HBO Max heeft veel nieuwe films en tv-series in juli 2022, waaronder de streaming première van 2022's The Bob's Burgers Movie.

HBO Max elke film en tv-serie voor juli 2022

Juli 2022 brengt nieuwe spin-offs, terugkerende series, comedy TV series premières, en de streaming debuten van hitfilms naar HBO Max. Als het blockbusterseizoen begint, zal HBO Max onvermijdelijk de toevoeging zien van vele films met grote namen gedurende de zomer. Van langverwachte debuten van tv-series tot filmstreamingpremières, juli 2022 zal een trend van langverwachte zomerentertainment inluiden met de nieuwe titels van HBO Max.

De toevoegingen aan HBO Max in juni 2022 omvatten de seizoen 4 première van HBO’s hitserie Westworld, die de hele maand juli nieuwe afleveringen zal blijven debuteren. Het platform zag ook de komst van de gelimiteerde tv-serie Irma Vep naast documentaires als The Janes en Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain. Juni 2022 was echter geen grote maand voor nieuwe films op HBO Max, met de Oscar Isaac-sterren The Card Counter (2021) en de HBO Max Original The Father of the Bride remake als de meest opmerkelijke streaming debuten van de maand.

HBO Max trapt juli 2022 af met de komst van Edgar Wright’s populaire 2021 horrorfilm Last Night in Soho (1 juli), die zijn streamingpremière maakt op het platform. HBO Max zal ook de thuisbasis zijn voor het streamingdebuut van de positief beoordeelde The Bob’s Burgers Movie (12 juli), die net in première is gegaan in de bioscoop op 27 mei 2022. 

TV-series die in juli 2022 naar het streamingplatform komen zijn onder andere seizoen 2 van de reality dating-serie FBOY Island (14 juli), de serie-première van Issa Rae’s komedie Rap Sh!t (21 juli), en de première van de HBO Max reboot-serie Pretty Little Liars: Original Sin (28 juli). Hier is alles wat nog meer naar HBO Max komt in juli 2022.

Al het andere dat naar HBO Max komt in juli 2022

1 juli

A Kind of Murder

Release: 2016-12-16Genre: Drama
Overview

Architect Walter Stackhouse, die bij nacht een misdaad romanschrijver is, is vrij ongelukkig getrouwd met Clara, een succesvolle onroerend goed verkoopster. Wanneer Walter gefascineerd raakt door Melchior Kimmel, een boekhandelaar in New Jersey die verdacht wordt van de moord op zijn vrouw, begint hij te fantaseren hoe het zou zijn als hij zijn eigen vrouw zou vermoorden. Als Clara dood gevonden wordt lijkt Walter de hoofdverdachte wanneer hij het pad kruist van een achterbakse moordenaar en een vastberaden agent.

A Simple Plan

Release: 1998-12-11Genre: Misdaad
Overview

Op een koude winterse dag ontdekken twee broers en een vriend een grote tas met geld. In de tas zit 4,5 miljoen dollar. De vraag rijst al snel wat te doen met al dat geld, afgeven bij de politie of zelf houden?

Act of Valor

Release: 2012-02-24Genre: Actie
Overview

Wanneer de reddingsactie van een ontvoerde CIA-agent leidt tot de ontdekking van een moorddadig terroristisch plan tegen de Verenigde Staten, wordt een team van Navy SEALs op een wereldwijde klopjacht gestuurd.

Angels in the Outfield

Release: 1951-10-19Genre: Komedie
Overview

Paul Douglas schittert, met Janet Leigh, als de opvliegende Pittsburgh Pirates manager wiens ongelukkige team dankzij een hemelse interventie aan de winnende hand is.

Arbitrage

Release: 2012-09-14Genre: Drama
Overview

Robert Miller is een hefboomfondsmagnaat die diep in de problemen zit. Hij wil wanhopig zijn handelsimperium aan een grote bank verkopen voordat zijn frauduleuze zaakjes aan het licht komen. Maar door een onverwachte en bloedige fout wordt hij gedwongen hulp te zoeken in de meest onwaarschijnlijke hoek.

Backstabbing for Beginners

Release: 2018-01-18Genre: Thriller
Overview

Als de jonge en idealistische Michael zijn droombaan bij de Verenigde Naties krijgt, komt hij al snel met het olie-voor-voedselprogramma in aanraking. Hij leert de fijne kneepjes van Pasha, een doorgewinterde diplomaat met een groot ego.

Baggage Claim

Release: 2013-09-27Genre: Komedie
Overview

Om te voorkomen dat ze de oudste en enige vrouw in haar hele familie is die nooit getrouwd is besluit Montana aan een charme offensief van 30 dagen en 30.000 mijlen te beginnen om een potentiële huwelijkskandidaat te vinden. Wie zal ze kiezen? Damon Diesel, een P-Diddy wannabe; dominee Curtis P. Merewether, een predikant van het Grote Huis van Verlossing; Langston Jefferson Battle III, een pompeuze advocaat; of Quinton Jamison, een multimiljonair die 20 jaar ouder is?

Blanes esquina Muller

Release: 2020-01-11        Genre: Komedie
Overzicht

Een paar dagen nadat hij bij zijn vriendin is ingetrokken, krijgt Jorge bezoek van zijn toekomstige ik, die door de tijd is gereisd om hem te waarschuwen dat zij hem gaat verlaten voor een andere man, en hem een plan voorstelt om dat te voorkomen.

Bringing Out the Dead

Release: 1999-10-22Genre: Drama
Overview

Frank rijdt 's nachts als paramedicus in Manhattan in een ambulance rond. Na jaren geconfronteerd te zijn met ziekte en dood is hij totaal uitgeblust. De laatste tijd wordt hij achtervolgd door de gedachte aan een 18-jarig meisje dat hij niet heeft kunnen reanimeren. Op een nacht leert hij Mary kennen, een ex-junkie wier vader met een hartaanval is opgenomen. Maar Frank kan het allemaal niet meer bolwerken en vraagt ontslagen te worden, wat hem echter geweigerd wordt.

Catch a Fire

Release: 2006-10-27Genre: Actie
Overview

Een drama over terrorisme in het Zuid-Afrika van de Apartheid, rond een politieagent en een jongeman die solo aanslagen pleegt tegen het regime.

Code of Silence

Release: 1985-05-03Genre: Actie
Overview

Eddie Cusack is een rechercheur in Chicago die zo zijn eigen regels heeft. Een gevaarlijke gewoonte, helemaal wanneer hij de zogenaamde 'code of silence' verbreekt die binnen de politiemacht geldt en de deksel van een stinkende beerput opblaast. Beschouwd als verrader, ontbangt hij weinig hulp van zijn verbitterde collega's waneer hij verzeild raakt in een vernietigende strijd tegen rivaliserende drugsbaronnen. Maar Cusack is een eenmansleger en gaat zonder angst de strijd tegen de criminelen aan.

Confidence

Release: 2003-04-25Genre: Actie
Overview

Jake Vig staat op het plan zijn grootste oplichterstruc ooit te plegen: het wreken van de dood van zijn vriend. Het plan mislukt echter, waardoor hij een schuld oploopt bij een maffiabaas en zijn rechterhand.

Sin City

Release: 2005-04-01Genre: Thriller
Overview

Een oud-gevangene neemt wraak op de dood van een hoer, een rechercheur krijgt te maken met linke vrouwen, en een agent redt een danseres. Wraak, passie en angst zijn de drijfkracht achter de verhalen die plaatsvinden in een donkere, desolate wereld.

Godzilla

Release: 1998-05-20Genre: Sciencefiction
Overview

Door jarenlange atoomproeven in de Stille Oceaan is een enorm beest ontstaan: Godzilla. Het meest legendarische filmmonster is wakker en stevent recht op New York City af! De Amerikaanse regering stelt direct een onderzoeksteam samen. Nick Tatopoulos (Matthew Broderick) maakt deel uit van dit team. Zijn taak: onderzoeken wat Godzilla naar New York City heeft gedreven. Nick gaat samen met het leger achter het enorme beest aan, met maar één doel: Godzilla vernietigen voordat hij alles en iedereen verplettert!

Goodbye, Mr. Chips

Release: 1969-11-05Genre: Drama
Overview

Arthur Chipping (Peter O'Toole) is een jonge meester die alles volgens de boeken doet, in een Britse jongensschool in de jaren '20. Hij wordt verliefd op een zangeres Katherine Bridges (Petula Clark), die in de oorlogsjaren sterft. Arthur overleeft de klap door zichzelf te toe te wijden aan zijn jonge leerlingen. Een musical-remake van de versie uit 1939.

Hollow Man

Release: 2000-08-04Genre: Actie
Overview

Sebastian Caine, de ingenieuze leider van een team wetenschappers, wil een middel om onzichtbaar te worden, beslist op zichzelf testen en hij wordt inderdaad onzichtbaar. Dan blijkt het tegenmiddel om hem weer zichtbaar te maken niet te werken en zit hij gevangen in zijn onzichtbare lichaam. Terwijl zijn collega's hard op zoek gaan naar het juiste tegenmiddel, ontdekt Caine de ongekende macht die hij nu heeft.

How to Screw It All Up?

 
Overzicht

Alba is een jonge vrouw die het moeilijk vindt om zich aan te passen op de nieuwe middelbare school waar ze onlangs is gaan studeren. Ze krijgt vreselijk nieuws te horen: het schoolreisje aan het einde van het schooljaar gaat niet door. Haar plannen om het huis uit te gaan zijn geruïneerd, maar ze heeft het geluk om erachter te komen dat enkele van haar klasgenoten het perfecte plan hebben om hun ouders ervan te overtuigen dat de reis nog steeds doorgaat.

I Spy

Release: 2002-10-31Genre: Actie
Overview

Als de Switchblade, het prototype van het meest gesofisticeerd Stealth-gevechtsvliegtuig van de VS luchtmacht, gestolen wordt, wordt een beroep gedaan op een van de CIA-topspionnen, Alex Scott. Wat hij echter niet verwacht, is dat hij als partner een eigenwijze burger, de bokskampioen Kelly Robinson, krijgt. Samen moeten ze een gevaarlijke top secret spionagemissie tot een goed einde brengen. Hun opdracht: met een mengeling van vakkundigheid en humor moeten ze Arnold Gundars, één van de meest succesvolle illegale wapenhandelaars ter wereld, te pakken krijgen en zijn misdadige plannen voor het vliegtuig dwarsbomen.

Indecent Proposal

Release: 1993-04-07Genre: Romantiek
Overview

Een jong, verliefd echtpaar raakt na de aankoop van hun huis in geld problemen. Ze besluiten hun geluk in Las Vegas te beproeven, waar ze echter al hun overgebleven geld verliezen. Dan komen ze een miljonair tegen die een miljoen dollar biedt voor één nacht met de vrouw. Het aanbod brengt hevige schade toe aan de relatie.

Julia

Release: 2008-03-12      Genre: Drama
Overzicht

Julia (Tilda Swinton) leidt een eenzaam en onrustig bestaan. Ze besluit haar alcoholverslaving aan te pakken en bezoekt een bijeenkomst van de anonieme alcoholisten. Daar ontmoet ze een jonge Mexicaanse vrouw, die haar zoon niet meer mag zien. Julia besluit de jongen te ontvoeren om hen weer te herenigen. Maar als de Mexicaanse vrouw plots spoorloos verdwijnt, zit Julia diep in de problemen. Ze besluit de ontvoering voort te zetten en gaat op de vlucht, met de grootvader van de jongen op haar hielen.

La Ciudad de las Fieras

Release: 2021-11-08Genre: Drama
Overview

Tato is een weesjongen op drift en een liefhebber van rapmuziek. In een stad waarin geweld heerst, dient hij zijn plek te vinden. Met zijn vrienden Pitu en La Crespa poogt hij een andere manier te vinden dan zich met misdaad bezig te houden en ze nemen deel aan muziekbattles. Nadat hij ruzie krijgt met bendeleden slaat Tato op de vlucht. Hij verlaat de stad en trekt in bij zijn grootvader Octavio die hij in feite niet kent.

Last Night in Soho

Release: 2021-10-21Genre: Horror
Overview

Een jong meisje, gepassioneerd door modeontwerp, kan op mysterieuze wijze de jaren zestig betreden waar ze haar idool ontmoet, een oogverblindende wannabe-zangeres. Maar het Londen van de jaren zestig is niet wat het lijkt, en de tijd lijkt uiteen te vallen met duistere gevolgen.

Lisztomania

Release: 1975-10-10Genre: Komedie
Overview

Richard Wagner is er niet zo blij mee, maar als Franz Liszt het podium bestijgt en tussen Wagners stukken zijn eigen populaire Chopsticks speelt heeft hij een zaal vol gillende meiden. Buiten zijn optredens leeft hij zijn seksuele fantasieën uit en krijgt hij van de paus de opdracht om de Antichrist (Wagner) uit te drijven.

Lone Survivor

Release: 2013-12-24Genre: Oorlog
Overview

De film is gebaseerd op de mislukte missie "Operation Red Wings", die op 28 juni 2005 werd uitgevoerd door Navy Seal Team 10. Het doel van het team is om Taliban-leider Ahmad Shah te doden.

Lord of War

Release: 2005-09-16Genre: Misdaad
Overview

De Rus Yuri Orlov is een exploitant van wapens, die de hele wereld rondreist om zijn handel te verkopen. Hij komt daarbij in de gevaarlijkste oorlogsgebieden.

Losing Isaiah

Release: 1995-03-17Genre: Drama
Overview

Jessica Lange en Halle Berry leveren acteerwerk van een ongekende ontroering en diepte in deze film die "krachtiger, provocerender en meeslepender (is) dan je je kunt voorstellen…" (Paul Wunder,WBAI Radio). Lang speelt, na een andere verbluffende karakterschets in Blue Sky*, waarvoor ze een Oscar® kreeg, een adoptie-moeder die een in de steek gelaten kind een nieuwe kans in het leven biedt. In een opmerkelijke vertolking, die beschouwd wordt als haar acteerdoorbraak, is Berry de biologische moeder die haar leven weer op de rails krijgt en haar best doet om haar kind terug te eisen. De voor een Oscar genomineerde Samuel L. Jackson (Pulp Fiction**) beeldt haar stokerige advocaat uit.

Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter

Release: 1968-01-01Genre: Komedie
Overview

De groep Herman's Hermits uit Manchester krijgt een hazewindhond, genaamd Mrs. Brown, vanwege een erfenis. De jongens besluiten naar Londen te reizen om daar de hond in te zetten bij hondenraces. Het lukt ze om wat geld te winnen, maar dan is opeens de hond verdwenen. De jongens struinen heel Londen af op zoek naar Mrs. Brown.

Mrs. Winterbourne

Release: 1996-04-19Genre: Komedie
Overview

Na een treinongeluk wordt de hoogzwangere passagiere Connie (Lake) aangezien voor de weduwe van een van de slachtoffers van de ramp, een steenrijke zakenman. Het misverstand bereikt een absurd niveau, wanneer Connie het spelletje besluit mee te spelen en vervolgens liefdevol wordt opgevangen door haar rouwende 'schoonfamilie'.

One for the Money

Release: 2012-01-26Genre: Actie
Overview

Geboren en getogen Jersey girl Stephanie Plum is in korte tijd zowel haar baan als auto kwijtgeraakt en is op zoek naar een manier om snel wat geld te verdienen. Uit wanhoop besluit ze een baantje aan te nemen als premiejager bij het tweederangs saneringsbureau van haar onbetrouwbare neef. Gewapend met haar pepperspray, zelfverzekerdheid en grote mond gaat ze achter voormalig politieagent en moordverdachte Joe Morelli aan, die niet alleen op de vlucht is, maar ook nog eens Stephanie haar hart brak op de middelbare school.

Overboard

Release: 1987-12-16Genre: Komedie
Overview

De rijke maar verwende vrouw Joanna Stayton huurt timmerman Dean Proffitt in om een kast op haar jacht te maken. Ze weigert hem echter te betalen, omdat ze ontevreden is met het resultaat. Als ze later bij het zoeken naar haar trouwring op het dek overboord valt, en daarbij haar geheugen verliest, komt de gescheiden Proffitt haar bij wijze van wraak ophalen om te zeggen dat zij zijn echtgenote is, het huishouden moet doen en zijn vier kinderen moet verzorgen.

Pawn Sacrifice

Release: 2015-09-16Genre: Thriller
Overview

De film vertelt het waargebeurde verhaal van Bobby Fischer (Tobey Maguire) tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog in 1972. Fischer doet mee aan een aangrijpend schaakkampioenschap in Reykjavik met Boris Spassky (Liev Schreiber) uit de Sovjet Unie. Ondertussen moet hij de strijd aangaan met zijn psychologische problemen. De hele wereld wacht in spanning de uitslag af.

Postcards from the Edge

Release: 1990-09-14Genre: Komedie
Overview

De aan drugs verslaafde Hollywood-actrice Suzanne Vale zit in een neerwaartse spiraal. Na een periode in een ontwenningskliniek stelt haar film maatschappij een voorwaarde voor voortzetting van haar dienstbetrekking. Ze moet bij haar moeder Doris Mann, zelf ooit een ster en nu een kampioen drinker, gaan wonen. Zo'n set-up is slecht nieuws voor Suzanne die jaren heeft gestreden om uit de schaduw van haar moeder te komen, en wie vindt dat haar moeder haar nog steeds als een kind behandelt . Ondanks deze problemen – en verdere die te maken hebben met de mannen in haar leven – kan Suzanne beginnen om de grappige kant van haar situatie te zien, en daarmee begint ook door te dringen dat niet alleen dochters moeders hebben, maar moeders ook.

Rio 2

Release: 2014-03-19Genre: Avontuur
Overview

Blu, Jewel en hun drie kinderen hebben een perfect leven in de magische stad Rio de Janeiro. Wanneer Jewel besluit dat de kinderen moeten leren leven als echte vogels staat ze erop dat de familie naar het Amazonegebied gaat. Terwijl Blu zich probeert in te passen bij zijn nieuwe buren vreest hij dat hij Jewel en zijn kinderen verliest aan de wilde dieren.

Running Scared

Release: 1986-06-27Genre: Actie
Overview

Danny en Ray zijn twee agenten in Chicago. Wanneer ze bij het oplossen van een zaak bijna vermoord worden, worden ze door hun captain op vakantie gestuurd. Key West geeft een totaal ander aanzicht over het winterse Chicago. Ze hebben het licht gezien, leveren hun badge in en besluiten een bar te openen in Key West. Eenmaal gestart ontdekken ze dat de drugsdealer, Julio, die hen bijna om zeep hielp op borgtocht vrij is.

Safe

Release: 2012-04-16Genre: Actie
Overview

Wanneer een jong Chinees meisje hulp nodig heeft, komt voormalig politieagent Luke Wright tot de redding. Zij wordt gezocht door de maffia, omdat ze in bezit blijkt te zijn van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis. Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Wright alle risico's neemt om de criminelen tegen te houden en het meisje te redden.

She's Having a Baby

Release: 1988-02-05Genre: Komedie
Overview

Jake en Kristy zijn pas getrouwd. Door hun jeugdige leeftijd zijn ze misschien een beetje onvoorbereid op wat het getrouwde leven in houdt en wat er van hen verwacht wordt. Willen ze een baby? Hun ouders willen wel dat ze er een krijgen. Is het getrouwde leven alles wat er is? Dingen worden er zeker niet makkelijker op door de adviezen van Jake's vriend Davis.

Sleepers

Release: 1996-10-18Genre: Misdaad
Overview

De New Yorkse volkswijk Hell's Kitchen 1966. De jongeren Shakes, Michael, John en Tommy houden zich bezig met het plegen van kruimeldiefstallen. Maar op een dag doden ze per ongeluk bijna een man.

Sleepless in Seattle

Release: 1993-06-24Genre: Komedie
Overview

Sam Baldwin denkt sinds de dood van zijn echtgenote niet meer aan vrouwen. Zijn achtjarige zoontje Jonah vindt echter dat het gezin dringend een moeder nodig heeft en belt naar een live radioprogramma, waarin Sam gedwongen wordt zijn gevoelens over de telefoon te uiten. Vanuit het hele land komen reacties van vrouwen die Sam wel zien zitten. Annie Reed is een van hen. Hoewel ze al verloofd is, móét ze te weten komen of Sam misschien de ideale Jacob is.

Snow Day

Release: 2000-02-11Genre: Komedie
Overview

Een onverwachte sneeuwbui maakt in één nacht de wegen onbegaanbaar. En dat betekent een geen school- geen regels sneeuwdag! Voor de vijftienjarige Hal is het de kans om het hart te stelen van de populaire Claire, of…om zichzelf compleet voor schut te zetten. Voor de tienjarige Natalie is het dè dag om te zorgen voor iets wat mooier is dan èèn sneeuwdag: nog een sneeuwdag! Maar omdat te kunnen doen, moet ze de sneeuwschuiver met de vervelendste man uit de stad tegen zien te houden.

Spy Kids

Release: 2001-03-18Genre: Actie
Overview

De ouders van Juni en Carmen waren ooit meesterspionnen. Maar toen ze elkaar ontmoetten en kinderen kregen, besloten ze met het werk te stoppen. Hun kinderen zijn nu ook spionnen en dat komt goed uit. De vader en moeder van Juni en Carmen worden namelijk ontvoerd, en Juni en Carmen komen meteen in actie!

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams

Release: 2002-08-07Genre: Actie
Overview

Carmen en Juni zijn terug voor een nieuw avontuur: hun nieuwste missie brengt hen naar een mysterieus eiland waar ze een inventieve wetenschapper en zijn denkbeeldige wezens ontmoeten. Ondertussen moeten ze het opnemen tegen hun rivalen Gary en Gerti.

Spy Kids 3-D: Game Over

Release: 2003-07-25Genre: Actie
Overview

De succesvolle meesterspionnen werken niet meer. De nieuwste gadgets zijn nu voor anderen tot….Juni een spectaculaire opdracht krijgt, waar hij geen nee tegen kan zeggen. Zijn zus Carmen zit opgesloten in een levensgevaarlijk computerspel, gemaakt door de verschrikkelijk kwaadaardige 'Toymaker' (Sylvester Stallone). Juni is de enige die haar zou kunnen bevrijden. In een razendsnelle race tegen de klok moet Juni al zijn talent, vernuft en beschikbare hightech snufjes inzetten. Extra hulp is noodzakelijk. Zal hij op tijd zijn om zijn zus te bevrijden?

Suite Française

Release: 2015-03-12Genre: Drama
Overview

Lucille Angelier ziet bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog haar man vertrekken naar het front. Eigenlijk heeft ze nooit van hem gehouden. Zij blijft achter met haar schoonmoeder en brengt haar tijd door met piano spelen. Maar wanneer ze verplicht worden een Duitse officier te huisvesten, een man genaamd Bruno von Falk, die in zijn vroegere burgerleven componist blijkt geweest te zijn, voelt ze zich al vlug tot de man aangetrokken.

That Awkward Moment

Release: 2014-01-29Genre: Komedie
Overview

Drie vrijgezelle vrienden uit Manhattan besluiten een pact te sluiten met elkaar om zoveel mogelijk leuke dingen te doen in de resterende tijd dat ze single zijn. Het duurt echter niet lang voordat zij elk een geliefde vinden en het risico lopen om het pact te verbreken.

The Bachelor and the Bobby-Soxer

Release: 1947-09-01Genre: Komedie
Overview

Een studente is verliefd op haar leraar. Ze mag geen relatie met haar hebben en hij is in contact geweest met de rechter…

Suite Française

Release: 2015-03-12Genre: Drama
Overview

Lucille Angelier ziet bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog haar man vertrekken naar het front. Eigenlijk heeft ze nooit van hem gehouden. Zij blijft achter met haar schoonmoeder en brengt haar tijd door met piano spelen. Maar wanneer ze verplicht worden een Duitse officier te huisvesten, een man genaamd Bruno von Falk, die in zijn vroegere burgerleven componist blijkt geweest te zijn, voelt ze zich al vlug tot de man aangetrokken.

The Con Is On

Release: 2018-05-04Genre: Komedie
Overview

Harriet en Sydney zijn een excentriek Brits stel dat zich bezig houdt met het vervalsen van kunst. In een poging om een enorme gokschuld af te betalen aan de beruchte Engelse gangster Ivanka vluchten ze naar Los Angeles. Daar broeden ze een plan uit voor een juwelenroof. Het plan brengt echter de nodige complicaties met zich mee.

The Counselor

Release: 2013-10-25Genre: Thriller
Overview

Het verhaal speelt zich af in de tegenwoordige tijd en gaat over een gerespecteerde advocaat uit het Zuidwesten die denkt dat hij slim genoeg is om zich aan de drugshandel te wagen zonder in de criminaliteit te verzeilen. Maar de realiteit geeft hem al snel ongelijk.

The Great American Pastime

Release: 1956-11-28Genre: Komedie
Overview

The Heat

Release: 2013-06-27Genre: Actie
Overview

Sarah Ashburn is een methodisch onderzoeker bij de FBI, en staat bekend om haar superioriteit en arrogantie. Shannon Mullins is een politieagente in Boston, en staat op haar beurt bekend om haar grote bek, een kort lontje en het oppakken van de meest moeilijk te vangen criminelen. Geen van beiden had ooit een partner, of zelfs een goede vriend, maar als deze twee wilde onverenigbare dames van de wet hun krachten moeten bundelen om een drugs baron te vangen, gebeurt er wat niemand ooit voor mogelijk zou houden.

The Impossible

Release: 2012-09-09Genre: Thriller
Overview

Maria, Henry en hun drie zoons gaan in de winter op vakantie en zoeken het mooie weer op in Thailand. Maar op de morgen van 26 december, wanneer de familie rustig bij het zwembad zit, zien ze een grote zwarte vloedgolf hun kant op komen. Ze worden getroffen door een tsunami. Maria komt na een hevige klap weer boven water, maar weet zeker dat haar familie het niet gered heeft. Dan ziet ze haar oudste zoon Lucas verderop in het water…

The Legend of Zorro

Release: 2005-10-24Genre: Actie
Overview

Nadat hij heeft geholpen om van Californië de 31ste staat van Amerika te maken, zal Zorro zich moeten houden aan de belofte die hij aan zijn vrouw Elena deed: hij moet zijn geheime identiteit opgeven en een normaal leven leiden als Alejandro de la Vega. Zijn twijfel lijkt de twee uit elkaar te drijven. Hun zoontje Joaquin is inmiddels tien jaar oud en weet niets van zijn vaders dubbelleven. Tegelijkertijd worden er nieuwe plannen gesmeed door dezelfde boosdoeners die Californië buiten de VS wilden houden. Ze dreigen een eeuwenoud gevaar te ontketenen dat de loop van de geschiedenis voor altijd zou kunnen veranderen. Alleen Zorro kan hen stoppen.

The Other Woman

Release: 2014-04-16Genre: Komedie
Overview

Nadat een vrouw ontdekt dat haar vriendje getrouwd is, probeert ze haar leven opnieuw op de rails te krijgen. Maar wanneer ze per toeval de echtgenote die hij bedriegt ontmoet, beseft ze dat ze veel gemeen hebben, en haar gezworen vijand wordt haar beste vriendin. Wanneer nog een andere affaire aan het licht komt, besluiten de drie vrouwen samen te spannen om wraak te nemen op de leugenachtige overspelige echtgenoot.

The Raid 2: Berandal

Release: 2014-03-27Genre: Actie
Overview

Rama besluit na het bloedbad in het appartementencomplex weer aan ’t werk te gaan om zijn vondsten in ’t complex verder te onderzoeken. Hij besluit undercover te gaan om de Jakartaanse, criminele organisatie te kunnen infiltreren en uit te zoeken welke andere agenten uit zijn eigen korps corrupt zijn.

The Satanic Rites of Dracula

Release: 1973-11-03Genre: Horror
Overview

The World's End

Release: 2013-07-18Genre: Komedie
Overview

Na twintig jaar houden vijf jeugdvrienden een reünie. De 40-jarige Gary sleept zijn vrienden mee naar hun geboorteplaats en is vastbesloten om de kroegentocht naar de lokale pub, 'The World's End', opnieuw uit te voeren. Terwijl ze proberen het verleden te doen herleven, beseffen ze dat de echte uitdaging in de toekomst ligt. En niet enkel voor hen, maar voor de gehele mensheid.

The Raid 2: Berandal

Release: 2014-03-27Genre: Actie
Overview

Rama besluit na het bloedbad in het appartementencomplex weer aan ’t werk te gaan om zijn vondsten in ’t complex verder te onderzoeken. Hij besluit undercover te gaan om de Jakartaanse, criminele organisatie te kunnen infiltreren en uit te zoeken welke andere agenten uit zijn eigen korps corrupt zijn.

This Is Elvis

Release: 1981-04-03Genre: Drama
Overview

Elvis Presley werd geboren in 1935 in Tupelo, Mississippi, als zoon van de pachter Vernon Presley en Gladys. Zijn tweelingbroertje stierf bij de geboorte. De jonge Elvis, zoon van trouwe kerkgangers, stond aan verschillende muzikale invloeden bloot die hij later in een eigen mix zou brengen.

Thoroughbreds

Release: 2018-03-09Genre: Drama
Overview

Na jarenlang uit elkaar te zijn gegroeid blazen twee tienermeisjes in een buitenwijk van Connecticut nieuw leven in hun onwaarschijnlijke vriendschap. Daarbij leren ze dat niemand van de twee is wie ze lijkt te zijn.

Universal Soldier: Day of Reckoning

Release: 2012-10-04Genre: Actie
Overview

'Universal Soldier: Day Of Reckoning' volgt overlevende 'Unisols' Luc Deveraux en Andrew Scott, die moeten vechten tegen anarchie en een nieuwe orde, geregeerd door Unisols zonder overheidstoezicht. Ze roeien de zwakkeren uit en testen voortdurend de sterkste krijgers in wrede gevechten op leven en dood. Luc heeft zich opgewerkt als leider van de Unisol 'Church Of Eventualism', een zelfhulporganisatie die hulp biedt aan eigenzinnige Unisols die de overheid in het geheim heeft ingezet als 'slapende' agenten, die op ieder gewenst moment ingezet kunnen worden.

Warrior

Release: 2011-09-09Genre: Drama
Overview

Een gepensioneerde staalarbeider en voormalig bokser heeft door zijn alcoholisme zijn gezin verscheurd achtergelaten. Echter op zekere dag komt hij tot inkeer en versobert op berouwvolle wijze zijn levenswandel.

What's Eating Gilbert Grape

Release: 1993-12-17Genre: Romantiek
Overview

Gilbert Grape leeft in Endora, een klein plaatsje waar niets te beleven valt. Zijn voornaamste taak is het zorgen voor zijn geestelijk gehandicapte broertje Arnie. Op een dag passeren Becky en haar grootmoeder door Endora.

2 juli

Before Midnight

Release: 2013-04-05Genre: Romantiek
Overview

Het vervolg op Before Sunrise en Before Sunset. We ontmoeten Jesse en Celine negen jaar later in Griekenland. Het is bijna twee decennia geleden dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten in de trein naar Wenen. Voor de klok middernacht slaat, zal er een nieuwe episode in hun verhaal bijgeschreven zijn.

Sidewalk Stories

Release: 1989-09-15Genre: Komedie
Overview

7 juli

Miss S, Max Original Season 1 Premiere

The Visitors, Max Original Season 1 Premiere

 

9 juli

Mad Max: Fury Road

Release: 2015-05-13Genre: Actie
Overview

De film speelt zich af in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen.

10 juli

The Anarchists, Limited Documentary Series

11 juli

Tuca & Bertie, Season 3 Premiere

12 juli

Craig of the Creek, Seizoen 4C Premiere

Edge of the Earth, Sports Documentary Series Premiere (HBO)

The Bob’s Burgers Movie, 2022 (HBO)

14 juli

FBoy Island, Max Original Seizoen 2 Premiere

Vote for Juan (Vota Juan), Seizoen 1

Vote for Juan (Vamos Juan), Seizoen 2

Vote for Juan (Venga Juan), Max Original Seizoen 3 Premiere

15 juli

Kung Fu, Seizoen 2 Premiere

The Rehearsal, Comedy Series Premiere (HBO)

16 juli

Godzilla, 2014 (HBO)

 

17 juli

Rat in the Kitchen, Seizoen 1 Premiere

19 juli

We Baby Bears, Seizoen 1D Premiere

21 juli

Almost Fly, Max Original Seizoen 1 Premiere

Pacto Brutal – O Assassinato de Daniella Perex, Max Original Documentary Series

Rap Sh!t, Max Original Seizoen 1 Premiere

The Last Movie Stars, Max Original 6-Part Documentary Premiere

23 juli

Walker, Season 2 Premiere

 

26 juli

Bugs Bunny Builders, Seizoen 1A Premiere

27 juli

We Met in Virtual Reality, Original Documentary Premiere (HBO)

 

28 juli

Citizen Ashe, Max Original Premiere

Love Monster, Max Original Seizoen 3 Premiere

Pretty Little Liars: Original Sin, Max Original Seizoen 1 Premiere

Wellington Paranormal, Seizoen 4 Premiere

28 juli

Superman & Lois, Seizoen 2 Premiere

The Milestone Generation, 2022

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)