Samaritan met Sylvester Stallone Release voor augustus

Na lang wachten nadert de nieuwe superheldenfilm van Sylvester Stallone eindelijk zijn releasedatum. Hier is alles wat we weten over Amazon's Samaritan.

Samaritan de film met Sylvester Stallone heeft een lange weg achter de boeg. De film zijn debuut was twee jaar geleden gepland om in de bioscoop te debuteren. Door talloze vertragingen is dit niet gelukt en nu twee jaar later dan verwacht is de release datum dichtbij. De film zal niet debuteren in de bioscoop, of toch niet in alle landen.

Samaritan zal exclusief zijn debuut maken op Amazon Prime Video. Het superheldenverhaal is een beetje anders dan wat je normaal zou verwachten van Sylvester Stollone de actie icoon die Rambo en Rocky vertolkte.

Het is niet zijn eerste uitstapje in het genre. In 1995 bracht de acteur Judge Dredd naar het grote scherm. De film was geen succes en flopte aan de kassa. Ook de critici hadden de film niet goed genoeg bevonden.

Sylvester Stallone is er niet de man naar om na een mislukking niet verder te gaan. Sylvester Stallone speelde de leider van de Ravagers in James Gunn’s Guardians of the Galaxy volume 2. Ook sprak hij de stem in van King Shark in The Suicide Squds uit 2021. The Suicide Squad uit 2021 werd ook geregisseerd door Gunn.

Toch is Samaritan anders omdat Sylvester Stallone de hoofrol zal vertolken van de superheld. Het zal afwachten zijn hoe het grote publiek zal reageren op de films. Het is een hoofdrol voor Stallone in een genre voor de 76 jarige actiester dat hij niet meer heeft gedaan sinds Judge Dredd.

Samaritan Rolverdeling

In Samaritan, geregisseerd door Julius Avery, zal Stallone de held spelen, die tientallen jaren geleden met pensioen ging en zich nu gedeisd houdt als een sanitaire werker genaamd Joe Smith.

Naast Stallone spelen Javon Walton, Martin Starr (de drie Spider-Man films van MCU), Moisés Arias (Hanna Montana), en Dascha Polanco (Orange is the New Black) in Samaritan.

Walton, die Ashtray speelde in HBO’s Euphoria serie, speelt Sam Cleary, een kind dat uiteindelijk bevriend raakt met de hoofdrolspeler.

Samaritan zal ook optredens hebben van Jared Odrick, Deacon Randle, en Natacha Karam.

Samaritan Het Verhaal

De film zal zich naar verwachting afspelen 20 jaar nadat Samaritan, een alom gerespecteerde held met bovenmenselijke kracht, op mysterieuze wijze is verdwenen.

In het heden heeft hij zijn superheldenbestaan volledig opgegeven en leeft nu in een wereld waar niemand enig idee heeft van zijn geheime verleden.

Dat verandert wanneer hij Sam ontmoet, die erachter komt wie hij werkelijk is en probeert hem weer de wereldberoemde Samaritaan te laten worden.

Hoe dat zal aflopen en wat hem te wachten staat als en wanneer hij zijn oude rol als misdaadbestrijder weer opneemt, valt nog te bezien.

Samaritan Release Datum

Enkele dagen langer dan een maand zul je nog geduld moeten hebben. Samaritan zal exclusief zijn debuut maken op Amazon Prime Video 26 augustus 2022.

Het was een lange weg voor de film. In november 2020 was de originele release datum. Deze datum werd uitgesteld door de Covid-19 pandemie.

Daarba werd de release voor een tweede keer uitgesteld. Amazon kocht tijdens die jaren MGM en zo wordt de film Samaritan uitgebracht als een Amazon Prime Video Original!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Samaritan met Sylvester Stallone Release voor augustus

Na lang wachten nadert de nieuwe superheldenfilm van Sylvester Stallone eindelijk zijn releasedatum. Hier is alles wat we weten over Amazon's Samaritan.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)