Black Panther 2 Merch onthult Ironheart’s eerste pantser

Fans hebben misschien eindelijk een blik kunnen werpen op het eerste harnas van Riri Williams/Ironheart in Black Panther: Wakanda Forever. Op Twitter postte gebruiker @themcutimes afbeeldingen van twee stukken merchandise voor Black Panther: Wakanda Forever. De afbeeldingen tonen een blik op wat een vroege versie lijkt te zijn van Ironheart’s pak in het Marvel Cinematic Universe.

Black Panther 2

Het is belangrijk om op te merken dat merchandise lekken niet altijd accuraat zijn met het uiteindelijke product of wat verschijnt in een bepaalde film. Bovendien werd de oorspronkelijke bron voor deze afbeeldingen niet meteen duidelijk gemaakt.

Het vervolg op 2018’s Black Panther, Wakanda Forever zal de terugkeer van een aantal belangrijke acteurs uit de originele film bevatten, waaronder Lupita Nyong’o als Nakia, Danai Gurira als Okoye, Letitia Wright als Shuri en Martin Freeman als Everett K. Ross. Dominique Thorne zal haar debuut maken als Ironheart in de film, hoewel het nog niet duidelijk is hoe zij een rol zal spelen in de gebeurtenissen.

Bovendien gaat het gerucht al lang dat Namor de Sub-Mariner in de film zal verschijnen. Een lek in de merchandise gaf aan dat acteur Tenoch Huerta het klassieke personage zou spelen. In de comics zijn Atlantis en Wakanda in oorlog geraakt na de gebeurtenissen in Avengers Vs. X-Men. Het is op dit moment echter nog niet duidelijk of de film dat conflict zal verkennen of iets heel anders.

Op dit moment heeft Marvel Studios gezegd dat er geen plannen zijn om de rol opnieuw te casten. Na dat nieuws kwam er een petitie online om de rol te herschikken, en Derrick Boseman heeft gezegd dat hij gelooft dat zijn broer gewild zou hebben dat iemand de rol op zich zou nemen in zijn afwezigheid.

Gecreëerd door Brian Michael Bendis, Mike Deodato, Eve Ewing en Kevin Libranda, maakte Williams voor het eerst een cameo verschijning in 2016’s Invincible Iron Man #7. Het jonge genie bouwde haar eigen versie van Tony Stark’s Iron Man pantser en is een belangrijk lid geweest van de Champions. Na haar verschijning in Wakanda Forever, zal Williams terugkeren in Ironheart, een Disney+-serie die haar personage verder uitdiept. Plot details voor die serie zijn schaars op het moment van schrijven.

Geregisseerd door Ryan Coogler naar een script van hemzelf en Joe Robert Cole, Black Panther: Wakanda Forever draait op 11 november in de bioscoop.


Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)