Netflix Nieuwe Titels Van Maandag 4 juli tot en met Zondag 10 juli 2022

Netflix: De scholieren hebben vakantie, het weer is zonnig met temperaturen van rond en boven de 20 graden. Het ziet er naar uit dat we een goede zomer tegemoet gaan. Na een warme dag en alle activiteiten is het daarna tijd om te genieten van een relaxmoment. Voor dat relaxmoment hebben we Netflix. Hieronder krijg je de titels die gepland zijn en bevestigd om te verschijnen voor de komende week!

We hebben ook nog wat extra voor de fans van Netflix. Je kunt de titels blijven volgen die in juli 2022 verschijnen! Alle titels kun je eenvoudig nakijken daar voor klik je hieronder!

Ben je ook fan van Disney+ en Amazon Prime Video deze titels kun je ook volgen kijk hieronder!

Netflix

The Longest Night

Genre: Crime      Seizoenen: 1     Afleveringen: 6
Overzicht

De Langste Nacht is de nacht van 24 december: een groep gewapende mannen omsingelt de gevangenis van Monte Baruca en snijdt de communicatie met de buitenwereld af. Hun doel: Simón Lago (Luis Callejo), een gevaarlijke seriemoordenaar, gevangen nemen. Als de bewakers hem uitleveren, is de aanslag in een paar minuten voorbij. Maar Hugo (Alberto Ammann), de gevangenisdirecteur, weigert te gehoorzamen en bereidt zich voor om de aanval te weerstaan.

Vanaf 8 juli 2022

 

Halloween

Release: 2018-10-18Genre: Horror
Overzicht

Vier decennia geleden was Laurie Strode nipt ontsnapt aan de moordpartij op Halloweennacht door Michael Myers. De gemaskerde figuur die haar achtervolgd heeft is weer teruggekeerd. Laurie maakt zich op voor een laatste confrontatie met hem.

Vanaf 6 juli 2022

Girl in the Picture

Release: 2022-07-06Genre: Documentaire
Overzicht

In deze documentaire verandert een mysterie in een nachtmerrie wanneer een vrouw stervend langs de weg wordt gevonden en een zoon achterlaat die beweert haar man te zijn.

Vanaf 6 juli 2022

Het zeebeest

Release: 2022-06-24Genre: Animatie
Overzicht

In een tijdperk waarin angstaanjagende beesten over de zeeën zwierven, waren monsterjagers gevierde helden – en niemand was zo geliefd als de grote Jacob Holland. Maar wanneer de jonge Maisie Brumble aan boord van zijn legendarische schip gaat, wordt hij opgezadeld met een onverwachte bondgenoot. Samen beginnen ze aan een epische reis naar onbekende wateren en schrijven geschiedenis. Van Academy Award-winnende filmmaker Chris Williams (Moana, Big Hero Six, Bolt), neemt The Sea Beast ons mee naar waar de kaart eindigt, en het echte avontuur begint.

Vanaf 8 juli 2022

Les liaisons dangereuses

Release: 2022-07-08Genre: Drama
Overzicht

De slimme Célène valt op haar nieuwe middelbare school in Biarritz voor de kwajongen Tristan, zonder te weten dat ze deel uitmaakt van een wrede weddenschap die hij heeft gesloten met social media-koningin Vanessa.

Vanaf 8 juli 2022

Hello, Goodbye, and Everything in Between

Release: 2022-07-06Genre: Romantiek
Overzicht

Clare en Aidan spreken af om uit elkaar te gaan voordat ze gaan studeren, zonder spijt of liefdesverdriet. Maar is die epische afscheidsdate hun laatste liefdeskans?

Vanaf 6 juli 2022

Les liaisons dangereuses

Release: 2022-07-08Genre: Drama
Overzicht

De slimme Célène valt op haar nieuwe middelbare school in Biarritz voor de kwajongen Tristan, zonder te weten dat ze deel uitmaakt van een wrede weddenschap die hij heeft gesloten met social media-koningin Vanessa.

Vanaf 8 juli 2022

Control Z

Genre: Drama    Seizoenen: 3    Afleveringen: 24
Overzicht

Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.

Vanaf 6 juli 2022

Boo, Bitch

Genre: Comedy    Seizoenen: 1    Afleveringen: 8
Overzicht

In de loop van een nacht grijpt een middelbare scholiere, die haar leven veilig onder de radar heeft geleefd, de kans om haar verhaal te veranderen en een episch leven te gaan leiden, alleen om er de volgende ochtend achter te komen… dat ze een motherf*%king geest is.

Vanaf 8 juli 2022

Jewel

Release: 2022-07-08Genre: Drama
Overzicht

Tijdens een herdenking van een bloedbad valt een fotografe voor een lokale vrouw. Hun romance brengt pijnlijke herinneringen aan een gedeeld verleden naar boven.

Vanaf 6 juli 2022

King of Stonks

Genre: DramaSeizoenen: 1Afleveringen: 6
Overzicht

Felix Armand wil aan de top staan. Want als hij daar eenmaal is, kan hij eindelijk een fatsoenlijk mens zijn. Hij is tenslotte het verdomde meesterbrein achter het meest succesvolle FinTech-bedrijf aller tijden, en dat van heel Duitsland: de CableCash AG. Helaas is alles al opgeblazen in Felix’s gezicht tijdens de beursgang: Witwassen van geld, bedrog van investeerders, internetporno. Als middelgroot bedrijf krijg je van het Duitse publiek zeker geen applaus voor het gebruik van dergelijke methoden

Vanaf 6 juli 2022

Incantation

Release: 2019-11-21      Genre:
Overzicht

Zes jaar geleden werd Li Ronan vervloekt na een religieus taboe te hebben gebroken. Nu moet ze haar dochter beschermen tegen de gevolgen van haar daden.

Vanaf 8 juli 2022

Capitani

Genre: Crime    Seizoenen: 2    Afleveringen: 24
Overzicht

In een Luxemburgs dorpje waar iedereen geheimen voor elkaar heeft, onderzoekt de norse politie-inspecteur Luc Capitani de verdachte dood van een vijftienjarig meisje.

Seizoen 2 Vanaf 8 juli 2022

Isolerad

Release: 2010-02-05Genre: Horror
Overzicht

Een rustige geneeskundestudent sluit vriendschap met zijn bovenbuurvrouw en ontdekt iets verontrustends in het gebouw.

Vanaf 10 juli 2022

Ranveer vs Wild with Bear Grylls

Release: 2022-07-08Genre: Avontuur
Overzicht

Klik door deze interactieve special waarin superster Ranveer Singh en avonturier Bear Grylls de Servische wildernis trotseren om een zeldzame bloem te vinden.

Vanaf 8 juli 2022

How To Build a Sex Room

Genre: Reality    Seizoenen: 1    Afleveringen: 3
Overzicht

Couples looking for more spice in the bedroom hire luxury interior designer Melanie Rose to create stylish spaces where they can carry out any fantasy they wish.

Vanaf 8 juli 2022

Vinland Saga

Genre: Animation    Seizoenen: 2    Afleveringen: 25
Overzicht

Duizend jaar lang hebben de Vikingen naam en faam gemaakt als de sterkste families met een dorst naar geweld. Thorfinn, de zoon van een van de grootste krijgers van de Vikingen, brengt zijn jongensjaren door op het slagveld om zijn vaardigheden te verbeteren in zijn avontuur om zijn meest gewenste wraak te innen nadat zijn vader is vermoord.

Vanaf 7 juli 2022

Karma’s World

Genre: Animation    Seizoenen: 2    Afleveringen: 23
Overzicht

Het leven is een videoclip voor de aankomende rapper Karma, die elk probleem oplost met een song. Ze wil echt de wereld veranderen — één rijm per keer.

Seizoen 3 Vanaf 7 juli 2022

La pelle dell'orso

Release: 2016-11-03Genre: Avontuur
Overzicht

Een afstandelijke vader probeert het respect van zijn zoon en omgeving te winnen door op een beer te jagen die hun dorpje in de Alpen bedreigt.

Vanaf 9 juli 2022

Ride On Time

Genre: Documentaire    Seizoenen: 3    Afleveringen: 66
Overzicht

Deze onthullende docuserie van producent Johnny’s duikt diep in de prachtige wereld van de beste Japanse boybands.

Seizoen  Vanaf 8 juli 2022

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Netflix Nieuwe Titels Van Maandag 4 juli tot en met Zondag 10 juli 2022

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)