Marvel Studios geeft een gloednieuwe trailer vrij voor Thor: Love and Thunder waarin een voorproefje te zien is van het epische gevecht tussen Thor en schurk Gorr de God Butcher.

Thor en Gorr gaan de strijd aan in epische Love en Thunder Trailer

Een gloednieuwe Thor: Love en Thunder trailer geeft een voorproefje van het intense gevecht tussen de God van de Donder en Gorr de God Butcher. In minder dan een week zal Taika Waititi en Chris Hemsworth’s nieuwste Marvel Studios-project in de bioscoop te zien zijn. De twee werkten eerder samen aan 2017’s hit Thor: Ragnarok, een kleurrijke film die Hemsworth’s geliefde Noorse god volledig opnieuw uitvond.

Thor Love En Thunder Trailer!

Die vernieuwing zou zomaar kunnen doorgaan in love en thunder. De nieuwe film pikt Thor op na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame, waarin de held op zijn dieptepunt was. 

Door Waititi omschreven als een mid-life crisis, begint Thor aan love en thunder op zoek naar rust. De opkomst van een nieuwe schurk, Christian Bale’s Gorr the God Butcher, bevestigt echter dat Thor het vechten niet voor altijd opzij zal kunnen zetten. 

love en thunder bevat ook de terugkeer van Jane Foster (Natalie Portman) – nu zelf een held nadat ze Mjolnir heeft opgepakt en de Mighty Thor is geworden – en Valkyrie (Tessa Thompson).

In de nieuwste Thor: Love en Thunder trailer van Marvel Entertainment, wordt het enorme gevecht tussen Gorr en Thor verder toegelicht met de opname van nieuwe scènes uit de film.

Met een klok van slechts 30 seconden, toont de promotievideo nieuwe fragmenten van de God van de Donder die zijn krachten op unieke manieren gebruikt.

Gebaseerd op al het officiële beeldmateriaal dat tot nu toe is vrijgegeven voor Love en Thunder, zullen Thor en Gorr elkaar tenminste twee keer tegenkomen. 

De eerste keer is hun eerste gevecht in wat vermoedelijk het Schaduwrijk is. Dit is het begin van de volgende missie van de God van de Donder, die hem naar Zeus (Russell Crowe) zal sturen in een poging om de goden te waarschuwen voor de onvermijdelijke aanval van de schurk. 

Dan is er het verplichte gevecht in de derde akte tussen de Avenger en Gorr. Het is moeilijk te zeggen wanneer het gevecht van het paar uit de Thor: Love and Thunder trailer plaatsvindt, want het is ook mogelijk dat ze andere verwikkelingen hebben die voor de film zijn bewaard. 

Daarnaast is er ook een mogelijkheid dat sommige van deze scènes puur voor marketingdoeleinden worden gebruikt, omdat het geen geheim is dat Marvel graag de fans in de maling neemt.

Hoewel er nog niet veel bekend is over de slechterik van Thor: Love en Thunder, zou Gorr the God Butcher wel eens de gevaarlijkste schurk kunnen zijn die Thor ooit heeft ontmoet.

Gorr’s wrok tegen de goden komt voort uit een persoonlijke tragedie, en hij gelooft dat de hogere entiteiten hebben gefaald om hem te beschermen tegen de ervaring.

Dit zou een gevoelige snaar kunnen raken bij Thor, nadat zijn catastrofale fout in Avengers: Infinity War leidde tot Thanos’ val. 

Als dat zo is, zou het kunnen dat het conflict in Thor: Love en Thunder diep persoonlijk zal zijn, waardoor de inzet hoger wordt. Zoals de trailer laat zien, zal het ook een spannende strijd worden, dus er is veel om naar uit te kijken.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “

Marvel Studios geeft een gloednieuwe trailer vrij voor Thor: Love and Thunder waarin een voorproefje te zien is van het epische gevecht tussen Thor en schurk Gorr de God Butcher.

Thor en Gorr gaan de strijd aan in epische Love en Thunder Trailer

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)