Netflix Aankomende Titels Van Maandag 25 juli tot en met Zondag 31 juli 2022

Netflix België: We zijn aangekomen aan de laatste week van juli en dan is het weer tijd om eens een oogje te werpen naar de titels die er aankomen. Onder elk bericht vind je een knop met een link naar Netflix. Heb je een titel gezien die je niet wil missen kun je daarop klikken en Netflix verzoeken om een melding te sturen. Netflix stuurt je dan een melding vanaf de titel zijn debuut heeft gemaakt op de streamer. 

Netflix België

29 Juli 2022

Justice Served

Genre: Misdaad    Seizoenen: 1    Afleveringen: 6
Overzicht

Een bende vrijheidsstrijders valt het proces binnen tegen een blanke politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten en een gijzeling ontvouwt zich op schermen in het hele land.

29 juli

 

Keep Breathing

Genre: DramaSeizoenen: 1Afleveringen: 6
Overzicht

Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.

28 juli

Purple Hearts

Release: 2022-07-29Genre: Romantiek
Overview

Een worstelende singer songwriter en een marinier met een bewogen verleden gaan een verstandshuwelijk aan en worden tegen alle verwachtingen in hopeloos verliefd.

29 juli

Bittersweet Sixteen

Release: 2021-12-22Genre: Komedie
Overview

Lotte is een tiener van 15 en kijkt uit naar haar 16de verjaardag, haar ‘sweet sixteen’. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug: een toxische relatie met Astrid, het mooiste meisje van de klas, beschadigde haar zelfbeeld. Op het thuisfront is er ook een verrassende wending: haar ouders gaan uit elkaar. Ondertussen razen hormonen door puberlichamen, worden de dagen gekleurd door ontluikende liefdes, de lastige maar mooie zoektocht naar seksuele identiteit, het ontwijken van de valkuilen van de middelbare school, en existentiële twijfels.

31 juli

The Most Hated Man on the Internet

Genre: Documentary    Seizoenen: 1    Afleveringen: 3
Overzicht

Een volhardende moeder is vastbesloten om de foto’s van haar dochter van een wraakpornowebsite te verwijderen en onderneemt online een kruistocht om de wrede oprichter te stoppen.

27 juli

Pipa

Release: 2022-07-27      Genre: Misdaad
Overzicht

Jaren nadat de voormalige agente Pipa naar een afgelegen stad is verhuisd, wordt ze opnieuw een duistere wereld ingezogen wanneer een lijk op haar land wordt gevonden.

27 juli

Car Masters: Rust to Riches

Genre: Reality    Seizoenen: 4    Afleveringen: 30
Overzicht

Het team van Gotham Garage renoveert een bonte verzameling auto’s en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen en voor veel geld te verkopen.

27 juli

Uncoupled

Genre: Comedy    Seizoenen: 1    Afleveringen: 8
Overzicht

Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.

29 juli

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series

Genre: Drama    Seizoenen: 1    Afleveringen: 8
Overzicht

Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.

29 juli

Another Self

Genre: Soap    Seizoenen: 1    Afleveringen: 8
Overzicht

Drie vrienden arriveren in een badplaats. Ze komen er in contact met hun spirituele zelf en worden plotseling geconfronteerd met onopgeloste trauma’s uit hun familieverledens.

28 juli

Street Food: USA

Genre: Documentary    Seizoenen: 1    Afleveringen: 6
Overzicht

Get a taste of the most beloved bites on American streets and, along the way, discover the heart, soul and wildly diverse real people behind the food.

26 juli

Dream Home Makeover

Genre: Reality    Seizoenen: 3    Afleveringen: 18
Overzicht

Echte gezinnen zoeken naar het perfecte huis dat bij hun eigen unieke stijl past. Shea en Syd McGee van Studio McGee maken hun dromen waar.

27 juli

Gabby’s Dollhouse

Genre: Animation    Seizoenen: 4    Afleveringen: 33
Overzicht

Schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie. Beleef geanimeerde avonturen samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek.

25 juli

Barba, Cabelo & Bigode

Release: 2022-07-28Genre: Komedie
Overview

Een toegewijde zoon steekt de handen uit de mouwen en ontpopt zich tot de coolste kapper van de buurt als de kapsalon van zijn moeder failliet dreigt te gaan.

28 juli

The Entitled

Release: 2011-09-06Genre: Thriller
Overview

Het leven van Paul Dynan wordt op zijn kop gezet wanneer hij besluit om drie jonge mensen te ontvoeren en ze vast te houden voor losgeld om zo zijn eigen familie te redden. De zaken lopen uit de hand wanneer zijn psychotische partners schietgraag blijken te zijn en de gijzelaars zo hun eigen verrassingen in petto hebben voor de ontvoerders. Wanneer het bloed is vergoten en zijn perfecte plan vreselijk mis loopt, moet Dynan er alles aan doen om zijn zelf opgezette val te ontlopen.

29 juli

Rebelde

Genre: Drama    Seizoenen: 2    Afleveringen: 9
Overzicht

Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Loge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.

27 juli

Fanático

Genre: Drama    Seizoenen: 1    Afleveringen: 1
Overzicht

Als de grootste fan van een artiest probeert de persoonlijkheid van zijn idool aan te nemen, komt hij erachter dat het bestaan van een superster niet zo makkelijk is.

29 juli

Cased Closed: Zero’s Tea Time

Genre: Animation    Seizoenen: 1    Afleveringen: 6
Overzicht

Een detective die ook politieagent en lid van een duistere organisatie is, probeert zijn drie identiteiten te balanceren in deze spin-off van ‘Detective Conan’.

29 juli

Di4ries

Genre:    Seizoenen: 1    Afleveringen: 1
Overzicht

Eerste liefdes, eerste kussen, plezier met vrienden … en ruzies met rivalen. In de gangen van de middelbare school Galileo Galilei gebeurt er elke dag iets verrassends.

26 juli

Masaba Masaba

Genre: KomedieSeasons: 2Episodes: 13
Overview

Masaba Gupta is supercool. Ze draagt de allernieuwste mode en heeft de meest trendy moeder van de stad. Maar als het op liefde aankomt, heeft ze nog wel wat stijl nodig.

29 juli

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)