand vrijgegeven voor See seizoen 3, en nu hebben fans een spannende blik op wat ze kunnen verwachten van het laatste seizoen van de serie.

De officiële trailer ging eerder vandaag in première tijdens het Storytellers of Apple TV+ panel op San Diego Comic-Con 2022. 

De See seizoen 3 trailer volgt Voss die terugkeert naar het Payan Koninkrijk nadat een gevaarlijke nieuwe dreiging, gecreëerd door een Trivantiaanse wetenschapper, waargenomen wapentuig, dreigt zijn vrouw, Maghra, en geadopteerde kinderen, Kofun en Haniwa, pijn te doen. Bekijk de epische nieuwe trailer voor See seizoen 3 hieronder:

See Met Jason Momoa

Gebaseerd op de tijdens Comic-Con onthulde See trailer, lijkt dit nieuwe wapen kolossale schade aan te richten in de vorm van een vuurbom, waarbij duizenden worden gedood en hele steden tegelijk worden verwoest. 

De nieuwe vurige dreiging verhoogt de inzet dramatisch voor Voss en zijn familie, met inbegrip van zijn wraakzuchtige broer, Edo Voss (Dave Bautista) die schijnbaar is teruggekeerd na te zijn verslagen door zijn broer aan het einde van seizoen 2. 

Hoewel Bautista een gastrol speelde in seizoen 2, lijkt het erop dat hij een grotere rol heeft in het laatste seizoen van de serie. 

Met een gevaarlijk nieuw wapen en de Trivantianen die Baba en zijn familie willen vernietigen, doet See seizoen 3 er alles aan om de serie op epische wijze af te sluiten.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)