Netflix België Bekijk Hier Alle Titels Toegevoegd In Juli 2022 (Laatste Update 23-7)

 Netflix: De zon is enkele dagen op vakantie. De weerberichten zien er goed uit, de zon zal  snel terug zijn. 21 juli de nationale feestdag is de perfecte dag om te zorgen dat we up-to-date zijn. We hebben de lijst aangevuld zo kun je weer de titels overzien die in juli 2022 aan het aanbod zijn toegevoegd! Terwijl er buiten wat druppels vallen kun je hier zien wat je volgende titel zal zijn!

Netflix 138 titels met het label film van release jaar 2022 Streamen Maar

Voor films van 2022 kun je hier kijken, je vind hier 138 films uit 2022 je kunt deze streamen op Netflix België en andere sectoren. Hou er rekening mee als je niet in België verblijft sommige regio's een ander aanbod hebben!
Hot Tip

Netflix België 131 Serie titels uitgebracht in 2022 en nu te streamen

Ben je op zoek naar de nieuwste series, seizoenen, afleveringen dan ben je hier op de juiste plaats.
Hot Tip

Netflix Aanbod Juli 2022

1 juli 2022

Batman v Superman: Dawn of Justice

Release: 2016-03-23Genre: Actie
Overzicht

Uit angst voor het handelen van een godachtige superheld die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt Gotham City’s eigen formidabele en krachtige burgerwacht het tegen Metropolis' meest vereerde redder op.

The Green Mile

Release: 1999-12-10Genre: Fantasie
Overzicht

Nu Paul Edgecomb zijn dagen slijt in een bejaardentehuis, kijkt hij terug op zijn leven als gevangenisbewaker. Jarenlang heeft hij dienst gedaan in de 'Dodengang' van de Cold Mountain gevangenis. Paul denkt vooral terug aan 1935.

The Dark Knight Rises

Release: 2012-07-16Genre: Actie
Overzicht

Het is acht jaar geleden dat Batman in de duisternis is verdwenen en van een held in een banneling is veranderd. Hij heeft de schuld van de dood van Harvey Dent op zich genomen en voor het grotere goed alles opgeofferd.

Suicide Squad

Release: 2016-08-03Genre: Actie
Overzicht

Het voelt zo goed om slecht zijn… Stel een team samen van de meest gevaarlijke, opgesloten Super Schurken van de wereld, verschaf ze met het machtigste wapenarsenaal beschikbaar tot de overheid, en stuur ze op een missie om een raadselachtige, onverslaanbare tegenstander te verslaan.

The Hateful Eight

Release: 2015-12-25Genre: Drama
Overzicht

Wyoming, enkele jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog. Premiejager John Ruth is met een voortvluchtige, Daisy Domergue genaamd, op weg naar een dorpje dat luistert naar de naam Red Rock om haar voor het gerecht te slepen.

Fences

Release: 2016-12-16Genre: Drama
Overzicht

Troy Maxson, een Afro-Amerikaanse vader, werkt bij een schoonmaakbedrijf in Pittsburgh. Eens droomde hij van een professionele honkbalcarrière, maar toen de major leagues eindelijk zwarte spelers toelieten was hij te oud. Hij probeert een goede echtgenoot en vader te zijn, maar de verloren droom vreet nog steeds aan hem, wat ervoor zorgt dat hij een besluit neemt dat zijn familie verscheurt.

Collateral

Release: 2004-08-04Genre: Drama
Overzicht

Taxichauffeur Max pikt een man op die hem $600 biedt om hem rond te rijden. Het idee makkelijk geld te verdienen verzuurt als Max beseft dat de man een huurmoordenaar is.

Safe House

Release: 2012-02-09Genre: Actie
Overzicht

Wanneer een schuiladres van de CIA het doel is van een groep criminelen, krijgt de leider van dit schuiladres de taak om de crimineel die daar op het moment ondergedoken zit, over te brengen naar een andere veilige locatie.

Captain Phillips

Release: 2013-10-10Genre: Actie
Overzicht

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Phillips, kapitein van het cargoschip Maersk Alabama. In 2009 werd dit schip door Somalische piraten gekaapt en Phillips gaf zichzelf op als gijzelaar om zijn crew te redden.

True Grit

Release: 2010-12-22Genre: Drama
Overzicht

De veertienjarige Mattie Ross is getuige van de wrede moord op haar vader. Ze wil wraak nemen op zijn moordenaar Tom Chaney en roept de hulp in van de schietgrage, dronken U.S. Marshall Rooster Cogburn. Ondanks zijn bezwaren zetten ze samen de jacht in op Chaney.

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Release: 2003-07-21Genre: Actie
Overzicht

In het tweede deel van Tomb Raider moet Lara Croft op zoek naar een tempel waar een sleutel te vinden is tot "Pandora's Box". Als deze "box" geopend wordt, kan deze een kracht loslaten die miljoenen mensen hun levens kan ontnemen. Lara moet deze sleutel en 'box' eerder vinden dan Chen Lo, hoofd van een Chinees misdaadsyndicaat, die "Pandora's Box" wil vinden, en dan wil verkopen aan de hoogste bieder.

Carrie

Release: 2013-10-16Genre: Drama
Overzicht

De verlegen middelbare scholiere Carrie White wordt opgevoed door haar angstaanjagend religieuze moeder Margaret. Wanneer ze de pubertijd bereikt, komt ze in aanraking met haar verwoestende telepathische krachten. Wanneer haar klasgenoten vervolgens het eindejaarsbal gebruiken als excuus om haar te vernederen voor de hele school, besluit ze deze dodelijke krachten in te zetten.

Burlesque

Release: 2010-11-23Genre: Drama
Overzicht

Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster

Beethoven

Release: 1992-04-03Genre: Familie
Overzicht

De familie Newton is een doodgewoon gezin. Totdat Beethoven, 80 kilo van liefde, toewijding, moed en kwijl, hun leven en inboedel voorgoed verandert. Ternauwernood ontsnapt aan een stel gemene hondendieven vindt Beethoven bij de Newton's het huis van zijn dromen. Hij slaapt op de bank, speelt in de tuin en kwijlt op bed. Hij doet alles wat zijn baas hem verbiedt en toch wil de familie Newton hem voor geen goud missen.

De Spiderwick kronieken

Release: 2008-02-14Genre: Familie
Overzicht

De tweelingbroers Jared en Simon verhuizen samen met hun moeder en zus Mallory naar het oude landhuis van hun tante, Villa Spiderwick. Daar ontdekken de kinderen al snel een geheime bibliotheek, waar ze een mysterieus boek vinden. Ze maken ook kennis met een kobold die in het huis woont en die de kinderen het leven zuur maakt. Deze kobold waarschuwt de kinderen wel het boek dat ze gevonden hebben te verbranden, want anders zouden zij weleens in grote problemen kunnen komen. Zijn waarschuwing lijkt echter te laat te komen…

The Rainmaker

Release: 1997-11-18Genre: Drama
Overzicht

Rudy Baylor is een beginnende advocaat die in een zware rechtszaak verzeild raakt. Zijn tegenstanders: een legertje gehaaide juristen. Zijn medestander: Deck Shifflet, een nogal opvliegende media-advocaat die steeds zakt voor zijn rechtbankexamen. Rudy's moet tot het uiterste gaan om het recht te laten zegevieren.

Monster House

Release: 2006-06-30Genre: Animatie
Overzicht

D.J. Harvard en zijn twee beste vrienden Chowder en Jenny ontdekken dat het huis van zijn buren in feite een levend monster is, dat bovendien erg boosaardig is. Uiteraard geloven de volwassenen helemaal niets van dit verhaal, dus is het aan de drie vrienden om het huis te stoppen voordat er onschuldige slachtoffers vallen…

Catch and Release

Release: 2006-10-20Genre: Komedie
Overzicht

Na de plotse dood van haar verloofde vindt Gray Wheeler troost bij haar vrienden. Wanneer ze haar leven langzaamaan weer probeert op te bouwen, komen er steeds meer dingen naar boven die haar verloofde voor haar verborgen hield. Tegelijkertijd leert Gray een nieuwe kant van zichzelf kennen en voelt ze zich steeds meer aangetrokken tot de laatste man waarvan ze dat ooit zou verwachten.

Jersey Girl

Release: 2004-03-25Genre: Komedie
Overzicht

Ollie Trinke is een gelikte zakenman uit New York met de wereld aan zijn voeten. Hij is onlangs getrouwd met de liefde van zijn leven, Gertrude en hun eerste kindje is op komst. Zijn perfecte leventje verandert tragisch als zijn vrouw overlijdt. In één klap is hij een alleenstaande vader. Als hij dan ook nog eens zijn baan verliest, moet hij noodgedwongen weer bij zijn vader gaan wonen in zijn geboorteplaats New Jersey.

The Cave

Release: 2005-08-26Genre: Actie
Overzicht

Diep in het Roemeense woud stuit een groep wetenschappers op een klooster uit de 13e eeuw. Het klooster is gebouwd op een ingang van een gigantisch ondergronds grotten complex. Als ze daarna vermist worden, gaat een team duikexperts op onderzoek uit om uit te zoeken wat er met ze gebeurd is.

The Bounty Hunter

Release: 2010-03-16Genre: Komedie
Overzicht

Milo Boyd, een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly, op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem.

Impractical Jokers: The Movie

Release: 2020-02-21      Genre: Komedie
Overzicht

In de jaren 90 sluipen de Impractical Jokers bij een concert van Paula Abdul naar binnen, verkleed als beveiligingspersoneel. Ze krijgen het voor elkaar om het concert te verzieken. Nu 25 jaar later lopen Joe, Murr, Q en Sal zangeres Abdul opnieuw tegen het lijf, die een groot fan blijkt te zijn van hun tv-programma. Ze worden op een feest in Miami uitgenodigd, maar ontvangen slechts drie tickets. Om uit te maken wie er thuis blijft gaan ze uitdagingen met elkaar aan via de verborgen camera.

Conor McGregor: Notorious

Release: 2017-11-03      Genre: Documentaire
Overzicht

Vier jaar lang werd wereldkampioen Mixed martial arts (MMA), Conor McGregor gevolgd, hetgeen een kijkje achter de schermen opleverde. Zo werd de beroemde vechtsporter gevolgd tijdens de voorbereidingen van zijn gevechten. Inclusief exclusieve interviews en beelden van de “Notorious”.

Cuatro Puntas. Música desde abajo

Release: 2021-10-30      Genre: Documentaire
Overzicht

In deze documentaire beginnen oude vrienden Raúl ‘La Cofia’ en José ‘El Dos’ van Frutas y Verduras en Melancrónico met de opnames voor een nieuw album.

Stranger Things

Genre: Drama
Overzicht

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Seizoen 4 – 2 afleveringen

 

The Bridge

Genre: Drama
Overzicht

Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.

Seizoen 1 – 2 – 3 – 30 afleveringen

The Flash

Genre: Drama
Overzicht

Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen geraakt door bliksem en belandt in een coma. Maanden later ontwaakt hij met een nieuw verkregen kracht, supersnelheid. Dankzij deze kracht verandert hij in de supersnelle beschermengel van Central City. Barry is geschokt wanneer hij er achter komt dat hij niet de enige “meta-mens” is, die is ontstaan door de ramp met de deeltjesversneller.

8 Seizoenen

Johan Falk

Genre: Drama
Overzicht

Johan Falk is politie-inspecteur, die na een carrière bij Europol in Den Haag werkt voor een speciale eenheid: GSI (Gruppen för Särskilda Insatser). Deze eenheid is gespecialiseerd in zware criminaliteit. Ze sporen meedogenloze misdadigers op die zich bezighouden met vrouwenhandel, wapenhandel en afpersing en daarbij geweld niet schuwen. Die zware criminaliteit bestrijden ze onder andere met behulp van infiltranten. De infiltrant waarmee Johan Falk werkt, heet Frank Wagner.

3 Seizoenen – 17 afleveringen

Tenet

Release: 2020-08-22Genre: Actie
Overzicht

Gewapend met slechts één woord – Tenet – en vechtend voor het voortbestaan ​​van de hele wereld, reist de hoofdrolspeler door een schemerige wereld van internationale spionage op een missie die zich in iets meer dan realtime zal ontvouwen.

The Dark Knight

Release: 2008-07-14Genre: Drama
Overzicht

Bruce Wayne, alias Batman, en Lt. James Gordon bundelen hun krachten met de nieuw aangewezen Officier van Justitie Harvey Dent. Samen proberen zij de chaos tegen te gaan die Gotham momenteel teistert, veroorzaakt door niemand minder dan Batmans ergste vijand, The Joker.

A Quiet Place

Release: 2018-04-03Genre: Horror
Overzicht

Terwijl de wereld wordt geterroriseerd door onbekende wezens die jagen op geluid, probeert een gezin te overleven. De wezens kunnen met hun extreem gevoelige gehoor echter al het minste geluid oppikken.

The Dark Knight Rises

Release: 2012-07-16Genre: Actie
Overzicht

Het is acht jaar geleden dat Batman in de duisternis is verdwenen en van een held in een banneling is veranderd. Hij heeft de schuld van de dood van Harvey Dent op zich genomen en voor het grotere goed alles opgeofferd.

Wonder Woman

Release: 2017-05-30Genre: Actie
Overzicht

Een Amazoneprinses verlaat haar weelderige tropische eiland om te leven in een wereld met stedelijke stadsgezichten van glas en staal. Opgeleid door Griekse krijgers en uitgerust met uitzonderlijke gaven is ze de afgezant van de goden die zal uitgroeien tot een van de grootste heldinnen ooit.

Man of Steel

Release: 2013-06-12Genre: Actie
Overzicht

Voordat de stervende planeet Krypton ontploft stuurt wetenschapper Jor-El zijn enige zoon, de pasgeboren Kal-El, naar planeet Aarde. Het ruimteschip van de baby crasht in het weiland van Jonathan en Martha Kent. Zij voeden Kal-El op en geven hem een nieuwe naam: Clark Kent. Clark groeit op als normale jongen, maar weet dat hij anders is dan andere kinderen. Niet iedereen kan immers een schoolbus optillen.

V for Vendetta

Release: 2006-02-23Genre: Actie
Overzicht

In een futuristische toekomst is Groot-Brittannië een totalitaire staat geworden. Tegen deze achtergrond wordt de jonge vrouw Evey van de dood gered door een gemaskerde man, beter bekend als "V".

Police Academy

Release: 1984-03-22Genre: Komedie
Overzicht

In verband met een tekort aan agenten wordt besloten tot een versoepeling van de eisen bij toetreding tot de politiemacht. Hierdoor kunnen mensen die eigenlijk niet geschikt zijn toch agent worden, tot ergernis van de instructeurs.

Blow

Release: 2001-04-04Genre: Misdaad
Overzicht

George Jung is een zoon van een familie die maar met moeite de touwtjes aan elkaar kan knopen. George neemt zich voor om nooit hetzelfde lot te zullen treffen. Hij verhuist naar Californië, waar hij zijn eigen drugshandel begint.

Justice League

Release: 2017-11-15Genre: Actie
Overzicht

Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door de onzelfzuchtige Superman, werft Bruce Wayne zijn nieuwe kompaan Diana Prince om een nog grotere vijand onder ogen te komen.

Space Jam

Release: 1996-11-15Genre: Familie
Overzicht

Swackhammer, eigenaar van een groot amusementspark, is op zoek naar een nieuwe attractie. Hij besluit dat de Looney Toons karakters perfect zijn, en ontvoert ze. Hij gaat echter akkoord met Bugs Buggy's voorstel om voor hun vrijheid te spelen in een potje basketbal. De Toons krijgen hiervan de hulp van de gepensioneerde Michael Jordan.

Safe House

Release: 2012-02-09Genre: Actie
Overzicht

Wanneer een schuiladres van de CIA het doel is van een groep criminelen, krijgt de leider van dit schuiladres de taak om de crimineel die daar op het moment ondergedoken zit, over te brengen naar een andere veilige locatie.

Kong: Skull Island

Release: 2017-03-08Genre: Actie
Overzicht

De jaren 70. Een gevarieerde groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland, gelegen aan de Grote Oceaan en even mooi als verraderlijk, te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich in het domein van de mythische Kong bevinden.

The Sisterhood of the Traveling Pants

Release: 2005-06-01Genre: Drama
Overzicht

Vier beste vriendinnen worden van elkaar gescheiden en op hun laatste winkeldag samen vinden ze een spijkerbroek die ieder van hen perfect zit. Ze besluiten om deze "magische" broek te gebruiken als een soort bindmiddel voor de maanden dat ze elkaar niet zien, door elke week een ander de broek te laten dragen. Ondanks dat ze ver van elkaar verwijderd zijn, ervaren ze een zomer die ze nooit meer zullen vergeten.

Payback

Release: 1999-02-05Genre: Misdaad
Overzicht

Ook al is het maanden geleden dat zijn vrouw hem in de rug schoot en voor dood achterliet, zijn gevoelens voor wraak zijn er niet minder om geworden. Hij wil het deel van de buit hebben waar hij recht op heeft, en zijn vrouw noch zijn misdaadpartner of diens vrienden van de georganiseerde misdaad, kunnen hem in de weg staan bij het verkrijgen van die $70.000.

American Made

Release: 2017-08-18Genre: Actie
Overzicht

De film is gebaseerd op het verhaal van Barry Seal. Seal smokkelde als piloot drugs voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Na zijn aanhouding werd hij door de CIA gerekruteerd voor een undercoveroperatie.

Body of Lies

Release: 2008-10-09Genre: Actie
Overzicht

Roger Ferris is een CIA-agent in het Midden-Oosten. Hij krijgt opdracht om een succesvolle terreurcel uit Jordanië te ontmantelen door de leider ervan op te pakken. Hulp komt van zijn chef, Ed Hoffman, en het hoofd van de Jordaanse inlichtingendienst. Maar wie van deze mannen is het meest te vertrouwen wanneer het gaat om zijn eigen veiligheid?

De Lego Ninjago Film

Release: 2017-09-21Genre: Familie
Overzicht

Zes ninja's krijgen de taak om het eiland dat ze thuis noemen, Ninjago genaamd, te beschermen. 's Nachts zijn het krijgers, die hun vaardigheden en geweldige voertuigen gebruiken om monsters en slechteriken te bestrijden.

The Way Back

Release: 2020-03-05Genre: Drama
Overzicht

Jack Cunningham leidde ooit een veelbelovend leven. Op de middelbare was hij een top basketbalspeler met een volledige studiebeurs op zak, maar liet hij zijn toekomst uit zijn handen glippen. Jaren later gaat het bergafwaarts na een onverdraaglijk verlies en kampt hij met een alcoholverslaving. Dan wordt hij gevraagd coach te worden van een basketbalteam op zijn voormalige middelbare school, wat zijn leven weer wat hoop en glans begint te geven.

Verliefd op Cuba

Release: 2019-06-19Genre: Komedie
Overzicht

Als Loes wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade staat ze met haar mond vol tanden. Ze wist niets over de relatie van haar dochter, laat staan dat ze gaat trouwen met een Cubaan! Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit gedoemde huwelijk te steken.

2 juli 2022

Our Blues

Genre: Drama
Overzicht
Romantiek is bitterzoet en het leven zit vol ups en downs in deze verschillende verhalen over mensen die wonen en werken op het bruisende eiland Jeju.

Seizoen 1 – nieuwe afleveringen

Una preciosa puesta de sol

Release: 2003-09-05Genre:
Overzicht

Voor drie generaties vrouwen uit één familie biedt een weekendje weg in de bergen een gelegenheid om elkaar met harde waarheden te confronteren.

El dios de madera

Release: 2010-07-16      Genre: Drama
Overzicht

Twee illegale immigranten arriveren samen in Valencia, worden vrienden en ontmoeten een oudere vrouw tijdens een reis van liefde en geloof.

Olly Alexander: Growing Up Gay

Release: 2017-07-18Genre: Documentaire
Overzicht

Years & Years-zanger Olly Alexander vertelt over de strijd tegen zijn depressie en onderzoekt waarom zoveel leden van de LGBTI-gemeenschap geestelijke problemen hebben.

L'enfance d'Icare

Release: 2010-12-16Genre: Drama
Overzicht

Nadat een motorongeluk zijn leven heeft verwoest, meldt een man zich aan voor een behandeling met een geavanceerde gentherapie, maar het experiment loopt uit de hand.

Bjørnøya

Release: 2014-10-10      Genre: Documentaire
Overzicht

Op een afgelegen eiland in de Barentszzee trekken drie broers eropuit om bij extreme pooltemperaturen te surfen, snowboarden en paragliden.

León y Olvido

Release: 2005-02-10Genre:
Overzicht

Een jonge vrouw en haar broer, die Down-syndroom heeft, worstelen om een balans te vinden tussen verantwoordelijkheid en vrijheid nadat hun ouders zijn overleden.

Las maestras de la República

Release: 2013-03-14Genre: Documentaire
Overzicht

Deze documentaire belicht de rol van vrouwen bij het vergroten van gelijke toegang tot gratis, openbaar en seculier onderwijs tijdens de Tweede Spaanse Republiek.

Wingmen

Release: 2015-07-16Genre: Documentaire
Overzicht

Drie basejumpers vertellen over de gevaarlijke en mooie kanten van hun extreme sport terwijl ze de grenzen van vliegen voor de mens verkennen.

Varg

Release: 2008-04-04Genre: Drama
Overzicht

De Sami (oorspronkelijke bewoners van Zweden en Noorwegen) uit het noorden van Zweden worden geconfronteerd met de wetten van de moderne maatschappij. Wolven zijn in Zweden namelijk een beschermde diersoort en daar mag niet op gejaagd worden. Wat moet je als rendierenhouder doen wanneer je rendieren door een wolf wordt aangevallen? Een dilemma tussen trouw blijven aan de wet of kiezen voor je veestapel.

Un minuto de silencio

Release: 2013-10-01Genre: Documentaire
Overzicht

De documentaire gaat over de opkomst van Evo Morales, Bolivia's eerste president van inheemse afkomst, en zijn transformatie tot een complexe, controversiële leider.

Puluboin ja Ponin leffa

Release: 2018-08-03      Genre: Komedie
Overzicht

Drie basejumpers vertellen over de gevaarlijke en mooie kanten van hun extreme sport terwijl ze de grenzen van vliegen voor de mens verkennen.

3 juli 2022

18% сиво – 18% Grey

Release: 2020-01-24      Genre: Drama
Overzicht

Een fotograaf heeft het moeilijk nadat zijn vrouw hem heeft verlaten en maakt een reis van Londen naar Berlijn die een bittere waarheid over zijn verloren liefde onthult.

5 juli 2022

Harry Dean Stanton: Partly Fiction

Release: 2012-09-05      Genre: Documentaire
Overzicht

In dit portret van de legendarische acteur Harry Dean Stanton met filmfragmenten en intieme interviews staan zijn leven, carrière en passie voor muziek centraal.

6 juli 2022

Manifest

Genre: Drama    Seizoenen: 4    Afleveringen: 43
Overzicht

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

3 seizoenen – 52 afleveringen – profieltaal Engels!

 

Control Z

Genre: Drama    Seizoenen: 3    Afleveringen: 24
Overzicht

Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.

Seizoen 3 – 8 afleveringen

Girl in the Picture

Release: 2022-07-06Genre: Documentaire
Overzicht

In deze documentaire verandert een mysterie in een nachtmerrie wanneer een vrouw stervend langs de weg wordt gevonden en een zoon achterlaat die beweert haar man te zijn.

Hello, Goodbye, and Everything in Between

Release: 2022-07-06Genre: Romantiek
Overzicht

Clare en Aidan spreken af om uit elkaar te gaan voordat ze gaan studeren, zonder spijt of liefdesverdriet. Maar is die epische afscheidsdate hun laatste liefdeskans?

7 juli 2022

Vinland Saga

Genre: Animation    Seizoenen: 2    Afleveringen: 25
Overzicht

Duizend jaar lang hebben de Vikingen naam en faam gemaakt als de sterkste families met een dorst naar geweld. Thorfinn, de zoon van een van de grootste krijgers van de Vikingen, brengt zijn jongensjaren door op het slagveld om zijn vaardigheden te verbeteren in zijn avontuur om zijn meest gewenste wraak te innen nadat zijn vader is vermoord.

Seizoen 1 – 24 afleveringen

8 juli 2022

Capitani

Genre: Crime    Seizoenen: 2    Afleveringen: 24
Overzicht

Het lichaam van een tienermeisje wordt gevonden in het bos bij het plattelandsdorpje Manscheid, diep in het noorden van Luxemburg. Luc Capitani, een norse detective uit het zuiden van het land, wordt met de zaak belast. Capitani heeft moeite om de gesloten, gemeenschappelijke en beschermende mentaliteit van de noorderlingen te doorgronden en is ongewild afhankelijk van de hulp van Elsa Ley, een jonge en onverschrokken plaatselijke politieagente. De agenten raken al snel verstrikt in een web van geheimen en leugens.

Seizoen 2 – Nieuwe afleveringen

The Longest Night

Genre: Crime    Seizoenen: 1    Afleveringen: 6
Overzicht

Strijdkrachten omsingelen een psychiatrische gevangenis om een opgesloten seriemoordenaar te ontvoeren – maar zijn niet voorbereid op de strijd die daarop volgt.

Seizoen 1 – 6 afleveringen

Boo, Bitch

Genre: Mysterie, Komedie Seizoenen: 1 Afleveringen: 6
Overzicht

In de loop van één nacht grijpt een middelbare scholiere, die haar leven veilig onder de radar heeft geleefd, de kans om haar verhaal te veranderen en een episch leven te gaan leiden, alleen om er de volgende ochtend achter te komen… dat ze een geest is.

Seizoen 1 – 6 afleveringen

Het zeebeest

Release: 2022-06-24Genre: Animatie
Overzicht

In een tijdperk waarin angstaanjagende beesten over de zeeën zwierven, waren monsterjagers gevierde helden – en niemand was zo geliefd als de grote Jacob Holland. Maar wanneer de jonge Maisie Brumble aan boord van zijn legendarische schip gaat, wordt hij opgezadeld met een onverwachte bondgenoot. Samen beginnen ze aan een epische reis naar onbekende wateren en schrijven geschiedenis. Van Academy Award-winnende filmmaker Chris Williams (Moana, Big Hero Six, Bolt), neemt The Sea Beast ons mee naar waar de kaart eindigt, en het echte avontuur begint.

Les liaisons dangereuses

Release: 2022-07-08Genre: Drama
Overzicht

De slimme Célène valt op haar nieuwe middelbare school in Biarritz voor de kwajongen Tristan, zonder te weten dat ze deel uitmaakt van een wrede weddenschap die hij heeft gesloten met social media-koningin Vanessa.

Jewel

Release: 2022-07-08Genre: Drama
Overzicht

Tijdens een herdenking van een bloedbad valt een fotografe voor een lokale vrouw. Hun romance brengt pijnlijke herinneringen aan een gedeeld verleden naar boven.

Release: 2022-03-18Genre: Horror
Overzicht

Deze film, gebaseerd op een waar verhaal over een gezin dat geloofde door geesten te zijn bezeten, volgt een vrouw die haar kind tegen een vloek moet beschermen.

Ranveer vs Wild with Bear Grylls

Release: 2022-07-08Genre: Avontuur
Overzicht

Klik door deze interactieve special waarin superster Ranveer Singh en avonturier Bear Grylls de Servische wildernis trotseren om een zeldzame bloem te vinden.

9 juli 2022

మేజర్ – Major

Release: 2022-06-03      Genre: Actie
Overzicht

Van zijn jeugd tot zijn heldhaftige acties bij de aanslagen in Mumbai in 2008. Deze biopic gaat over het leven van de Indiase legerofficier majoor Sandeep Unnikrishnan.

Our Blues

Genre: Drama
Overzicht
Romantiek is bitterzoet en het leven zit vol ups en downs in deze verschillende verhalen over mensen die wonen en werken op het bruisende eiland Jeju.

Seizoen 1 – nieuwe afleveringen

10 juli 2022

Isolerad

Release: 2010-02-05Genre: Horror
Overzicht

Een rustige geneeskundestudent sluit vriendschap met zijn bovenbuurvrouw en ontdekt iets verontrustends in het gebouw.

La pelle dell'orso

Release: 2016-11-03Genre: Avontuur
Overzicht

Een afstandelijke vader probeert het respect van zijn zoon en omgeving te winnen door op een beer te jagen die hun dorpje in de Alpen bedreigt.

Summits of My Life – Déjame Vivir

Release: 2014-03-27Genre: Documentaire
Overzicht

Beleef de toppen van de Mont Blanc tot de Elbrus vanuit het adembenemende perspectief van skyrunner Kilian Jornet en zijn vrienden.

Drottningen och jag

Release: 2008-11-20Genre: Documentaire
Overzicht

Deze documentaire van Nahid Persson Sarvestani gaat over haar vriendschap met de echtgenote van de sjah van Iran en laat zien dat vriendschap tegenstellingen overwint.

Blockbuster

Release: 2013-11-30Genre: Komedie
Overzicht

Een acteur voelt zich oud en misplaatst in de veranderende filmindustrie, maar dan ontmoet hij een jonge man die ervan droomt om regisseur te worden.

La scelta impossibile

Release: 2018-07-26Genre: Drama
Overzicht

Een jongen die de politie heeft geholpen de bende waar hij vroeger bij hoorde te ontmantelen, probeert zich aan te passen aan zijn nieuwe leven op het rechte pad.

Undercover Egypt

Release: 2015-09-17Genre: Documentaire
Overzicht

Een onderzoeksjournaliste gaat undercover en onderzoekt hoe het is gesteld met religie, gender, seks en politiek in het Egypte van na de revolutie.

I livets slutskede

Release: Genre:
Overzicht

Een hospice opent de deuren voor deze intieme documentaire. De beelden laten momenten van vreugde en tederheid zien tussen personeel, bewoners en dierbaren.

Melting Point

Release: 2018     Genre: Documentaire
Overzicht

In deze documentaire zie je de gevolgen van de opwarming van de aarde, waaronder een ongekende hittegolf in Europa en een afbrokkelende gletsjer in Antarctica.

Το Δέντρο και η Κούνια

Release: 2013-11-12Genre: Drama
Overzicht

Samen met haar dochter gaat een professor terug naar haar geboortedorp om het weer goed te maken met haar vader, maar er blijkt een mysterieuze vrouw bij hem te wonen.

Off the Beaten Track

Release: 2011-01-01Genre: Documentaire
Overzicht

Een jonge herder en zijn gezin onderzoeken de economische, agrarische en sociale veranderingen die hun manier van leven in Transsylvanië bedreigen.

Lighthouse Lesvos

Release: Genre:
Overzicht

In deze documentaire worden de vrijwilligers gevolgd die naar Lesbos komen om vluchtelingen die veelal uit Syrië komen en op de rotsachtige kusten aanspoelen, te helpen.

Anton

Release: 2008-10-10Genre: Drama
Overzicht

Na jaren op zee keert een man in 1972 terug naar een veranderd Ierland. Hij hoopt voor zijn land te strijden en komt op een gewelddadig pad zonder terugweg terecht.

El último vuelo del Sunbreeze

Release: Genre:
Overzicht

Deze documentaire gaat over een van de ergste vliegtuigrampen van Spanje: het ongeluk met een Spanair-vlucht op de luchthaven Barajas in Madrid.

Elio Fiorucci: Free Spirit

Release: 2018-01-01Genre: Documentaire
Overzicht

De vrijgevochten mode-ontwerper Elio Fiorucci, die disco, denim en de modewereld zoals we die nu kennen veranderde, staat centraal in deze documentaire.

11 juli 2022

Für JoJo

Release: 2022-07-11Genre: Komedie
Overzicht

Wanneer haar beste vriendin Jojo verliefd wordt en hun wilde datingavonturen in Berlijn stoppen, doet Paula er alles aan om Jojo's huwelijk te saboteren.

Malnazidos

Release: 2020-10-08Genre: Komedie
Overzicht

Tijdens de Spaanse Burgeroorlog moet een stel aartsvijanden samenwerken na een ontmoeting met vleesetende zombies, die tot leven zijn gebracht in een nazi-experiment.

Spell

Release: 2020-10-30Genre: Thriller
Overzicht

Marquis wil met zijn gezin de begrafenis van zijn vader bijwonen. Onderweg verliest hij door een storm de controle over het vliegtuigje waarna hij bij ene Eloise ontwaakt. Zij houdt hem vast op haar zolder en beweert dat ze zijn wonden kan genezen door midden van de Boogity. Deze zwarte magie betekent de dood van zijn gezin en Marquis zoekt naar een manier om Eloise te ontvluchten.

Riverdale

Genre: Crime    Seizoenen: 6    Afleveringen: 116
Overzicht

Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

Seizoen 6 – nieuwe afleveringen

12 juli 2022

Better Call Saul

Genre: Crime    Seizoenen: 6    Afleveringen: 63
Overzicht

Zes jaar voordat Saul Goodman Walter White ontmoet. We ontmoeten hem als de man die Saul Goodman zal worden bekend staat als Jimmy McGill, een kleine advocaat op zoek naar zijn lot, en, meer in het begin, bezig om de eindjes aan elkaar te knopen. Naast Jimmy, en vaak tegen hem, werkt “fixer” Mike Ehrmantraut. De serie volgt Jimmy’s transformatie tot Saul Goodman, de man die “crimineel” in “strafpleiter” stopt.

Seizoen 6 – nieuwe afleveringen

How to Change Your Mind

Genre: Documentary    Seizoenen: 1    Afleveringen: 4
Overzicht

Deze documentaireserie over psychedelica wordt gepresenteerd door Michael Pollan, de auteur van de gelijknamige bestseller.

Seizoen 1 – 4 afleveringen

 

My Daughter’s Killer

Release: 2022-07-12Genre: Documentaire
Overzicht

Een vader vecht jarenlang om de moordenaar van zijn dochter voor het gerecht te slepen in Frankrijk en Duitsland voordat hij extreme maatregelen neemt. Een waargebeurd verhaal.

Run To Ground

Release: 2015-04-14Genre:
Overzicht

Drie Europeanen worden met hun grootste angsten geconfronteerd: een vermist kind, een stalker en een moordenaar. De jacht op een gevaarlijke voortvluchtige wordt geopend.

The Lancaster at War

Release: 2009-07-25      Genre: Documentaire
Overzicht

In deze documentaire vertellen piloten zelf over een bommenwerper uit de Tweede Wereldoorlog die een cruciale rol heeft gespeeld bij het verslaan van nazi-Duitsland.

Pieniä suuria valheita

Release: 2018-11-23      Genre: Drama
Overzicht

Wanneer een priester en zijn zoon in een dorp gaan wonen, ontdekken de bewoners een gênante video die hun relatie met de nieuwkomers bemoeilijkt.

Bill Burr: Live at Red Rocks

Release: 2022-07-12Genre: Komedie
Overzicht

Comedian Bill Burr geeft in een felle stand-upshow zijn mening over cancelcultuur, feminisme, slechte recensies van zijn vrouw en een openbaring die zijn leven veranderde.

13 juli 2022

Hurts Like Hell

Genre: Drama    Seizoenen: 1    Afleveringen: 4
Overzicht

Terwijl jonge thaiboksers glorie najagen in de ring, wordt de sport buiten de ring overschaduwd door schandalen, van matchfixing tot uitbuiting van minderjarige boksers.

Seizoen 1 – 4 afleveringen

 

Big Timber

Genre: Realiteit
Overzicht

Volgt het gevaarlijke werk van de houthakker en zagerijeigenaar Kevin Wenstob terwijl hij en zijn team tot het uiterste gaan om de familiezagerij en hun manier van leven in leven te houden.

Seizoen 2 – 8 afleveringen

Never Stop Dreaming: The Life and Legacy of Shimon Peres

Release: 2018-00-00 Genre: Documentaire
Overzicht

In de politiek gaat het meestal om macht. Hij streefde naar vrede. De invloed en integriteit van Shimon Peres waren cruciaal voor de oprichting en het behoud van Israël.

Sintonia

Genre: Drama
Overzicht

Het verhaal van Sintonia, verteld vanuit het perspectief van drie verschillende personages, onderzoekt de onderlinge samenhang van muziek, drugshandel en religie in São Paulo. In de zoektocht om iemand te zijn, zullen veel paden samenkomen.

Seizoen 3 – 2 afleveringen

DB Cooper: Where Are You?!

Genre: Documentaire
Overzicht

In 1971 springt een skyjacker met een parachute uit een vliegtuig met een zak gestolen geld – en komt ermee weg. Decennia later blijft zijn identiteit een meeslepend mysterie.

 

Seizoen 1 – Nieuwe afleveringen

Sotto il sole di Amalfi

Release: 2022-07-13 Genre: Romantiek
Overzicht

Een jaar nadat hun romance in Riccione begon, treffen Vincenzo en Camilla elkaar weer voor een vakantie aan de fraaie Amalfikust. Ze stellen hun liefde op de proef.

14 juli 2022

Upgrade

Release: 2018-05-31Genre: Actie
Overzicht

In de nabije toekomst beheert technologie alle aspecten van het leven, wat lastig is voor een technofobe man als Grey. Wanneer hij en zijn vrouw met een carjacking te maken hebben en zij daarbij wordt doodgeschoten, wil hij zich wreken.

Au voleur

Release: 2009-09-30Genre: Drama
Overzicht

Ondanks zijn criminele verleden geloven de verliefde kruimeldief Bruno en lerares Isabelle dat ze een leven kunnen opbouwen. De autoriteiten drijven hen de wildernis in.

Resident Evil

Genre: Drama    Seizoenen: 1    Afleveringen: 8
Overzicht

Jaren nadat een dodelijk virus een wereldwijde apocalyps veroorzaakte, vecht Jade Wesker om te overleven tegen de geïnfecteerden en wil ze de verantwoordelijken ten val brengen.

Seizoen 1 – 8 afleveringen

Extraordinary Attorney Woo

Genre: Drama      Seizoenen: 1
Overzicht

De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.

Seizoen 1 – 2 afleveringen

 

Kung Fu Panda: De Drakenridder

Genre: Actie & Avontuur
Overzicht

Volg de avonturen van Po, die samenwerkt met een no-nonsense Engelse ridder genaamd Wandering Blade om een ​​verzameling van vier krachtige wapens te vinden voordat een mysterieus paar wezels dat doen, en de wereld te redden van vernietiging.

 

 

Seizoen 1 – 11 afleveringen

 

15 juli 2022

Legend

Release: 2015-09-09Genre: Misdaad
Overzicht

De tweelingbroers Ron en Reggie Kray (Tom Hardy) zijn twee beruchte gangsters die in de jaren 50 en 60 de duistere onderwereld in Londen overheersten. Dit is het verhaal van hun opkomst en hun ondergang.

The Mortal Instruments: City of Bones

Release: 2013-08-21Genre: Fantasie
Overzicht

Clary Fray denkt een doodgewoon tienermeisje uit New York te zijn. Dit verandert allemaal wanneer haar moeder wordt aangevallen en ontvoerd door een demon. Wanneer ze aan een zoektocht begint om haar moeder terug te vinden, doet ze ontdekkingen over haar afkomst en haar verleden. Deze ontdekkingen zullen haar toekomst gaan bepalen.

Persuasion

Release: 2022-07-01Genre: Romantiek
Overzicht

Acht jaar nadat Anne Elliot werd overgehaald niet te trouwen met een knappe man van bescheiden afkomst, zien ze elkaar terug. Grijpt ze haar tweede kans op ware liefde?

The Condemned

Release: 2007-04-27Genre: Actie
Overzicht

Jack Conrad zit in een dodencel in een corrupte gevangenis ergens in Midden-Amerika. Dan doet er zich plotseling een mogelijkheid voor om zijn straf te ontlopen: een rijke televisieproducer heeft hem uitgezocht om deel te nemen aan een spannende reality tv-show. De corrupte gevangenisleiding wordt simpel omgekocht.

Alba

Genre: Drama    Seizoenen: 1    Afleveringen: 13
Overzicht

Deze Spaanse remake van de Turkse serie ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ stelt harde vragen over seksueel geweld, liefde en gerechtigheid.

Seizoen 1 – 13 afleveringen

Sunny Bunnies

Genre: Animation    Seizoenen: 5    Afleveringen: 130
Overzicht

Pluizige konijntjes springen in het volle zonlicht wilde avonturen binnen. Ze zoeken oplossingen, maken plezier en zijn soms ondeugend, overal waar licht is.

Seizoen 1 – 13 afleveringen

Farzar

Genre: Sci-Fi & Fantasy
Overzicht

Volg de avonturen van prins Fichael en zijn bemanning terwijl ze hun gewelfde menselijke stad verlaten om te vechten tegen de kwaadaardige buitenaardse wezens die hen willen doden en/of opeten.

Seizoen 1 – 10 afleveringen

Jaadugar

Release: 2022-07-15Genre: Komedie
Overzicht

Een goochelaar in een klein dorp houdt niet van voetbal, maar als hij met zijn grote liefde wil trouwen, zal hij zijn thuisteam naar de finale van een toernooi moeten leiden.

Remarriage & Desires

Genre: Drama
Overzicht

Via een exclusief koppelingsbureau dat zich richt op de ultrarijken, wil een gescheiden vrouw wraak nemen op de sluwe minnares van haar ex-man.

Seizoen 1 – 8 afleveringen

The Kenyan – Country Queen

Genre: Drama      Seizoenen: 1
Overzicht

Een eventplanner uit Nairobi keert na 10 jaar terug naar haar dorp, waar ze wordt geconfronteerd met haar verleden en een mijnbouwbedrijf haar thuis dreigt te vernietigen.

Seizoen 1 – 6 afleveringen

Mom, Don’t Do That!

Genre: Comedy      Seizoenen: 1
Overzicht

Een 60-jarige moeder besluit na het overlijden van haar man een nieuwe liefde te zoeken, tot vreugde en irritatie van haar twee dochters. Gebaseerd op een waar verhaal.

Seizoen 1 – 11 afleveringen

Mannen van Mars

Release: 2018-03-08Genre: Komedie
Overzicht

Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reünie van hun middelbare school. Hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit, maar 40 is het nieuwe 20 en alle mannen worden knapper naarmate ze ouder worden…of toch niet? Waar Edwin nog altijd een vrouwenmagneet is, hebben zijn vrienden zo hun problemen. Mark is door zijn vrouw ingeruild voor een jonger exemplaar en familieman Peter worstelt met zijn mannelijkheid sinds hij niet meer zonder leesbril kan. Hoe gaan de mannen hiermee om? Biertje pakken, niet te veel praten, schouderklopje en je kater wegdrinken met nog meer alcohol? Of gaat dat toch anders als je de 40 bent gepasseerd?

Seizoen 1 – 11 afleveringen

16 juli 2022

Our Blues

Genre: Drama
Overzicht
Romantiek is bitterzoet en het leven zit vol ups en downs in deze verschillende verhalen over mensen die wonen en werken op het bruisende eiland Jeju.

Seizoen 1 – nieuwe afleveringen

అంటే… సుందరానికీ! –

Ante Sundaraniki

Release: 2022-06-10    Genre: Komedie
Overzicht

Jeugdvrienden Sundar en Leela zijn verliefd, maar hebben niet hetzelfde geloof. Daarom smeden ze een plan, want hun conservatieve families accepteren dat niet.

Film Adventurer Karel Zeman

Release: 2015-03-31Genre: Documentaire
Overzicht

Een blik op het leven, werk en belang van de Tsjechische filmmaker Karel Zeman (1910-89), een genie van de wereldcinema, een tovenaar van speciale effecten, waarbij zijn inspiratiebronnen en zijn revolutionaire filmtechnieken aan het licht komen.

The Saturn V Story

Release: 2014-04-13Genre: Documentaire
Overzicht

Van een gedurfde visie tot een Amerikaanse triomf: deze documentaire gaat over de historische bouw van een raket die de eerste astronauten naar de maan bracht.

El ciclo Dreyer

Release: 2006-11-17Genre: Drama
Overzicht

Madrid, Spanje, 1961, tijdens het Franco-regime. Carlos, een rechtenstudent die een filmclub runt, besluit een cyclus te organiseren die gewijd is aan de films van de Deense filmmaker Carl Theodor Dreyer.

Welcome to the Machine

Release: 2012-03-10Genre: Documentaire
Overzicht

Deze documentaire volgt een beginnende band die succesvol probeert te worden door zich aan de '12 geboden' van de muziekbranche te houden.

Miss Kicki

Release: 2009-04-01Genre: Drama
Overzicht

Een eenzame moeder nodigt haar vervreemde zoon uit voor een vakantie naar Taiwan, maar die verloopt moeizaam door verborgen agenda's en wat ze van elkaar ontdekken.

13 Factors That Saved Apollo 13

Release: 2014-04-13Genre: Documentaire
Overzicht

De drie astronauten van de Apollo 13 werden geconfronteerd met een levensgevaarlijke crisis. Deze documentaire laat zien hoe ze uiteindelijk behouden terugkeerden.

18 juli 2022

Live is life

Release: 2022-06-03Genre: Komedie
Overzicht

Zomer 1985. Zoals elk jaar reist Rodri van Catalonië naar Galicië en wordt hij herenigd met zijn vier vrienden. Als de echte problemen hun vriendschap beginnen te ondermijnen, beginnen de vijf aan een nachtelijk avontuur op zoek naar een mythisch object.

Za duży na bajki

Release: 2022-03-18Genre: Familie
Overzicht

Een verwende gamer wil meedoen aan een toernooi, maar een excentrieke tante en de ziekte van zijn moeder dwingen hem om zijn prioriteiten te herzien.

19 juli 2022

Hotel Mumbai

Release: 2019-03-14Genre: Thriller
Overzicht

De film vertelt het waargebeurde verhaal van de verwoestende aanvallen in Mumbai in 2008. Een groep zwaar bewapende Pakistaanse militanten opent de aanval op het iconische Taj Mahal Palace hotel in India.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2

Release: 2015-11-18Genre: Actie
Overzicht

The Hunger Games: Mockingjay Part 2 is de allesbepalende finale van de The Hunger Games reeks. Nadat Katniss Everdeen twee keer de Hongerspelen heeft overleefd gaat ze samen met Gale, Finnick, Peeta en een eenheid van District 13, de confrontatie aan met President Snow.

Meet Me in Venice

Release: 2015-07-02Genre: Drama
Overzicht

Een jonge vrouw ontmoet na jaren haar vader. Samen ondernemen ze een muzikale reis door Europa die hun band versterkt.

Maestros

Release: 2000-11-17      Genre: Komedie
Overzicht

Na dertig jaar gevangenisstraf worden vijf bankovervallers plotseling vrijgelaten in de moderne maatschappij. Ze besluiten verder te gaan met waar ze het beste in zijn.

Anders, jag och hans 23 andra kvinnor

Release: 2018-05-25Genre: Documentaire
Overzicht

Nadat een vrouw een relatie is aangegaan met een voormalig tennisser, ontdekt ze tot haar schrik dat haar charmante minnaar met nog 23 andere vrouwen aan het daten is.

Swing! La vida d'un secret

Release: 2020-10-27Genre: Drama
Overzicht

Als Judith en haar vriend Raúl een club voor swingers bezoeken, ontdekt ze meer over haar familie – en haarzelf – dan haar lief is.

Apollo Astronauts: Training NASA's Moon Men

Release: 2015-04-01Genre: Documentaire
Overzicht

In deze documentaire trainen jachtpiloten om als eerste Amerikanen de 400.000 km naar te maan te vliegen in de ruimtewedloop tijdens de spanningen van de Koude Oorlog.

Stiilipidu

Release: 2005-04-14      Genre: Komedie
Overzicht

Drie vrienden keren terug van een vakantie om te ontdekken dat de tv-studio waarvoor ze werkten, failliet is gegaan. Ze besluiten hun eigen bedrijf te beginnen.

अनेक – Anek

Release: 2022-05-27     Genre: Actie
Overzicht 

Een undercoveragent die belast is met vredesonderhandelingen stuit in het noordoosten van India op een koppige bokser die vecht voor haar dromen.

Better Call Saul

Genre: Crime    Seizoenen: 6    Afleveringen: 63
Overzicht

Deze voor een Emmy genomineerde Breaking Bad-prequel volgt de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman.

20 juli 2022

Virgin River

Genre: Drama    Seizoenen: 4    Afleveringen: 42
Overzicht

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

Extraordinary Attorney Woo

Genre: Drama    Seizoenen: 1    Afleveringen: 16
Overzicht

De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.

Indian Predator: The Butcher of Delhi

Genre: Documentary    Seizoenen: 1    Afleveringen: 3
Overzicht

Een reeks verminkte lichamen en tartende briefjes bij een gevangenis in Delhi leidt tot een jacht op een doorgewinterde moordenaar die wrok koestert tegen het systeem.

Uncle From Another World

Genre: Animation    Seizoenen: 1    Afleveringen: 13
Overzicht

Na 17 jaar in coma te hebben gelegen, wordt Takafumi’s oom van middelbare leeftijd plotseling wakker. Hij spreekt een onbekende taal en bezit magische krachten.

Bogdan Boner: Egzorcysta

Genre: Animation    Seizoenen: 2    Afleveringen: 26
Overzicht

Geen demon is veilig, want hij is terug met nieuwe inventieve, obscene en dodelijke daden: Bogdan Boner, die zichzelf exorcisme heeft geleerd en kan worden ingehuurd.

22 juli 2022

The Gray Man

Release: 2022-07-13Genre: Actie
Overzicht

Een tot moord veroordeelde gevangene wordt gerekruteerd als huurmoordenaar voor de CIA. Wanneer hij tijdens een missie in bezit komt van compromitterende informatie over de organisatie, wordt hij zelf het doelwit.

 

Blown Away

Genre: Reality    Seizoenen: 3    Afleveringen: 30
Overzicht

Ten master artists turn up the heat in glassblowing sculpture challenges for the chance to win $60,000 in prizes and the title of champion.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)