Felon Film Met Stephen Dorff en Val Kilmer in augustus op Netflix

Felon een Amerikaanse gevangenisfilm geschreven en geregisseerd door Ric Roman Waugh. In de hoofdrollen Stephen Dorff, Val Kilmer en Harold Perrineau. Het verhaal is gebaseerd op de gebeurtenissen die plaatsvonden in de jaren negentig in de beruchte California State Prison. De film maakte zijn debuut om 18 juli 2008 in de Verenigde Staten.

Felon Het Verhaal

Wade Porter is een arbeider die samenwoont met zijn vriendin Laure en hun zoon Michael. Wanneer er in de nacht wordt ingebroken jaagt Wade de inbreker het huis uit en slaagt het op het hoofd met een honkbalknuppel. Dit voorval zal het leven veranderen van Wade Porter en zijn gezin veranderen.

Felon Op Netflix

De film zal verschijnen op 15 augustus 2022 op Netflix.

Felon Rolverdeling

Stephen Dorff als Wade Porter, Marisol Nichols als Laura Porter, Vincent Miller als Michael Porter. Val Kilmer als John Smith, Harold Perrineau als luitenant Bill Jackson, Greg Serano als officier Diaz, Johnny Lewis als Jake, Nate Parker als officier James Collins, Nich Chinlund als sergeant Roberts, Anne Archer als Maggie, Sam Shepard als Gordon, Chris Browning als Danny Sampson en Jake Walker als directeur Frank Harris.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Felon Film Met Stephen Dorff en Val Kilmer in augustus op Netflix

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)