Amazon Prime Video België Bekijk Hier Alle Titels Toegevoegd In Juli 2022 (Laatste Update 23 – 7)

Amazon Prime Video net zoals in juni 2022 kun je hier alle titels bekijken die in jullie worden toegevoegd. Hieronder vind je de lijst per dag van alle films, series, seizoenen en afleveringen terug. Bij elke titel in er een link toegevoegd waar je nog meer informatie kunt vinden over een titel. We geven dagelijks een update van de toegevoegde titels.

Amazon Prime Video Aanbod Juli 2022

1 juli 2022

The Terminal List

Genre: Action & Adventure   Seizoenen: 1   Afleveringen: 8
Overzicht

Navy SEAL-commandant James Reece neemt wraak als hij de mysterieuze krachten achter de moord op zijn hele peloton onderzoekt. Bevrijd van de commandostructuur van het leger, past Reece de lessen toe die hij heeft geleerd van bijna twee decennia oorlogvoering om de verantwoordelijken op te sporen.

2 juli 2022

Creative Galaxy

Genre: Kids
Overzicht

Volg de avonturen van Arty en zijn hulpje Epiphany, terwijl ze het heelal doorzoeken om creatieve problemen op te lossen met kunst! Of Arty nu een schilderij moet maken voor de nieuwe kinderbibliotheek, een knuffeldier voor zijn zusje of een masker voor zijn jungleleven, Arty en Epiphany schieten te hulp door de hulp in te roepen van de creatiefste van allemaal – de thuiskijker van de kleuterschool.

3 juli 2022

Solo

Genre: Drama    Seizoenen: 2    Afleveringen: 8
Overzicht
Agent Solo heeft zijn missie nog niet volbracht. Hij is nu undercover bij de machtige en gevaarlijke Corona familie. Agata, dochter van de maffiabaas Antonio, is ontvoerd. Marco moet tegen de orders van zijn superieuren ingaan om haar te redden.

Seizoen 2 – Nieuwe Afleveringen

4 juli 2022

Shattered Destinies

Genre: DramaSeizoenen: 1Afleveringen: 16
Overzicht

Vika is een getalenteerde ontwerpster, maar na de dood van haar vader brokkelt haar leven af. Ze vindt alleen nog hoop in een beroemd modehuis dat ondergedompeld is in chaos en onrust. Zal ze in staat zijn haar toekomst en het bedrijf te redden?

Seizoen 1 – 16 afleveringen

7 juli 2022

Eating Our Way to Extinction

Release: 2021-09-16Genre: Documentaire
Overview

Deze onderhoudende en verrassende documentaire, verteld door Kate Winslet, zal de manier waarop je naar de voedselindustrie kijkt op de proef stellen. Wat zijn de werkelijke kosten van voedsel? Wie betaalt de prijs? Met schokkende undercoverbeelden en aangrijpende verhalen uit de eerste hand van inheemse volken, zal deze unieke documentaire je perceptie van voedsel en het verband met de toekomst van onze planeet voorgoed veranderen.

Gunda

Release: 2021-04-15Genre: Documentaire
Overview

Een hartveroverende en onvergetelijke film over Gunda, een varken dat op een idyllische boerderij in Noorwegen 12 biggen grootbrengt. Een aantal dieren op een boerderij wordt gevolgd: Een varken en haar biggetjes, een aantal koeien en een kip met één poot. De biggetjes worden al snel groot maar blijven hun moeder trouw en volgen haar over het terrein. Het geluid van de dieren is constant aanwezig, maar als de moeder wakker wordt na een dutje hoort ze haar kinderen ineens niet meer.

Marionette

Release: 2020-09-28Genre: Thriller
Overview

Marianne, een kinderpsychiater, verliest op tragische wijze haar man. Ze besluit vervolgens naar Schotland te verhuizen om daar een nieuw leven te beginnen. Een van haar nieuwe patiënten, de tienjarige Manny, heeft een ongewone waan: hij beweert dat alles wat hij bedenkt echt gebeurt en dat hij de controle heeft over Mariannes toekomst.

Wiplala

Release: 2014-11-19Genre: Avontuur
Overview

De zevenjarige Johannes Blom doet de ontdekking van zijn leven als hij achter de pot pindakaas in de keukenkast een klein mannetje vindt dat Wiplala heet en kan toveren . Als Wiplala de familie Blom per ongeluk net zo klein maakt als hijzelf, is dat het begin van een heel groot avontuur. Zullen ze ooit weer normaal worden?

Dolfje Weerwolfje

Release: 2011-11-30Genre: Familie
Overview

Als de zachtaardige Dolfje op de nacht van zijn zevende verjaardag plotseling verandert in een wit pluizig weerwolfje, weet hij niet wat hem overkomt. Dolfje worstelt met zichzelf omdat het onbevangen wolfje ’s nachts tot heel andere dingen in staat is dan de verlegen jongen overdag. Zal het hem lukken zichzelf te accepteren zoals hij is?

Meester Kikker

Release: 2016-07-28Genre: Komedie
Overview

"Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie." De meester maakt vast een grapje. Daarom vindt Sita hem zo leuk. Tot hij op een dag op school arriveert met kroos in zijn haar en zijn natte kleren aan flarden.

Bump

Genre: Drama    Seizoenen: 2    Afleveringen: 20
Overzicht

Een onverwachte zwangerschap compliceert het leven van twee families. De serie draait om Oly, een ambitieus en goed presterend tienermeisje dat een verrassingsbaby krijgt.

Seizoen 1 en 2 – 20 afleveringen

Modern Love: Hyderabad

Genre: Comedy    Seizoenen: 1    Afleveringen: 6
Overzicht

Een studie over moderne relaties als een liefdesbrief aan de heerlijk diverse stad Hyderabad.

Seizoen 1 – 6 afleveringen

8 juli 2022

The Boys

Genre: Sci-Fi & Fantasy   Seizoenen: 3    Afleveringen: 24
Overzicht

In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als ‘The Boys’. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking. Het zijn de machteloze tegen de super krachtige als The Boys beginnen aan een heroïsche zoektocht om de waarheid over ‘The Seven’ en hun formidabele Vought-steun bloot te leggen.

Seizoen 1 – Nieuwe aflevering

 

You & Me Forever

Release: 2012-09-13Genre: Drama
Overzicht

De zestienjarige Laura en Christine zijn altijd beste vriendinnen geweest, totdat de mysterieuze en opwindende Maria verschijnt. Laura is gefascineerd door Maria en raakt verwikkeld in een wereld van feesten, seks en leugens. Ze moet een keuze maken: haar beste vriendin bijstaan of Maria volgen.

9 juli 2022

The Perfect Arrangement

Release: 2022-07-10Genre: Komedie
Overview

Tade, een vrijgevochten telg van een gerespecteerde politieke familie, leeft haar beste leven en zonder zorgen in de wereld. De zaken worden echter ingewikkeld wanneer ze gevoelens ontwikkelt voor Chidi, een snel opkomende politicus die toevallig ook haar EX is en Cheta, haar beste vriendin. En alsof dat nog niet erg genoeg is, zijn Chidi en Cheta ook nog eens broers.

10 juli 2022

Jachtseizoen

Genre: Action & Adventure    Seizoenen: 8    Afleveringen: 77
Overzicht

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?

Seizoen 2 – Nieuwe aflevering

Nedodržaný sľub

Release: 2009-04-30Genre: Drama
Overview

Wanneer nazi-Duitsland zijn land overheerst, kijkt Martin hulpeloos toe hoe de Joodse gemeenschap naar werkkampen wordt gedeporteerd. In tegenstelling tot anderen, ontsnapt hij op miraculeuze wijze aan de dood. Hij sluit zich dan aan bij de verzetsstrijders om een genadeloze strijd tegen de nazi's te voeren.

11 juli 2022

2050

Release: 2020-03-17Genre: Drama
Overview

Michael Green ontwerper van videospelletjes en vader van twee kinderen, heeft moeite om intimiteit te vinden met zijn vrouw. Wanneer hij ontdekt dat zijn zwager Drew een aanpasbare seksrobot heeft gekocht, wendt hij zich tot het pakhuis van Maxwell om zijn eigen perfecte partner te creëren.

Winx Club

Genre: Animation    Seizoenen: 8    Afleveringen: 208
Overzicht

De serie speelt in Magix, een andere dimensie waarin alle bewoners beschikken over magische krachten. Magix wordt voornamelijk bewoond door een groot aantal magische wezens zoals feeën, tovenaars, heksen, elfjes, trollen, reuzen en monsters en krijgers genaamd specialisten. Alfea is een kostschool voor feeën, Wolkentoren een school voor heksen en Red Fountain een school voor specialisten. De drie scholen bevinden zich in Magix.

Seizoen 7 – 26 afleveringen

12 juli 2022

Rum 213

Release: 2017-02-24Genre: Mysterie
Overview

De twaalf jaar oude Elvira gaat op zomerkamp en is als de dood dat ze daar geen vrienden zal kunnen maken. Er gebeuren daar mysterieuze dingen in haar kamer. Dingen die niet zijn te verklaren. Tenzij je in geesten gelooft.

13 juli 2022

Law & Order: Special Victims Unit

Genre: Crime    Seizoenen: 24    Afleveringen: 518
Overzicht

In het strafrechtsysteem worden seksuele delicten als bijzonder gruwelijk beschouwd. In New York City zijn de toegewijde rechercheurs die deze wrede misdrijven onderzoeken, lid van een elite-eenheid die bekend staat als de Special Victims Unit. Dit zijn hun verhalen.

Seizoenen 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

14 juli 2022

The Lost City of Z

Release: 2017-03-15Genre: Avontuur
Overview

'The Lost City of Z' volgt het verhaal van kolonel Percival Fawcett, een voormalig onderscheiden Britse soldaat die de jungles van de Amazone intrekt. Hij gaat daarbij op zoek naar een mythische stad waarvan hij overtuigd is dat hij deze op een eerdere tocht gezien heeft. Maar de reis is niet zonder gevaar.

Comicstaan

Genre: Comedy    Seizoenen: 3    Afleveringen: 25
Overzicht

Uw favoriete show is terug! In zijn derde seizoen, is Comicstaan terug met 4 juryleden, 7 mentoren, 2 gastheren en 8 nieuwe deelnemers. Bekijk alle afleveringen om te zien wie er dit jaar met de titel vandoor gaat.

15 juli 2022

Don’t Make Me Go

Release: 2022-06-13      Genre: Drama
Overzicht

Don’t Make Me Go volgt een alleenstaande vader en zijn onwillige tienerdochter tijdens een onvergetelijke roadtrip door het land. Ze ontdekken hun liefde voor elkaar en de onverwachte wendingen die het leven in petto heeft.

Forever Summer: Hamptons

Genre: Documentary    Seizoenen: 1    Afleveringen: 8
Overzicht

De inwoners van Hampton, Avery, Frankie, Habtamu, Reid, Emelye, Hunter en Juliet, hebben hun zinnen gezet op de beste zomer van hun leven, maar het tij keert als nieuwkomer in de stad, Ilan, voor de zomer daarheen verhuist. Zal Ilan vrienden maken, of golven terwijl hij zich probeert aan te passen? Kunnen levenslange vriendschappen de ruwe zee overleven? Pak je zonnebrandcrème, deze zomer is de heetste tot nu toe!

Seizoen 1 – 8 Afleveringen

16 juli 2022

LEGO Jurassic World: Legend of Isla Nublar

Genre: Animation    Seizoenen: 1    Afleveringen: 13
Overzicht

In Jurassic Park komen een oppasser van velociraptors en een operations manager in een enorme crisissituatie terecht en proberen grote dinorampen te voorkomen.

Seizoen 1 – 13 Afleveringen

17 juli 2022

Jachtseizoen

Genre: Action & Adventure    Seizoenen: 8    Afleveringen: 77
Overzicht

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?

Seizoen 2 – Nieuwe aflevering

The Boys Presents: Diabolical

Genre: Animation    Seizoenen: 1    Afleveringen: 8
Overzicht

Van een aantal van de meest waanzinnige en maniakale geesten in Hollywood komt deze geanimeerde anthologie serie, een verzameling van oneerbiedige en emotioneel schokkende geanimeerde korte films. Elke aflevering duikt elleboogdiep in ongeziene spleten van The Boys Universe.

Seizoen 1 – Nieuwe aflevering

18 juli 2022

L'amore è imperfetto

Release: 2012-11-28Genre: Komedie
Overview

Elena is een volleerde 35-jarige vrouw met een obsessie voor perfectie. Haar geordende leven verandert in chaos wanneer ze Adriana ontmoet, een verleidelijke 18-jarige vol passie en gedrevenheid, en Hector, een oude man die Elena stabiliteit en veiligheid biedt.

19 juli 2022

How It Ends

Release: 2021-07-20Genre: Komedie
Overview

In deze feel-good apocalyptische komedie begint Liza (Zoe Lister-Jones) aan een hilarische reis door LA in de hoop haar laatste feestje te halen voordat het allemaal voorbij is, waarbij ze onderweg een eclectische cast van personages tegen het lijf loopt.

20 juli 2022

The Evil That Men Do

Release: 2015-09-03      Genre: Thriller
Overzicht

Twee huurmoordenaars die voor een Mexicaans kartel werken worden met iets onvoorstelbaars geconfronteerd: ze moeten een 10-jarig meisje in hechtenis nemen, de dochter van het hoofd van hun rivaliserende clan, die de zoon van hun baas heeft ontvoerd. De situatie is verschrikkelijk: of er vindt een ruil plaats, of iemand zal een klus moeten klaren waar geen enkele hoeveelheid bloed aan hun handen hen ooit op had kunnen voorbereiden.

Angeli – Una Storia D'Amore

Release: 2014-10-08Genre: Komedie
Overview

Claudio wordt verliefd en zijn leven verandert als hij de mooie geliefde Luisa wil redden. Het enige wat hij ontdekt is zijn echte doel in het leven en de schoonheid van het zich bezighouden met alle problemen die het leven zal bieden in plaats van verwend en beperkt te blijven in een degeneratief leven. Rome is niet zomaar een stad, het heeft de juiste engelen voor de job. De stad zal Claudio en Luisa begeleiden in hun kruisbestuiving om samen te komen en te leven.

22 juli 2022

Lovesick

Release: 2016-12-02Genre: Romantiek
Overview

Een man van 30 die tussen twee relaties in zit, moet snel handelen als er een spannende nieuwe vrouw in zijn leven komt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)