Disney Plus België Bekijk Hier Alle Titels Toegevoegd In Juli 2022 (Laatste Update 23-7)

Disney Plus, ook voor Disney Plus begint er een nieuwe maand. En bij een nieuwe maand horen ook nieuwe films en series of terugkerende titels. Voor de maand juli kun je hier alle titels terugvinden. Benieuwd naar wat er gaat komen van nieuw aanbod blijf ons volgen elke keer als er nieuw aanbod wordt doorgevoerd updaten we dit bericht.

Disney Plus Aanbod Juli 2022

1 juli 2022

Marvel Studios: Legends

Genre: Documentary
Overzicht

Bezoek de epische helden, schurken en momenten uit de hele MCU opnieuw ter voorbereiding op de verhalen die nog moeten komen. Elk dynamisch segment wordt rechtstreeks toegevoegd aan de komende serie en vormt het toneel voor toekomstige evenementen. Deze serie verweeft de vele draden die samen het ongeëvenaarde Marvel Cinematic Universe vormen.

Seizoen 3 – 3 afleveringen

 

The Princess

Release: 2022-06-16Genre: Fantasie
Overview

Er was eens een jonge prinses die zich meer op haar gemak voelde met een zwaard dan met een tiara. Als haar vader, de koning, de prinses beveelt om met een wrede prins te trouwen, weigert ze. Na het mislukte huwelijk probeert hij vervolgens de koning van de troon te stoten en ontvoert de prinses. De prins sluit haar op in het grote, magische kasteel van haar vader. Om haar familie en het koninkrijk te redden, zal de prinses het heft in eigen handen moeten nemen.

High Crimes

Release: 2002-04-05Genre: Drama
Overview

Wanneer haar man opeens wordt opgepakt door de FBI en beschuldigd wordt van het vermoorden van Zuid-Amerikaanse dorpelingen tijdens zijn marine tijd, besluit advocate Claire hem zelf te verdedigen. Omdat ze niet genoeg weet van het militaire rechtssysteem, roept ze de hulp in van een rechter.

Shark Attack Investigation: The Paige Winter Story

Release: 2020-09-10      Genre: Documentaire
Overzicht

Een diepgaande blik op een bijna fatale haaienaanval op een onverstoorbare tiener. Experts ontleden elk facet om te bepalen welk type haai verantwoordelijk was voor de aanval en beantwoorden vragen die de familie al bijna twee jaar achtervolgen. Uiteindelijk maken Paige en haar heldhaftige vader enorme stappen in hun genezing wanneer ze zich bij de experts op het water voegen voor een heel andere haaienervaring.

Made in America

Release: 1993-01-06Genre: Komedie
Overview

Sarah is een zelfstandige, zwarte vrouw die een eigen zaak in Californië heeft. Haar man stierf echter voor ze een gezin hadden. Ze gaat naar de spermabank voor het zaad van een slimme, zwarte. maar niet te lange man. Nu haar dochter Zora 18 jaar is, wil deze weten wie haar vader is. Hij blijkt echter een zeer blanke verkoper van tweedehands Amerikaanse auto's. Zij wil hem leren kennen, maar daar zit hij in eerste instantie niet zo op te wachten.

Black-ish: A Celebration – An ABC News Special

Release: 2022-04-19      Genre: Documentaire
Overzicht

Sinds het begin in 2014 heeft de bekroonde comedyshow miljoenen kijkers vermaakt. De serie liet het publiek door de komische ervaringen van de familie Johnson kennismaken met de moeilijke gesprekken en de ervaringen van veel zwarte gezinnen in Amerika. In dit laatste seizoen wordt een overzicht gegeven van het ontstaan van deze toonaangevende show en wordt de grote impact ervan op de samenleving onderzocht.

6 juli 2022

Ghost Whisperer

Genre: Sci-Fi & Fantasy    Seizoenen: 5     Afleveringen: 107
Overzicht

De pasgetrouwde Melinda Gordon probeert de doden te helpen met hun geliefden te communiceren, maar soms zijn de boodschappen die ze ontvangt heftig en verwarrend. De meeste van Melinda’s inspanningen betreffen het oplossen van conflicten die de geesten verhinderen over te gaan.

 

Seizoenen 1, 2, 3, 4, 5

Pistol

Genre: Drama    Seizoenen: 1    Afleveringen: 6
Overzicht

Het verhaal van een band van vlekkerige, luidruchtige, arbeiderskinderen zonder “toekomst” die het saaie, corrupte establishment op zijn grondvesten deden schudden, de regering ten val dreigden te brengen en muziek en cultuur voor altijd veranderden.

Seizoen 1 – 6 afleveringen

Back to Life

Genre: Komedie    Seizoenen: 2    Afleveringen: 12
Overzicht

Als Miri Matteson na achttien jaar naar huis terugkeert, kan ze dan weer in haar oude leven integreren? Met een vreselijke gebeurtenis uit haar verleden die haar boven het hoofd hangt, zal dat niet gemakkelijk zijn.

2 Seizoenen  – 12 afleveringen

Captive Audience: A Real American Horror Story

Genre: Documentaire    Seizoenen: 1     Afleveringen: 3
Overzicht

1972: De 7-jarige Steven Stayner verdwijnt uit Merced, Californië. Jarenlang zoekt zijn familie naar hem, alleen om erachter te komen dat ze naar de verkeerde jongen hebben gezocht. 50 jaar later ontdekken de kinderen van Steven aanwijzingen over het mysterieuze verleden van hun vader.

Seizoen 1 – 3 afleveringen

Promised Land

Genre: Drama    Seizoenen: 1    Afleveringen: 10
Overzicht

Een episch drama over de generaties heen over twee Latino-families die strijden om rijkdom en macht in de Sonoma Valley in Californië.

Seizoen 1  – 10 afleveringen

 

National Treasure

Genre: Drama    Seizoenen: 1    Afleveringen: 4
Overzicht

Paul Finchley is een bonafide “nationale schat”, de ene helft van een populaire, langlopende comedy double-act. De wereld van de beroemde komiek wordt in chaos gegooid wanneer hij wordt beschuldigd van historisch seksueel misbruik.

Seizoen 1  – 4 afleveringen

 

Filipa’s Notebooks

Genre: Familie    Seizoenen: 2    Afleveringen: 30
Overzicht

Filipa Gomes is terug op 24Kitchen met haar nieuwe kookproject: “Cadernos da Filipa”, een programma waarin ze ons de recepten van haar leven laat zien, vol met herinneringen en verhalen om te vertellen.

2 Seizoenen  – 30 afleveringen

 

7 juli 2022

The Orville

Genre: Drama    Seizoenen: 4    Afleveringen: 36
Overzicht

The Orville speelt zich ongeveer driehonderd jaar in de toekomst af en volgt de avonturen van de U.S.S. Orville; een niet al te modern ontdekkingsruimteschip. Onder leiding van kapitein Ed Mercer moet de bemanning van dit schip allerlei missies uitvoeren en zullen ze de nodige beproevingen moeten doorstaan. Alsof alle ontdekkingsmissies nog niet lastig genoeg zijn, leiden de onderlinge verhoudingen tussen de bemanningsleden ook nog eens tot de nodige problemen.

Seizoen 3 – Nieuwe afleveringen

 

8 juli 2022

Big Momma's House

Release: 2000-05-31Genre: Misdaad
Overview

FBI-agent Malcolm Turner is op jacht naar een ontsnapte bankrover die vermoedelijk naar het huis van Big Momma zal gaan, de grootmoeder van diens knappe ex-vriendin Sherry. Wanneer Big Momma plotseling op reis gaat, dreigt het plan te mislukken en is het aan Malcolm om de rol van de spraakmakende oma over te nemen. Malcolm heeft alles onder controle, behalve wanneer hij verliefd wordt op Sherry.

Big Momma's House 2

Release: 2006-01-26Genre: Komedie
Overview

FBI-agent Malcolm Turner moet weer eens undercover gaan en neemt opnieuw de gedaante aan van 'Big Momma'. Ditmaal moet er iemand in de gaten gehouden worden en Big Momma neemt hiervoor een baan aan als huishoudster bij de verdachte. Het blijkt dat de verdachte echter ook drie nogal vervelende kinderen heeft waar Big Momma het mee aan de stok krijgt.

Big Mommas: Like Father, Like Son

Release: 2011-02-16Genre: Misdaad
Overview

Malcolm moet opnieuw in actie komen wanneer zijn stiefzoon Trent getuige is geweest van een moord. Hij en Trent gaan daarom undercover op een kunstacademie voor jongedames, als Big Momma en Charmaine. Ondertussen zoeken ze door naar de moordenaar, maar die is ook op zoek naar hen…

Tigerland

Release: 2000-10-06Genre: Drama
Overview

September 1971: een peloton soldaten arriveert in Ft. Polk, Los Angeles voor de training voor ze de Vietnam-oorlog in zullen gaan. De laatste week van de training vindt plaats in Tigerland, een moeras dat lijkt op de situatie in Vietnam. Jim Paxton heeft zich ingeschreven aangezien hij alles mee wil maken en later boeken wil schrijven.

Don't Say a Word

Release: 2001-09-28Genre: Thriller
Overview

Een psychiater doet zijn uiterste best om de vrijheid van zijn gekidnapte dochter terug te krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen moet hij eerst belangrijke informatie zien te krijgen van zijn nieuwe patiënt: een gewelddadig 18-jaar oud meisje.

12 juli 2022

Only Murders in the Building

Genre: Comedy    Seizoenen: 2    Afleveringen: 20
Overzicht

Drie vreemden uit New York delen dezelfde obsessie van het oplossen van misdaden. Wanneer er een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio moord en gebruiken ze hun precieze kennis van echte misdaad om de waarheid te onderzoeken. Terwijl ze een eigen podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw dat jaren teruggaat.

Seizoen 2 – Nieuwe afleveringen

13 juli 2022

Ms. Marvel

Genre: Sci-Fi & Fantasy    Seizoenen: 1    Afleveringen: 6
Overzicht

Kamala Khan, een geweldige studente, fervent gamer en vraatzuchtige fanfictieschrijfster, heeft een speciale affiniteit met superhelden, met name Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen – dat wil zeggen, totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven is makkelijker met superkrachten, toch?

Seizoen 1 – Nieuwe afleveringen

Big Sky

Genre: Misdaad    Seizoenen: 3    Afleveringen: 35
Overzicht

Privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt bundelen hun krachten met de vervreemde vrouw van Cody, ex-politieagent Jenny Hoyt. Ze helpen haar te zoeken naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Maar als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, beginnen ze aan een race tegen de klok om de moordenaar te stoppen voordat hij nog meer slachtoffers maakt.

Seizoen 2 – Nieuwe afleveringen

The Heartthrob: TV Changed, He Didn’t

Genre: Komedie    Seizoenen: 1    Afleveringen: 12
Overzicht

Voormalig soapheld Fabián Delmar leeft zijn leven in bijna vergetelheid na zijn hoogtijdagen in de jaren ’90 als hoofdrolspeler in de serie “Serás Mía”. Wanneer Delmar – aangespoord door een midlifecrisis en de voortdurende degradaties van zijn twilight – dingen recht wil zetten met de betreurenswaardige delen van zijn verleden, worstelt hij om zijn draai te vinden in de moderne wereld.

Seizoen 1  – Nieuwe aflevering

The Great North

Genre: Animatie    Seizoenen: 3    Afleveringen: 34
Overzicht

Follow the Alaskan adventures of the Tobin family as a single dad does his best to keep his weird bunch of kids close, especially as the artistic dreams of his only daughter lead her away from the family fishing boat and into the glamorous world of the local mall.

Seizoen 2  – Nieuwe afleveringen

The Bob’s Burgers Movie

Release: 2022-05-26    Genre: Animatie
Overzicht

De Belchers proberen het restaurant te redden van sluiting als er zich een gat voor het restaurant vormt, terwijl de kinderen een mysterie proberen op te lossen dat het restaurant van hun familie kan redden.

Solar Opposites

Genre: Comedy    Seizoenen: 3    Afleveringen: 27
Overzicht

Een familie van buitenaardse wezens uit een veel betere wereld moet hun toevlucht zoeken in Midden-Amerika na de vernietiging van hun planeet. Hun missie: de Pupa beschermen, een levende supercomputer die op een dag zal evolueren tot zijn ware vorm, hen zal opeten en de Aarde zal terraformeren.

Seizoen 3  – 3 afleveringen

 

The Wonder Years

Genre: Comedy    Seizoenen: 1    Afleveringen: 22
Overzicht

Een coming of age-verhaal dat zich afspeelt aan het eind van de jaren zestig. Het werpt een nostalgische blik op een zwarte middenklassefamilie in Montgomery, Alabama door het gezichtspunt van de fantasierijke 12-jarige Dean. Met de wijsheid van zijn volwassen jaren, laten Dean’s hoopvolle en humoristische herinneringen zien hoe zijn familie hun “wonderjaren” vond in een turbulente tijd. Geïnspireerd op de gelijknamige klassieke serie.

Seizoen 1  – 9 afleveringen

Lion Kingdom

Genre: Documentary    Seizoenen: 1    Afleveringen: 3
Overzicht

De sage van drie leeuwenfamilies die met elkaar verbonden zijn door een vreemde, betoverende plek: een prachtige oase aan de Mwagusi rivier in Tanzania, waar altijd water is, genaamd de Glade.

Seizoen 1  – 3 afleveringen

14 juli 2022

The Orville

Genre: Drama    Seizoenen: 3    Afleveringen: 36
Overzicht

The Orville speelt zich een dikke driehonderd jaar in de toekomst af en volgt de avonturen van de U.S.S. Orville; een niet al te modern ontdekkingsruimteschip. Onder leiding van kapitein Ed Mercer moet de bemanning van dit schip allerlei missies uitvoeren en zullen ze de nodige beproevingen moeten doorstaan. Alsof alle ontdekkingsmissies nog niet lastig genoeg zijn, leiden de onderlinge verhoudingen tussen de bemanningsleden ook nog eens tot de nodige problemen.

Seizoen 3

 

15 juli 2022

Spider-Man: Een nieuw universum

Release: 2018-12-06Genre: Actie
Overview

Miles Morales is een tienerjongen uit Brooklyn die op een dag door een mysterieuze spin gebeten wordt en superkrachten ontwikkelt. Hij ontmoet Spider-Man, die een reusachtige deeltjesversneller van de Kingpin probeert te ontmantelen.

The Amazing Spider-Man

Release: 2012-06-23Genre: Actie
Overview

Peter Parker is een jonge, middelbare school student, die sinds de plotselinge verdwijning van zijn ouders bij zijn oom Ben en tante May woont. Tijdens een zoektocht naar zijn ouders komt hij terecht in het laboratorium van wetenschapper Dr. Curt Conners, waar hij plotseling wordt gebeten door een radioactieve spin. Peter ontdekt vervolgens dat deze spin hem bijzondere gaven heeft gegeven en hij besluit om deze krachten te gebruiken om de misdaad tegen te gaan.

The Amazing Spider-Man 2

Release: 2014-04-16Genre: Actie
Overview

Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.

Epic Movie

Release: 2007-01-25Genre: Komedie
Overview

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

The Sentinel

Release: 2006-04-19Genre: Actie
Overview

Pete Garrison is een gerespecteerd geheim agent met een lange staat van dienst, die de leiding voert over de beveiliging van de First Lady. Door de moord op een van Garrison's collega's ontdekt hij samen met agent David Breckinbridge en nieuwkomer Jill Marin een samenzwering om de president te vermoorden.

Z-O-M-B-I-E-S 3

Release: 2022-07-09Genre: Muziek
Overview

Zed en Addison zitten in hun laatste jaar op Seabrook, dat een thuishaven is geworden voor monsters en mensen. Zed probeert een footballbeurs te krijgen om zo de eerste zombie te worden die tot de universiteit wordt toegelaten. Addison organiseert een internationale Cheer-Off. Als er intergalactische vreemdelingen opduiken die eraan willen meedoen, groeit in Seabrook de verdenking dat het ze om meer gaat dan een vriendschappelijke wedstrijd.

Hallyday Bercy 2003

Release: 2021-06-04Genre: Muziek
Overview

In 2003, na bijna 3 jaar afwezigheid van het podium, besloot Johnny Hallyday zijn 60e verjaardag te vieren in het Parc des Princes tijdens een even grandioze als buitensporige zomertournee. Maar daar bleef het niet bij en een tweede, meer intieme tournee, "Plus près de vous", zal de wegen van Frankrijk doorkruisen om te eindigen in apotheose met 4 data in Bercy op 15, 16, 20 en 21 december 2003 waar hij sinds 1995 niet meer is komen zingen. De opname van de laatste twee concerten op 20 en 21 december is nooit openbaar gemaakt.

Step Into… The Movies with Derek and Julianne Hough

Release: 2022-03-20      Genre: TV Film
Overzicht

Een reeks voorstellingen geïnspireerd op films als Singin’ in the Rain, Moulin Rouge, Beauty and the Beast, Chicago, Dirty Dancing, Saturday Night Fever en La La Land.

Harmonious Live!

Release: 2022-06-21Genre: Muziek
Overview

Harmonious Live! vangt de magie van het nieuwste nachtelijke spektakel in EPCOT met een verbazingwekkende nieuwe voorstelling uit de Disney Parken. Harmonious is niet alleen een van de grootste nachtelijke spectaculars ooit gemaakt in de Disney Parken, maar is ook een prachtig gemaakte medley van klassieke Disney muziek en visuals geherinterpreteerd door een cultureel diverse groep artiesten van over de hele wereld.

19 juli 2022

Aftershock

Release: 2022-01-23Genre: Documentaire
Overview

Een alarmerend onevenredig aantal zwarte vrouwen wordt jaarlijks in de steek gelaten door het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem voor moeders. Shamony Gibson en Amber Rose Isaac waren levendige, opgewonden moeders in spe, wier dood als gevolg van complicaties bij de bevalling te voorkomen was. Nu zijn hun families vastbesloten om een oproep te doen rond deze huiveringwekkende, maar grotendeels genegeerde crisis.

Only Murders in the Building

Genre: Comedy    Seizoenen: 2    Afleveringen: 20
Overzicht

Drie vreemden uit New York delen dezelfde obsessie van het oplossen van misdaden. Wanneer er een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio moord en gebruiken ze hun precieze kennis van echte misdaad om de waarheid te onderzoeken. Terwijl ze een eigen podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw dat jaren teruggaat.

Seizoen 2 – Nieuwe afleveringen

20 juli 2022

Big Sky

Genre: Misdaad    Seizoenen: 3    Afleveringen: 35
Overzicht

Privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt bundelen hun krachten met de vervreemde vrouw van Cody, ex-politieagent Jenny Hoyt. Ze helpen haar te zoeken naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Maar als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, beginnen ze aan een race tegen de klok om de moordenaar te stoppen voordat hij nog meer slachtoffers maakt.

Seizoen 2 – Nieuwe afleveringen

Solar Opposites

Genre: Comedy    Seizoenen: 3    Afleveringen: 27
Overzicht

Een familie van buitenaardse wezens uit een veel betere wereld moet hun toevlucht zoeken in Midden-Amerika na de vernietiging van hun planeet. Hun missie: de Pupa beschermen, een levende supercomputer die op een dag zal evolueren tot zijn ware vorm, hen zal opeten en de Aarde zal terraformeren.

Seizoen 3  – Nieuwe  afleveringen

The Great North

Genre: Animatie    Seizoenen: 3    Afleveringen: 34
Overzicht

Follow the Alaskan adventures of the Tobin family as a single dad does his best to keep his weird bunch of kids close, especially as the artistic dreams of his only daughter lead her away from the family fishing boat and into the glamorous world of the local mall.

Seizoen 2  – Nieuwe afleveringen

The Heartthrob: TV Changed, He Didn’t

Genre: Komedie    Seizoenen: 1    Afleveringen: 12
Overzicht

Voormalig soapheld Fabián Delmar leeft zijn leven in bijna vergetelheid na zijn hoogtijdagen in de jaren ’90 als hoofdrolspeler in de serie “Serás Mía”. Wanneer Delmar – aangespoord door een midlifecrisis en de voortdurende degradaties van zijn twilight – dingen recht wil zetten met de betreurenswaardige delen van zijn verleden, worstelt hij om zijn draai te vinden in de moderne wereld.

Seizoen 1  – Nieuwe aflevering

Je te promets

Genre: Drama    Seizoenen: 2    Afleveringen: 24
Overzicht

Paul en zijn vrouw Florence wachten op de geboorte van hun drieling. Mathis heeft net de identiteit van zijn biologische vader ontdekt. Maud worstelt met haar gewicht en zoekt betekenis in haar leven. Michael mishandelt een tegenstander tijdens een voetbalwedstrijd en het verspreidt zich over het internet. Vandaag vieren Paul, Mathis, Maud en Michael allemaal hun 38e verjaardag.

Seizoen 2  – 12 afleveringen

The Most Dangerous Animal of All

Genre: Documentary    Seizoenen: 1    Afleveringen: 4
Overzicht

Kort nadat zijn biologische moeder voor de eerste keer contact met hem opnam, besloot Gary L. Stewart op zoek te gaan naar zijn biologische vader. Zijn verontrustende identiteit zou Stewart dwingen alles te heroverwegen wat hij over zichzelf dacht te weten.

Seizoen 1  – 4 afleveringen

One Captain

Genre: Comedy    Seizoenen: 1    Afleveringen: 6
Overzicht

Het ironische en ontroerende verhaal van Francesco Totti’s laatste 18 maanden als voetballer, van zijn gevecht tegen de tijd en zijn coach, culminerend in het meest hartverscheurende afscheid van het voetbal in de geschiedenis van de sport.

 

Seizoen 1  – 6 afleveringen

It Was Always Me

Network: Disney+Genre: DramaSeizoenen: 1Afleveringen: 10
Overzicht

Op haar 22e verandert Lupes leven plotseling wanneer ze hoort dat haar vader, een beroemde Colombiaanse singer-songwriter, is overleden. Ze vertrekt naar Colombia voor zijn begrafenis en ontmoet daar Noah, een raadselachtige figuur, die haar vaders assistent blijkt te zijn. In plaats van naar Mexico terug te keren, besluit Lupe te blijven omdat ze vermoedt dat haar vaders dood geen ongeluk was. Samen met Noah stort ze zich in een muzikaal avontuur vol gevaren, mysterie en romantiek aan de Caribische Zee.

Seizoen 1

 

Fame Asylum

Network:Genre:Seizoenen: 0Afleveringen: 0
Overzicht

Voor Carol en haar vriendinnen begint een nieuw schooljaar, waarin ze vaak naar het strand gaan en zich gaan vermaken in hun geliefde Rio de Janeiro. Maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld. De moeder van Carol gaat trouwen, haar stiefvader wordt haar leraar, ze krijgt er een onuitstaanbare stiefbroer bij en haar vriendinnen kampen met persoonlijke problemen. Maar ze blijven bij elkaar… Niet dus.

Seizoen 1

 

21 juli 2022

The Orville

Genre: Drama    Seizoenen: 3    Afleveringen: 36
Overzicht

The Orville speelt zich een dikke driehonderd jaar in de toekomst af en volgt de avonturen van de U.S.S. Orville; een niet al te modern ontdekkingsruimteschip. Onder leiding van kapitein Ed Mercer moet de bemanning van dit schip allerlei missies uitvoeren en zullen ze de nodige beproevingen moeten doorstaan. Alsof alle ontdekkingsmissies nog niet lastig genoeg zijn, leiden de onderlinge verhoudingen tussen de bemanningsleden ook nog eens tot de nodige problemen.

Seizoen 3 – Nieuwe afleveringen

The Simpsons

Genre: Family    Seizoenen: 34    Afleveringen: 729
Overzicht

The Simpsons zijn een gezin van misfits wonende in Springfield. Vader Homer werkt op een kernreactor en heeft altijd pech. Marge is de supermama. Bart is een straatschoffie, Lisa het wonderkind en dan is er nog de speenzuigende baby Maggie.

Seizoen 32

Mickey Mouse Mixed-Up Adventures

Genre: Animation    Seizoenen: 1    Afleveringen: 36
Overzicht

Hot Dog! Meng je onder Mickey en al zijn vriendjes in zijn nieuwe huis in Hot Dog Hills! Mickey, Donald, Goofy, Minnie, Daisy, Pluto en Chip ‘n Dale hebben gloednieuwe verrassingen in petto! Of ze nu op zoek zijn naar een eenhoorn, kinderen leren honkballen of voor een nest ondeugende poesjes zorgen, Mickey en zijn vrienden vermaken zich altijd prima met een vrolijke mix van vriendschap, teamwork, gemeenschap, avontuur en veel gelach en plezier!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Seizoen 1 – 26 Afleveringen

22 juli 2022

True Story

Release: 2015-04-17Genre: Misdaad
Overview

Michael Finkel is een verslaggever van de New York Times die lijdt aan imagoschade. Wanneer hij Christian Longo ontmoet, een man die beschuldigd wordt van moord en de identiteit van Finkel heeft aangenomen, verandert zijn onderzoek in een onvergetelijk kat-en-muisspel.

Runaway Jury

Release: 2003-01-16Genre: Drama
Overview

Een lid van de jury voor een rechtszaak tegen een wapenfabrikant begint een samenwerking met een mooie vrouw om de rechtszaak te manipuleren. Met miljoenen dollars op het spel moet het mysterieuze jurylid een strijd aangaan met een meedogenloze jury-consultant, die niets in de weg van een uitspraak laat komen.

Guess Who

Release: 2005-03-25Genre: Komedie
Overview

Simon Green is een succesvolle blanke jongeman met een leuke zwarte vriendin. Het leven lacht hem toe, totdat hij besluit dat het eens tijd wordt haar ouders te ontmoeten. Haar vader is bepaald niet onder de indruk van een blanke schoonzoon en bovendien gaat er voor Simon van alles mis tijdens het bezoek.

Meet Dave

Release: 2008-07-08Genre: Komedie
Overview

Om haar eigen planeet te redden neemt een ruimteschip de levensvorm aan van een man (Eddy Murphy). Problemen doen zich echter voor wanneer er een vrouw (Elizabeth Banks) in het spel komt die het hart van die man verovert. De kapitein van het ruimteschip voorziet hierdoor vele problemen tijdens het redden van zijn eigen planeet.

The Sinfluencer of Soho

Release: 2021-10-01Genre: Documentaire
Overview

Hoe Anna Sorokin, bekend als de "Soho Grifter", de wereld fascineerde en de hoogste sociale kringen liet geloven dat ze een Duitse erfgename was die miljoenen waard was.

Truth and Lies: The Last Gangster

Release: 2022-01-27Genre: Documentaire
Overview

Een nieuw interview met een van de meest beruchte huurmoordenaars in de geschiedenis van de maffia: Sammy "The Bull" Gravano. Hij onthult geheime riten en praktijken van de maffia terwijl hij openhartig spreekt over het gebruik van moord als een instrument van macht en controle. Een man die 19 mensen vermoordde, waaronder zijn beste vriend en zijn zwager, hij maakte deel uit van een gewelddadig broederschap bekend als "Cosa Nostra." Jarenlang beheersten hij en John Gotti, het hoofd van de Gambino familie, delen van de economie van New York City onder een heerschappij van angst en intimidatie – en zijn loyaliteit aan "De Familie" kwam met een verwoestende prijs.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Disney Plus België Bekijk Hier Alle Titels Toegevoegd In Juli 2022 (Laatste Update 23-7)

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)