Apple Tv+ België Bekijk Hier Alle Titels Toegevoegd In Juli 2022 (Laatste Update 01 – 07)

Apple Tv+ of Apple Tv Plus blijft het kleine broertje van zowel Netflix, Disney Plus en Amazon Prime Video. Voor vele is het ook onbekend en juist daarom geven we een overzicht van de titels die worden toegevoegd in juli 2022. Hieronder vind je een overzicht van het toegevoegde aanbod voor Aplle Tv Plus!

Apple Tv Plus Aanbod toegevoegd in Juni 2022 klik Hier!

 

1 juli 2022

For All Mankind

Genre: Sci-Fi & Fantasy
Overzicht

For All Mankind begint op 16 juli 1969, terwijl NASA de mens voor het eerst op de maan ziet landen. Het verhaal wordt verteld door het leven van NASA-astronauten, ingenieurs en hun families en presenteert een ambitieuze wereld waarin NASA en het ruimtevaartprogramma een prioriteit en een centraal punt van onze hoop en dromen bleven. Ofwel, wat er zou zijn gebeurd als de wereldwijde ruimtewedloop nooit was geëindigd.

Seizoen 3 Nieuwe Aflevering

 

Physical

Genre: Comedy
Overzicht

Sheila Rubin is een gekwelde huisvrouw in het Californië van de jaren 80 die kampt met haar innerlijke demonen en negatieve zelfpraat. Daar komt verandering in als ze aerobics ontdekt en zo een toekomst vol zelfvertrouwen en succes tegemoet gaat.

Seizoen 2 Nieuwe Aflevering

Loot

Genre: Comedy
Overzicht

Nadat ze na 20 jaar huwelijk van haar man gescheiden is, zit Molly Novak met een schikking van $87 miljard. Ze besluit haar liefdadigheid stichting nieuw leven in te blazen en de echte wereld, en zichzelf, te herontdekken.

Seizoen 2 Nieuwe Aflevering

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)