Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende limited serie Keep Breathing, met in de hoofdrol Melissa Barrera als een advocaat die een survivalist is geworden.

Keep Breathing Trailer Melissa Barrera vecht om de wildernis te overleven

Netflix heeft een officiële trailer vrijgegeven voor zijn aankomende overlevingsdrama, Keep Breathing. Met in de hoofdrol Scream-actrice Melissa Barrera, volgt de beperkte serie een vrouw die moet leren zich aan te passen en te overleven in de Canadese wildernis na een vliegtuigcrash.

Mede gecreëerd door Martin Gero (Stargate: Atlantis) en Brendan Gall (The Lovebirds), werden de zes afleveringen van Keep Breathing gefilmd in heel Vancouver onder de respectievelijke regie van Maggie Kiley en Rebecca Rodriguez. De productie werd officieel afgerond in september 2021.

Met de releasedatum die dichterbij komt, heeft Netflix nu de eerste trailer voor Keep Breathing gedeeld. 

Opening naar de schijnbare rust van een privévlucht over het natuurlijke landschap van Canada, dingen nemen een dramatische wending wanneer het vliegtuig onverwachts in een meer stort. 

Liz (Barrera) overleeft de crash en moet de strijd aangaan met isolatie, uitputting en de elementen, terwijl ze de confrontatie aangaat met haar eigen demonen uit het verleden. Bekijk de trailer hieronder:

Keep Breathing Limited Netflix Serie Trailer

Keep Breathing lijkt ver af te staan van Barrera’s recente rol in de Scream-franchise, hoewel je zou kunnen zeggen dat de twee delen een paar overeenkomsten vertonen. 

Zowel Liz als Scream’s Sam moeten vechten voor hun eigen overleving, hoewel de laatste alleen te maken krijgt met een paar mes-zwaaiende psychopaten.

Liz zal in Keep Breathing het onbekende van de Canadese wildernis onder ogen moeten zien, en dat is misschien nog wel angstaanjagender. Naast Barrera zijn in Keep Breathing ook Jeff Wilbusch (Unorthodox), Florencia Lozano (One Life to Live), Juan Pablo Espinosa (Narcos) en Austin Stowell (Bridge of Spies) te zien. De beperkte serie maakt zijn Netflix première op 28 juli.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende limited serie Keep Breathing, met in de hoofdrol Melissa Barrera als een advocaat die een survivalist is geworden.

Keep Breathing Trailer Melissa Barrera vecht om de wildernis te overleven

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)