Apple TV+ onthult een explosieve trailer van See seizoen 3 waarin de eerste blik wordt geworpen op het laatste seizoen van de post-apocalyptische serie met Jason Momoa in de hoofdrol.

Bekijk See Seizoen 3 Trailer Jason Momoa beschermt zijn familie tegen nieuwe bedreigingen

Apple TV+ onthult een explosieve trailer van See seizoen 3, waarin voor het eerst te zien is hoe het laatste seizoen van de post-apocalyptische serie met Jason Momoa in de hoofdrol, eruit gaat zien. Het dystopische drama is gemaakt en geschreven door Steven Knight van Peaky Blinders en speelt zich honderden jaren af in een primitieve toekomst waarin de hele mensheid het vermogen om te zien heeft verloren. Eén groep, de Alkenny stam, gelooft echter dat twee van haar kinderen de mythische kracht van het zien bezitten.

See seizoen 3 trailer met Jason Momoa

Naast Momoa die de cast leidt als de moedige krijger en hoofd van de Alkenny stam, Baba Voss, speelt Alfre Woodard de hoofdrol als Paris, een wijs ouder lid van de stam die dient als hun sjamaan. 

See heeft ook een grote ensemble cast bestaande uit veel acteurs die visueel gehandicapt of blind zijn, waaronder Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Yadira Guevara-Prip, Eden Epstein, Olivia Cheng, Hoon Lee, en Tom Mison. 

Een jaar geleden werd de serie verlengd voor seizoen 3, maar later werd aangekondigd dat het de laatste zou zijn. 

Nu krijgt het publiek voor het eerst een goede kijk op het laatste seizoen van het post-apocalyptische drama.

Met nog een paar maanden te gaan tot de première, heeft Apple TV de eerste trailer van See seizoen 3 vrijgegeven. 

In de teaser voor het laatste seizoen keert Momoa’s Baba Voss terug om zijn vrouw, Maghra, en geadopteerde kinderen, Kofun en Haniwa, te beschermen tegen vurige nieuwe bedreigingen die zijn gecreëerd door een Trivantiaanse wetenschapper. 

De trailer onthult ook de première datum voor See seizoen 3, 26 augustus. Bekijk de trailer hieronder:

Trailer See Jason Momoa

Een interessante ontwikkeling in de See seizoen 3 trailer is de terugkeer van Dave Bautista’s Edo Voss. Het komende seizoen begint ongeveer een jaar na de gebeurtenissen van seizoen 2, waarin Baba zijn wraakzuchtige jongere broer leek te verslaan en zijn familie achterliet om op afstand in het bos te gaan wonen. 

Zoals te zien is in de trailer, zal Baba gedwongen worden om terug te keren naar het Payan koninkrijk en zijn familie te beschermen wanneer een onbekende Trivantiaanse wetenschapper een nieuwe vorm van “zichtwapens” ontwikkelt die de toekomst van de mensheid in gevaar brengt. 

Gebaseerd op de beelden, lijkt dit wapentuig een soort van explosieve vuurbom te zijn die gelanceerd wordt door trebuchets.

Terwijl Bautista werd verondersteld een gastster te zijn in seizoen 2, onthult de nieuwe trailer dat Baba’s nemesis broer zal terugkeren in een of andere hoedanigheid in seizoen 3 als hij zijn zoektocht naar wraak voortzet of mogelijk samenwerkt met Baba om de grotere dreiging te verslaan. 

See seizoen 3 lijkt alles uit de kast te halen op het gebied van meeslepende actie, hoewel de terugkeer van Edo ervoor zorgt dat de serie nog steeds alle oprechte emotie zal bieden die fans zijn gaan verwachten. 

Het laatste hoofdstuk van See begint op 26 augustus op Apple TV+. Elke vrijdag verschijnen er nieuwe afleveringen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “

Apple TV+ onthult een explosieve trailer van See seizoen 3 waarin de eerste blik wordt geworpen op het laatste seizoen van de post-apocalyptische serie met Jason Momoa in de hoofdrol.

Bekijk See Seizoen 3 Trailer Jason Momoa beschermt zijn familie tegen nieuwe bedreigingen

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)