Jason Momoa krijgt het dubbele van zijn salaris uit eerste film voor Aquaman 2

Jason Momoa gaat 15 miljoen dollar verdienen voor zijn rol in het vervolg, Aquaman and the Lost Kingdom, een verdubbeling van wat hij in de eerste DCEU-film verdiende.

Voor Aquaman and the Lost Kingdom krijgt Jason Momoa naar verluidt het dubbele betaald van zijn salaris in de eerste DCEU-film. De eerste Aquaman in 2018 was een enorme hit, geregisseerd door James Wan, en verdiende meer dan $ 1,148 miljard aan de box office. Hoewel hij voor het eerst te zien was in Batman V Superman: Dawn of Justice, is Aquaman een goede introductie tot het personage van Arthur Curry (Momoa) en het onderwaterkoninkrijk Atlantis. De film volgt de pogingen van Aquaman om een oorlog te stoppen tussen de zeewereld en de landwereld.

Jason Momoa

Niet lang na het succes van de eerste film, werd aangekondigd dat er een Aquaman vervolg in de maak was, met zowel Jason Momoa als Wan terug. 

Hoewel er nog veel onbekend is over de aankomende Aquaman vervolgfilm, werden fans van het personage getrakteerd op een korte cameo aan het einde van HBO Max’s Peacemaker show. 

Naast Jason Momoa, zal Aquaman and the Lost Kingdom ook optredens van Amber Heard, Nicole Kidman, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, en Yahya Abdul-Mateen II bevatten.

Terwijl er nog veel onbekend is over de aankomende Aquaman sequel, onthult een nieuw rapport van Variety dat Momoa’s salaris in wezen het dubbele is van dat van de eerste aflevering.

Jason Momoa krijgt 15 miljoen dollar voor zijn rol in Aquaman and the Lost Kingdom, wat betekent dat zijn salaris voor de eerste film ongeveer 7,5 miljoen dollar was.

Het rapport legt uit dat Jason Momoa getekend heeft voor een vervolg als onderdeel van zijn oorspronkelijke deal voor Aquaman. Toch heronderhandelde de ster zijn contract nadat de eerste film een aanzienlijk succes werd.

Als de best verdienende DCEU-film tot nu toe, heeft Aquaman de verwachtingen voor het vervolg hoog gespannen.

Gezien de teleurstellende box office prestaties van andere DCEU films zoals Justice League en Wonder Woman 1984, maakte Momoa’s succesvolle optreden in Aquaman de weg vrij voor de acteur om een hoger salaris te onderhandelen.

Vooral gezien het feit dat het vervolg waarschijnlijk ook een hoge verdiener zal zijn. Momoa’s salaris, hoewel aanzienlijk hoger dan wat hij verdiende voor de eerste film, is nog steeds $ 5 miljoen onder de $ 20 miljoen salaris vaak veroorloofd aan grote filmsterren voor films die in de bioscoop worden uitgebracht.

Het valt nog te bezien wat de toekomst brengt voor Momoa’s personage in het komende vervolg en daarna, maar Momoa heeft bewezen een belangrijke rol te spelen in het merk DCEU. Stel dat de Aquaman sequel goed presteert en een derde film groen licht krijgt.

In dat geval zal Momoa waarschijnlijk een nog hoger salaris kunnen bedingen, mogelijk oplopend tot 20 miljoen dollar. Momoa’s hogere salaris voor Aquaman and the Lost Kingdom betekent niet dat de film een hit zal worden, en het is nog onduidelijk hoe het publiek de film kritisch en commercieel zal ontvangen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)