Locke & Key Netflix Serie seizoen 3 eindelijk toch?

Locke & Key seizoen 3 komt eraan. Vele fans van de serie zullen hier blij om zijn dat de serie met het derde seizoen terug te zien zal zijn op Netflix. De serie debuteerde in 2020 werd verlengd voor een tweede seizoen verlengd. Het tweede seizoen verscheen op 22 oktober 2021. De serie werd verlengd voor een derde seizoen met een release voor 2022.

Locke & Key is een Amerikaanse fantasie, horror dramaserie. De serie komt van Carlton Cuse, Meredith Averill en Aron Eli Coleite. Locke & Key is gebaseerd op de comic boek serie met dezelfde naam van Joe Hill en Gabriel Rodriguez.

Locke & Key verhaal

Rendell Locke is vermoord door een voormalige student Sam Lesser. De vrouw van Rendell besluit om met haar drie kinderen Tyler Kinsy en Bode te verhuizen. Ze verhuizen van Seattle naar Matheson Massachusetts.

Nina en haar kinderen nemen hun intrek in Rendell’s ouderlijke huis (sleutelhuis). De kinderen ontdekken in het huis mysterieuze sleutels die gebruikt kunnen worden om verschillende deuren op een magische manier te openen.

Snel ondervinden de kinderen dat zij niet de enige zijn die op zoek zijn naar de sleutels, een duivelse entiteit is op zoek naar de sleutels voor zijn eigen kwaadaardige doeleinden.

Locke & Key seizoen 3 trailer

Release met een addertje

Dat seizoen drie eraan komt en voorzien is om op tien augustus te verschijnen zal vele fans plezier doen. Spijtig genoeg is er ook een addertje dat het derde seizoen ook het laatste seizoen van de serie zijn.

Locke & Key rolverdeling

Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Petrice Jones, Laysla De Oliveira, Griffin Gluck, Aaron Ashmore, Brendan Hines, Hallea Jones, Sherri Saum, Kevin Durand, Bill Heck, Genevieve Kang, Coby Bird, Kevin Alves, Thomas Mitchell Barnet, Eric Graise, Felix Mallard, Martin Roach, Asha Bromfield, Steven Williams, Jesse Camacho, Joy Tanner, Liyou Abere.

Opgelet

De serie kan angst en spaningen veroorzaken, bevat scheldwoorden en beledigend taalgebruik, bevat uitingen van geweld. De serie is geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar. Een tip voor de ouders van jongere kinderen bekijk de serie eerst voor je toestemming geeft als je zoon of dochter jonger is dan 16 jaar!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Locke & Key Netflix Serie seizoen 3 eindelijk toch?

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)