American Horror Stories en een Poppenhuis bekijk de trailer!

De trailer voor American Horror Stories seizoen 2 is uitgekomen. De serie is een spinoff van Ryan Murphy en Brad Falchuk’s American Horror Story en had zijn eerste seizoen in 2021. Seizoen 1 bevatte optredens van Matt Bomer, Sierra McCormick, Paris Jackson, en Merrin Dungey. Het werd mee gemaakt door Murphy en Falchuk, en geproduceerd door FX en Hulu.

In tegenstelling tot zijn voorganger American Horror Story, die in elk seizoen een nieuw verhaal opneemt, is American Horror Stories een anthologieserie van op zichzelf staande afleveringen. 

Deze afleveringen kregen gemengde kritieken toen het seizoen vorig jaar in première ging. American Horror Stories seizoen 2 zal zowel AHS acteurs terugbrengen als nieuwe toevoegingen aan de franchise. 

American Horror Story krijgt ook een nieuw seizoen, dat in oktober op FX zal worden uitgebracht.

Nu, is de trailer voor American Horror Stories seizoen 2 vrijgegeven door FX Networks.

De trailer bevat beelden van de eerste aflevering van seizoen 2, “Dollhouse.” 

De teaser is slim getiteld “Die-o-Rama.” De trailer begint met een operatie die wordt uitgebeeld met een sample van het nummer “The Sandman” dat griezelig op de achtergrond dreunt, waarbij de patiënt al snel wakker wordt en zich dreigend vastgrijpt aan haar chirurg. 

De teaser toont popperige figuren die slordig in elkaar zijn genaaid zoals Frankenstein zijn monster doet, samen met gestoord uitziende gezichten en niet-menselijke, zombie-achtige bewegingen van de personages.

American Horror Stories Seizoen 2 Trailer

“Die-o-Rama” onthult heel weinig over specifieke plotdetails voor seizoen 2, aflevering 1 “Dollhouse” en nog minder informatie over de resterende afleveringen van seizoen 2. 

Niettemin geven de griezelige poppen die de American Horror Stories seizoen 2 trailer bevolken een dreigend en griezelig gevoel aan de korte en mysterieuze teaser trailer.

Hoewel griezelige poppen zeker al eerder zijn gebruikt in klassieke films als Child’s Play en Coraline, en nu zelfs zo’n erkende stijl zijn dat ze werden gebruikt in What We Do in the Shadows seizoen 2, toont de “Die-o-Rama” trailer een snood poppenhuis met een potentiële nieuwe kijk op de demonische pop verhaaltruc.

De trailer toont ook meeslepende visuele effecten, wat een mogelijk hoge productiewaarde suggereert voor seizoen 2 van American Horror Stories. 

Met zulke gemengde kritieken voor seizoen 1 van American Horror Stories, zullen Murphy en Falchuk veel werk moeten verzetten om de kwaliteit van de afleveringen van seizoen 2 te verbeteren. 

Het helpt de serie zeker niet dat American Horror Story zo geliefd is bij zowel horrorfilmfans als bij awardshows, die de makers en hoofdrolspelers voor meerdere verschillende seizoenen van AHS hebben genomineerd en bekroond. 

Misschien kan “Dollhouse” en zijn “Die-o-Rama” een opvallende aflevering zijn voor American Horror Stories, en het voortstuwen naar een kritisch succes dat verder gaat dan wat het eerste seizoen zag. 

De tijd zal het leren als American Horror Stories seizoen 2 in première gaat op Hulu op 21 juli 2022.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)