John Wick Part 4 Clip onthuld op Comic Con

Als een echte verrassing kwam het niet de eerste clip van John Wick 4 op Comic Con Sandiego. Keaunu Reeves samen met de regisseurs toonde de eerste clip van de Lionsgate film. Het zal wachten zijn op de volledige film die verwacht wordt op 24 maart 2023. John Wick 4 zal debuteren in de bioscoop.

Stahelski en Reeves (John Wick) vertelde dat de nieuwe film gefilmd is op vijf locaties, Japan, Amerika, Parijs, Berlijn en Jordanië.

De clip begint met Wick die met zijn vuisten tegen een paal omwikkeld met touw slaat. Verder is er een voice-over die aan John vraagt heb je er al over nagedacht waar dit eindigt.

Niemand kan iedereen vermoorden zelfs jij niet. De clip maakt duidelijk dat er vele actiescènes zullen plaatsvinden in de vijf landen waar de film op locatie was.

Verder zijn er neonshots van zwaardvechten en Wick tegen een Eiffeltoren in de winter.

Bekijk de eerste clip van John Wick part 4 hieronder.

John Wick Clip

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)