Netflix 135 Horror Films Durf Je?

Netflix 135 horrorfilms om meteen te streamen. Alle films in deze lijst hebben van Netflix het label horrorfilm gekregen. We zijn er ons van bewust dat er enkele films zullen bij zijn waar je een vraagteken kunt achter plaatsen of het wel echt een horrorfilm is. Dat is weer voor iedereen anders daarom zijn deze films in de lijst gekomen omdat Netflix ze heeft bestempeld als horrorfilm!

We hebben ook de vraag gekregen waarom we een link bij plaatsen als de link niet werkt op een televisietoestel. De link werkt op computers desktops en laptops. Het voordeel van deze link is dat je op de juiste pagina komt van Netflix je kunt de titel dan ik je lijst plaatsen. Wanneer de titel in je lijst staat zal je de titel ook terug vinden op je televisietoestel. Zo kun je de lijst doorzoeken en de titels die je graag wil zien in je lijst plaatsen om te bekijken! 

Netflix Horror Films!

Christine

Release: 1983-05-11Genre: Horror
Overview

Arnie Cunningham is een timide jongeman die niet goed in zijn vel zit en op school altijd het slachtoffer van grappen wordt. Op een dag ziet hij de wagen van zijn dromen, een Plymouth Fury uit 1957. De wagen heeft van de vorige eigenaar de naam "Christine" gekregen.

Bram Stoker's Dracula

Release: 1992-11-13Genre: Romantiek
Overview

De jonge advocaat Harker krijgt de opdracht om een klant te bezoeken in Oost Europa. Hij wordt daar gevangen gehouden door de graaf en vampier Dracula die afreist naar Londen geobsedeerd door een foto van Harkers verloofde Mina.

The Craft

Release: 1996-05-03Genre: Horror
Overview

Vier meiden zijn op school echte buitenbeentjes met dezelfde hobby: hekserij. Samen experimenteren ze met duistere krachten om wraak te nemen op iedereen die hun heeft gepest. Maar de zaken lopen verschrikkelijk uit de hand als ze erachter komen dat ze grotere krachten hebben opgeroepen dan ze eigenlijk aankunnen.

Anatomie

Release: 2000-02-03Genre: Horror
Overview

Paula Henning, een knappe studente geneeskunde, is in de wolken: ze werd toegelaten tot de anatomiecursus van de beroemde professor Grombeck op de universiteit van Heidelberg. Maar het eerste lijk dat ze moet ontleden, bezorgt haar koude rillingen. Het is het lijk van een onbekende jongeman die ze de avond voordien nog ontmoet had. Paula probeert te achterhalen wie de man was en hoe hij aan zijn einde is gekomen. Zo ontdekt ze dat er op de universiteit vreemde dingen plaatsvinden die het daglicht niet kunnen verdragen. De onthulling hiervan kan zelfs haar eigen leven in gevaar brengen.

Cradle of Fear

Release: 2001-07-04Genre: Horror
Overview

Hoewel kindermoordenaar Kemper in een gesticht zit, lukt het hem om te blijven moorden via zijn trouwe hulpje, dat wraak wil nemen op de verantwoordelijken voor de straf.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Resident Evil

Release: 2002-03-15Genre: Horror
Overview

Bij het begin van de 21ste eeuw is de Amerikaanse multinational Umbrella Corporation uitgegroeid tot de absolute marktleider op het vlak van grensverleggende computertechnologie en het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen. De politieke en economische invloed van het bedrijf op de samenleving is enorm. Slechts weinigen weten echter dat de onderneming zich voornamelijk bezighoudt met het onderzoek naar nieuwe biologische wapens en de genetische manipulatie van cellen. Wanneer er een dodelijk virus uitbreekt in 'The Hive', het geheime, ondergrondse labo van het bedrijf, stuurt de overheid een groepje elitesoldaten ter plaatse om te voorkomen dat de situatie uit de hand loopt.

Ghost Ship

Release: 2002-10-25Genre: Horror
Overview

Kapitein Murphy en zijn bergingsbemanning verdienen de kost met het lokaliseren, opknappen en naar de wal slepen van verlaten schepen. Als op een dag piloot Ferriman hen attendeert op een vreemd schip dat hij bij de kust van Alaska zag drijven, besluiten ze het schip te onderzoeken. Het oude verroeste schip lijkt verlaten, maar behuist iets onmenselijks. Het team komt er al snel achter dat het spookt op het schip en de bemanningsleden van Murphy's schip vallen een voor een ten prooi aan het kwaad dat op het schip huist.

Van Helsing

Release: 2004-05-05Genre: Horror
Overview

Oost-Europa, negentiende eeuw. De beroemde vampierjager Gabriel van Helsing is op een missie om het kwaad te overwinnen. Niet alleen Dracula, ofwel Vladislaus Dragulia, heeft zijn aandacht, maar ook het monster van Frankenstein en The Wolf Man passeren de revue.

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid

Release: 2004-08-26Genre: Avontuur
Overview

Een farmaceutisch bedrijf stuurt een groepje wetenschappers naar de jungle van Borneo om te zoeken naar een zeldzame zwarte orchidee. Deze plant bevat volgens de legende de sleutel tot de eeuwige jeugd. Wat de onderzoekers echter niet weten is dat de orchideeën al gebruikt worden door tientallen hongerige anaconda's, die vanwege de krachtige plant zijn uitgegroeid tot onverwoestbare moord- en vreetmachines.

Final Destination 3

Release: 2006-02-09Genre: Horror
Overview

De studente Wendy Christensen voorspelt een achtbaancrash. Ze kan nog net voorkomen dat haar vrienden en zij in de crash overlijden. "De Dood" is echter onverbiddelijk en komt de levens opeisen van de mensen die eigenlijk bij de crash hadden moeten omkomen. Ze moet met haar vriend Kevin de strijd aan met "de Dood" om die ervan te weerhouden alsnog de zielen van de overlevenden mee te nemen.

Kollegiet

Release: 2007-08-10Genre: Horror
Overview

Nadat een studente in een nieuw studentenhuis is ingetrokken, vermoedt ze dat de geest van een voormalige bewoner, een vermoorde student, naar wraak zucht.

Hostel: Part II

Release: 2007-06-08Genre: Horror
Overview

Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn..

Cloverfield

Release: 2008-01-15Genre: Actie
Overview

Een groep jonge mensen organiseert een afscheidsfeestje voor Rob Hawkins, die naar Japan vertrekt. Wanneer er een korte aardbeving gevoeld wordt en er korte tijd later een gigantische explosie plaatsvindt, is het duidelijk dat hun avondje uit er één wordt om nooit te vergeten. Met een videocamera slaagt Hud, één van de jongeren, erin om de diverse taferelen die zich die nacht voordoen, vast te leggen. De beelden tonen onder meer het verloop van een beangstigend chaotische nacht in New York City, waarbij veel slachtoffers vallen.

Case 39

Release: 2009-08-13Genre: Horror
Overview

Emily Jenkins is een sociaal werkster voor families met problemen. Ze heeft allerhande soorten van ellende wel gezien, maar haar ontmoeting met de 10-jarige Lilith is wel erg bijzonder. Het meisje wordt mishandeld door haar ouders en Emily is bang dat ze haar zullen vermoorden. Emily probeert van alles om het meisje uit huis te plaatsen en neemt haar ondertussen zelf in huis, maar na verloop van tijd ontdekt Emily dat de zaak wellicht iets gecompliceerder ligt.

Zombieland

Release: 2009-10-07Genre: Komedie
Overview

Twee mannen genaamd Columbus (Jesse Eissenberg) en Tallahassee (Woody Harrelson) moeten zien te overleven in een wereld die overbevolkt is door zombies. Tijdens hun strijd met overleving bundelen ze krachten met Wichita (Emma Stone) en Little Rock (Abigail Breslin), die ook een manier hebben gevonden om in leven te blijven. Tijdens hun strijd moeten ze zich afvragen wat erger is, van elkaar afhankelijk moeten zijn of toch maar aan de zombies overgeven.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Psalm 21

Release: 2009-01-01 Genre: Horror
Overzicht

Een priester reist naar de bossen van Norrland en begint te twijfelen aan zijn geloof als hij de waarheid wil achterhalen over de mysterieuze dood van zijn vader.

The Crazies

Release: 2010-02-26Genre: Mysterie
Overview

De bewoners van een klein plaatsje in Kansas krijgen te maken met een vervuiling van hun watervoorziening. Het water blijkt te zijn besmet door een mysterieus gif, dat is vrijgekomen na een vliegtuigcrash vlakbij het plaatsje. Langzaamaan beginnen de inwoners gestoord te worden…

13Hrs

Release: 2010-08-28Genre: Horror
Overview

Het is volle maan en hoog in de donkere wolken onweert het. Sarah Tyler keert terug haar familiehuis, dat op een afgelegen plattelandsgebied ligt. De storm is nog niet opgehouden, dus Sarah, haar vrienden en haar familie, maken zich klaar voor de nacht. Maar dan verschijnt er iets uit de donkere nacht, iets met een duister geheim. Sarah en de rest moeten nu zien te overleven.

Hostel: Part III

Release: 2011-12-27Genre: Horror
Overview

Tijdens een vrijgezellenfeest in Las Vegas laten vier vrienden zich overhalen om samen met twee sexy escortdames naar een privéfeestje te gaan. Eenmaal aangekomen merken ze al snel dat ze gebruikt worden voor een walgelijk spel waarbij marteling centraal staat. Dit sadistische schouwspel wordt georganiseerd door de leden van de Elite Hunting Club.

Dark Shadows

Release: 2012-05-09Genre: Komedie
Overview

1752. Joshua en Naomi Collins verhuizen met hun zoon Barnabas (Johnny Depp) naar Amerika om een vloek te omzeilen. Twintig jaar later is Barnabas een rijke vrouwenversierder en breekt zo het hart van de heks Angelique Brouchard (Eva Green). Zij verandert hem vervolgens in een vampier en begraaft hem levend.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Dabbe 4: Cin Çarpması

Release: 2013-08-02Genre: Horror
Overview

Kübra wil gewoon een mooie henna-avond doorbrengen met haar vriendinnen, wanneer zij uit het niets plotseling aangevallen wordt door een demon. Vanaf dan is zij niet meer dezelfde persoon, de demon spreekt via haar.

The Conjuring

Release: 2013-07-18Genre: Horror
Overview

The Conjuring vertelt het gruwelijke verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Wanneer hun hulp wordt ingeroepen door een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij geterroriseerd wordt.

Insidious: Hoofdstuk 2

Release: 2013-09-12Genre: Horror
Overview

Josh en Renai Lambert zijn dolgelukkig met de terugkeer van hun zoon Dalton, die ternauwernood een bovennatuurlijke wereld wist te ontsnappen met behulp van zijn vader. Josh' ongewone connectie met deze bovennatuurlijke wereld blijft echter een gevaar.

Dabbe: Zehr-i Cin

Release: 2014-09-12Genre: Horror
Overview

Op een dag wordt het gelukkig getrouwde stel Dilek en Ömer aangevallen door een horde djinns die afkomstig zijn uit de diepste krochten van de hel. Dergelijke gebeurtenissen heeft Dilek al eerder meegemaakt in haar dromen, waar ze door dezelfde schimmige figuren wordt achternagezeten.

Theatre of Fear

Release: 2014-09-08Genre: Horror
Overview

Een allesbehalve doorsneefamilie van circusartiesten geeft 's nachts een mysterieuze variétéshow. Achter de schermen verbergen ze echter duistere activiteiten.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Grace

Release: 2014-10-28Genre: Thriller
Overview

Grace, een naïeve, knappe, maagdelijke eerstejaarsstudent, probeert zich aan te passen aan de campuscultuur en haar losbandige kamergenote. Maar wanneer een kwaad haar lichaam overneemt ontketent dit een chaos. Grace besluit terug te keren naar haar strenge grootmoeder en de strikte regels van de kerk. Achtervolgd door de gruwelijke dood van haar moeder en diepgewortelde, destructieve neigingen moet ze haar innerlijke demonen zien te overwinnen voor het te laat is.

I, Frankenstein

Release: 2014-01-22Genre: Horror
Overview

Tegen de achtergrond van een dystopisch heden woedt een bittere strijd tussen waakzame waterspuwers en woeste demonen. Victor Frankensteins creatie Adam (Eckhart) raakt betrokken in deze strijd wanneer beide partijen het geheim van zijn onsterfelijkheid willen achterhalen

Creep

Release: 2014-06-23Genre: Horror
Overview

Op zoek naar werk, komt Aaron een cryptische online advertentie tegen: "$1,000 voor een dag. Service filmen. Discretie wordt op prijs gesteld." Weinig geld en vol naïviteit, besluit hij het erop te wagen. Hij rijdt naar een hutje in een afgelegen bergdorpje waar hij Josef ontmoet, zijn filmpersoon voor die dag. Josef is oprecht en het project lijkt hartelijk, dus Aaron begint te filmen. Maar naarmate de dag vordert, wordt het duidelijk dat Josef niet is wie hij zegt, en dat zijn bedoelingen helemaal niet zo zuiver zijn.

The Purge: Anarchy

Release: 2014-07-17Genre: Horror
Overview

Eens per jaar vindt 'The Purge' plaats: een nacht waarin geen wetten of regels gelden. We maken kennis met een stad waar niemand een werkend beveiligingssysteem heeft. Een jong koppel is op desbetreffende avond onderweg naar huis, wanneer het tweetal te kampen krijgt met autopech. De zon begint te dalen en ze besluiten hun auto te verlaten.

Curse of the Witching Tree

Release: 2015-05-18Genre: Horror
Overview

Een onschuldige vrouw wordt als heks opgehangen. Ze vervloekt de boom en de kinderen die er rond spelen. De gevolgen van deze wraak-actie sudderen nog vele eeuwen na en rusteloze geesten spoken door het huis waar de lichamen van de vervloekte kinderen zijn begraven. Een gezin trekt in het voor hun nieuwe huis en ontdekt de verschrikkelijke waarheid.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

The Last House on Cemetery Lane

Release: 2015-02-17 Genre: Horror
Overzicht

Een scenarioschrijver verhuist naar een oud landhuis in een slaperig stadje, maar ontdekt dat het er spookt en dat zijn nieuwe woonplaats vreselijke geheimen herbergt.

Poltergeist Activity

Release: 2015-06-26 Genre: Horror
Overzicht

Na een familietragedie maken een ruziënde vader en dochter onverklaarbare bovennatuurlijke gebeurtenissen mee in hun mysterieuze nieuwe huis.

The Final Girls

Release: 2015-10-09Genre: Komedie
Overview

Een middelbare scholier wordt samen met haar vrienden op mysterieuze wijze getransporteerd naar een horrorfilm uit 1980. Het betreft een film waarin haar overleden moeder, een gevierde 'scream queen', een rol speelde.

He Never Died

Release: 2015-12-18Genre: Komedie
Overview

Jacks leven zit in een sleur. Door een depressie en ernstig anti-sociaal gedrag doet hij niets anders dan slapen en televisie kijken. Hij ziet het menselijke ras als niets anders dan vlees met een polsslag en hij voelt er niets voor om met iemand een band te smeden.

The Amityville Playhouse

Release: 2015-06-23 Genre: Horror
Overzicht

Een tienermeisje blijft alleen achter als haar ouders overlijden. Ze erft een vreemd theater in het beruchte stadje Amityville, waar haar iets boosaardigs wacht.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Insidious: Hoofdstuk 3

Release: 2015-05-28Genre: Horror
Overview

Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen rondom de familie Lambert. Na enige aarzeling besluit helderziende Elise Rainier, die het vermogen heeft om contact te leggen met de doden, een tienermeisje te helpen dat doelwit blijkt te zijn van een bovennatuurlijke entiteit.

Poltergeist

Release: 2015-05-20Genre: Horror
Overview

Het gezin Bowen verhuist naar een andere stad nadat Eric Bowen, de vader van het gezin, zijn baan verliest. Maar al snel blijkt dat het nieuwe huis bezeten is door kwade geesten. De aanvallen van de angstaanjagende geesten escaleren al gauw en ze ontvoeren de jongste dochter van het gezin.

Lake Placid vs. Anaconda

Release: 2015-04-25Genre: Actie
Overview

Als een gigantische krokodil en een kolossale slang de strijd aanbinden, moet een sheriff een manier vinden om de monsters tegen te houden voordat ze de hele stad doden.

Haunting at the Rectory

Release: 2015-06-15Genre: Horror
Overview

Een stel verhuist naar het 'engste spookhuis van Engeland' en ontdekt de duistere geheimen van het pand – en van hun huwelijk. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Underworld: Blood Wars

Release: 2016-11-24Genre: Fantasie
Overview

In Underworld: Blood Wars weet de Vampier Death Dealer Selene brute aanvallen te pareren van zowel de Lycan- als de Vampier-factie die haar heeft verraden. Met haar enige bondgenoten, David en zijn vader Thomas, moet ze de eeuwige oorlog stoppen tussen de Lycans en de Vampiers.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

The Curse of Robert the Doll

Release: 2016-09-12Genre: Horror
Overview

Jenny Otto's nachtdienst in het museum in East Falls wordt een nacht vol doodsangst als ze oog in oog komt te staan met een bezeten oude pop.

Under the Shadow

Release: 2016-09-30Genre: Drama
Overview

In de Irak-Iranoorlog zorgt een Teheraanse vrouw voor haar dochter terwijl haar man in het leger vecht. Ze raakt ervan overtuigd dat er boze geesten in het spel zijn.

The Purge: Election Year

Release: 2016-06-29Genre: Actie
Overview

Het is twee jaar geleden dat Leo Barnes zich ervan weerhouden heeft om wraak te nemen tijdens de Purge-avond. Inmiddels is hij hoofd beveiliging van senator Charlie Roan, met als missie haar te beschermen in de strijd om het presidentschap en het overleven van het jaarlijkse ritueel dat de armen en onschuldigen op scherp zet.

Resident Evil: The Final Chapter

Release: 2016-12-23Genre: Actie
Overview

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon.

Hush

Release: 2016-03-12Genre: Horror
Overview

Een jonge vrouw heeft haar gehoor verloren toen ze nog een tiener was. Ze woont nu in een afgelegen huis en leeft er teruggetrokken in haar stille wereld. Op een dag verschijnt aan het raam een gemaskerd gezicht.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Don't Breathe

Release: 2016-06-08Genre: Thriller
Overview

Money hoort over een blinde veteraan die alleen woont en weleens een grote som geld zou kunnen bezitten. Alex is niet blij met de klus maar Rocky staat te popelen om snel geld te verdienen.

The Conjuring 2

Release: 2016-06-08Genre: Horror
Overview

De paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren reizen in 1977 af naar Engeland om de alleenstaande moeder Peggy Hodgson en haar vier kinderen bij te staan, in het bijzonder haar dochter Janet die bezeten lijkt.

Jeruzalem

Release: 2016-01-22Genre: Horror
Overview

Wanneer een jong Amerikaans stel naar Israël vliegt om Jeruzalem te bezoeken, wordt de stad door een Bijbelse nachtmerrie getroffen.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Release: 2016-09-10Genre: Horror
Overview

Lily is een jonge verzorgster die wordt ingehuurd om voor een oudere dame, genaamd Iris Blum, te zorgen. Iris is een voormalig schrijfster en heeft verschillende succesvolle griezelverhalen geschreven. Ze is stervende en wil haar laatste dagen graag doorbrengen in haar geliefde landhuis. Lily doet de ontdekking dat er iets vreemds aan de hand is in het landhuis.

Little Evil

Release: 2017-08-08Genre: Komedie
Overview

Gary is dolgelukkig dat hij mag trouwen met Samantha, de vrouw van zijn dromen. Zij heeft een zoontje, genaamd Lucas, uit een eerder huwelijk. Gary is vastbesloten een band met zijn stiefzoon op te bouwen.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

The Babysitter

Release: 2017-10-13Genre: Komedie
Overview

'The Babysitter' volgt een 12-jarige jongen, Cole genaamd, die tot over zijn oren verliefd is op zijn babysitter. Op een avond besluit hij om op te blijven zodat hij naar zijn babysitter kan gluren. Wat volgt is een nacht vol onverwachte wendingen.

Wish Upon

Release: 2017-07-07Genre: Horror
Overview

Twaalf jaar nadat ze ontdekt heeft dat haar moeder zelfmoord heeft gepleegd, wordt de 17-jarige Clare Shannon gepest op de middelbare school, in verlegenheid gebracht door haar manische vader Jonathan en genegeerd door haar vroegere liefde.

The Toymaker

Release: 2017-08-21Genre: Horror
Overzicht

In Duitsland in WO II probeert een speelgoedmaker te voorkomen dat een magisch boek dat levenloze voorwerpen tot leven brengt, in handen van de nazi’s valt.

Life

Release: 2017-03-22Genre: Horror
Overview

Zes leden van het International Space Station staan op het punt een van de grootste ontdekkingen te doen in de geschiedenis van de mensheid; het eerste bewijs van buitenaards leven op Mars. Wanneer de bemanning bezig is met onderzoek blijken hun methoden onvoorziene consequenties te hebben.

Gerald's Game

Release: 2017-09-29Genre: Horror
Overview

Een echtpaar besluit hun huwelijksleven wat spanning in te blazen met een verblijf in een afgelegen huis. Maar de zaken lopen niet zoals verwacht. De vrouw Jessie wordt geconfronteerd met reeds lang begraven demonen.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Clinical

Release: 2017-01-13Genre: Thriller
Overview

Dr. Jane Mathis is een psychiater die patiënten helpt om te gaan met trauma's. Ze wordt echter achtervolgd door haar eigen duistere herinneringen. Terwijl ze een nieuwe patiënt behandelt die door een ongeval ernstig mismaakt is, wordt ze geplaagd door flashbacks over een angstaanjagende aanval.

The Ritual

Release: 2017-10-11Genre: Horror
Overview

Nadat hun vriend is omgekomen tijdens een overval, komt een groep vrienden van de universiteit weer bij elkaar. Ze besluiten samen te gaan hiken door de Scandinavische bossen. Daar stuiten ze echter op een bedreigende aanwezigheid die hen begint te stalken.

Verónica

Release: 2017-08-25Genre: Horror
Overview

Tijdens een zonsverduistering besluiten Veronica en haar twee vrienden de geest van Veronica's vader op te roepen. Om dit voor elkaar te krijgen besluiten ze een ouija bord te gebruiken. Plotsklaps breekt er glas, en komt Veronica terecht in een soort trance.

Cargo

Release: 2017-10-06Genre: Drama
Overview

Andy is besmet met een dodelijk virus in de nasleep van een zombiepandemie. Hij is gestrand op het platteland van Australië en heeft 48 uur om een nieuwe voogd te vinden voor zijn dochtertje en een middel om haar te beschermen tegen zijn eigen veranderende toestand.

Don't Knock Twice

Release: 2017-02-03Genre: Horror
Overview

Een moeder voelt zich schuldig, omdat ze haar dochtertje uit huis heeft laten plaatsen. Ze wil niets liever dan weer een band met haar opbouwen. Terwijl de moeder hiermee bezig is, wordt zij geconfronteerd met een kwaadaardige heks. Om haar dochtertje te redden zal ze de heks moeten verslaan.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Don't Knock Twice

Release: 2017-02-03Genre: Horror
Overview

Een moeder voelt zich schuldig, omdat ze haar dochtertje uit huis heeft laten plaatsen. Ze wil niets liever dan weer een band met haar opbouwen. Terwijl de moeder hiermee bezig is, wordt zij geconfronteerd met een kwaadaardige heks. Om haar dochtertje te redden zal ze de heks moeten verslaan.

Day of the Dead: Bloodline

Release: 2017-12-29Genre: Actie
Overview

Het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waar zombies terreur zaaien. Een voormalige student medicijnen wordt lastig gevallen door een duister figuur uit haar verleden. Het probleem is dat dit wezen half mens, half zombie, erop gebrand is om de hele wereld te vernietigen.

The Maus

Release: 2017-09-21Genre: Drama
Overview

Alex en Selma zijn een liefdevol koppel. Samen gaan zij op reis naar het bosrijke Bosnië en Herzegovina. Plotseling voelt Selma dat er een mysterieuze kracht op hun jaagt. Ze besluit om haar islamitische amulet "hamajlija" erbij te pakken, om zo de mysterieuze kracht uit het bos te dwingen.

Creep 2

Release: 2017-10-14Genre: Horror
Overview

Sara is geïnteresseerd in filmografie en heeft het doel in contact te komen met eenzame mannen. Ze treft een advertentie aan, en denkt dat ze de perfecte man gevonden heeft. Sara begeeft zich naar een afgelegen huis in een bos en komt er in contact met de man, genaamd Aron. Hij beweert een seriemoordenaar te zijn. Sara schrikt ervan, maar besluit tóch een dag met hem door te brengen. Ze legt alles vast met haar camera.

Les affamés

Release: 2017-09-23Genre: Horror
Overview

Een afgelegen plattelandsdorpje in Quebec krijgt te maken met een zombievirus. Een gedeelte van de bewoners raakt besmet en transformeert in zombies. De bewoners die niet besmet raken krijgen echter geen enkele steun van de overheid en moeten er zelf alles aan doen om te overleven.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

The Perfection

Release: 2018-09-20Genre: Horror
Overview

Charlotte is een getalenteerde celliste die tien jaar geleden haar carrière stopzette om voor haar zieke moeder te zorgen. Nu zoekt ze haar mentor Anton en diens nieuwe talent Lizzie op opdat ze de sfeer kan opsnuiven van het leven dat ze opgaf.

Annihilation

Release: 2018-02-22Genre: Sciencefiction
Overview

'Annihilation' volgt een groep van vier vrouwen: een bioloog, een antropoloog, een psycholoog en een surveillant. De groep besluit op een gevaarlijke expeditie te gaan naar een locatie waar de natuurwetten niet gelden.

Apostle

Release: 2018-09-21Genre: Horror
Overview

In 1905, een man reist naar een afgelegen eiland op zoek naar zijn vermiste zus die ontvoerd is door een mysterieuze religieuze cultus.

Romina

Release: 2018-07-13Genre: Horror
Overview

Een groep adolescenten besluit een uitstapje te doen. Het moet een excursie worden in de vrije natuur. Ze kamperen op een plaats waar er ook andere jongeren van dezelfde school zijn. De spanning onder de studenten zal leiden tot de seksuele agressie van een meisje, waardoor verschillende daden van extreem geweld ontketend worden.

Our House

Release: 2018-07-27Genre: Horror
Overview

Ethans ouders stierven bij een auto-ongeluk waarover hij zich enorm schuldig voelt. Het gaat zelfs zo ver dat hij zijn studies op MIT stopzet om een revolutionair experiment te ontwerpen waarmee hij voor zijn jongere broers en zussen kan zorgen.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Truth or Dare

Release: 2018-04-12Genre: Thriller
Overview

Een studente waagt zich met vrienden aan het spel 'Doen, durven of waarheid'. Dat hadden ze beter niet gedaan, want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achter nazitten en hun leven tot een hel maken.

The Cleanse

Release: 2018-05-04Genre: Drama
Overview

Een sombere man die dringend plezier nodig heeft, volgt een sapdetox die zijn innerlijke demonen in een tastbare realiteit verandert. Waarschuwing: bijwerkingen variëren.

Aura

Release: 2018-08-07Genre: Horror
Overview

Een man ontdekt Kirlian-fotoapparatuur in het huis dat hij heeft geërfd en raakt ervan overtuigd dat zijn zus bezeten is.

Malevolent

Release: 2018-12-13Genre: Horror
Overview

Broer en zus Jackson en Angela runnen een winstgevend ghostbusters bedrijf. Ze lichten nabestaanden op met valse detectieapparatuur en Angela's paranormale 'visies'. Ze worden ingehuurd om een oud internaat te onderzoeken waar het zou spoken. Het team ontdekt al snel het angstaanjagende verleden: jongen meisjes werden op brute wijze afgeslacht en hun monden dichtgenaaid door een sadistische moordenaar.

Overlord

Release: 2018-11-01Genre: Horror
Overview

1944, D-day. Twee Amerikaanse paratroepen worden boven Normandië neergeknald. Ze ontdekken dat de Nazi's experimenten hebben uitgevoerd waaruit bovennatuurlijke krachten zijn ontstaan. Deze worden tegen de geallieerden ingezet.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

The Open House

Release: 2018-01-19Genre: Horror
Overview

Tiener Logan Wallace woont bij zijn moeder Naomi. Op een dag verhuizen ze naar een nieuwe woning. Spoedig stellen ze vast dat het huis een duister geheim verbergt. Wanneer ze belaagd worden door dreigende krachten breekt voor hen de hel los. Kunnen ze aan deze nachtmerrie ontsnappen?

Killer Under The Bed

Release: 2018-10-20Genre: Thriller
Overview

Een tiener worstelt na de dood van haar vader thuis en op school. Ze verhuist met haar familie en vindt een vervloekte pop die al snel terreur veroorzaakt.

The Possession of Hannah Grace

Release: 2018-11-29Genre: Horror
Overview

Het verhaal gaat over een vrouwelijke politieagent die net terug is uit een afkickkliniek. Zij gaat werken in de nachtdienst bij het lijkenhuis van een ziekenhuis. Daar vinden echter een aantal bizarre en vooral gewelddadige voorvallen plaats.

Cam

Release: 2018-10-01Genre: Mysterie
Overview

Alice is een jong meisje dat vaak voor haar webcam zit. Ze plaatst veel foto's van zichzelf op haar website. Op een dag doet ze echter een vreemde ontdekking. Ze merkt dat ze op haar site op onverklaarbare wijze vervangen is door een exacte replica van zichzelf.

Eerie

Release: 2018-12-03Genre: Horror
Overview

De zelfmoord van een leerlinge zorgt voor heel wat opschudding in een katholieke meisjesschool. Haar dood was totaal onverwacht en gruwelijk. Daarna onthult een helderziende decaan met de hulp van een geest het duistere verleden van de school.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Paranormal Investigation

Release: 2018-04-13Genre: Horror
Overview

Een jongeman komt in het bezit van een ouijabord. Nadat hij het gebruikt heeft raakt hij bezeten van een kwade geest. Een geestenjager start een onderzoek en probeert de demon uit hem te drijven.

Hell Fest

Release: 2018-09-27Genre: Horror
Overview

De film speelt zich af gedurende één nacht tijdens Halloween op een trefpunt genaamd 'Hell Fest'. Natalie en haar beste vriendin Brooke zijn samen met hun vriend Taylor op de bewuste plaats in een park.

Insidious: The Last Key

Release: 2018-01-03Genre: Horror
Overview

De film speelt zich af na de gebeurtenissen uit 'Insidious: Chapter 3'. Nadat Elise Rainier de familie Brenner heeft geholpen begint ze samen met Specs en Tucker een eigen bedrijf met de naam "Spectral Sightings".

The First Purge

Release: 2018-07-04Genre: Horror
Overview

Met het oog op de criminaliteitscijfers test de NFFA, New Founding Fathers of America, een sociologische theorie uit om deze omlaag te brengen. In een gesloten gemeenschap mag een ieder zich voor een avond agressief uitlaten jegens anderen.

Family Blood

Release: 2018-03-16Genre: Horror
Overview

Ellie is aan het herstellen van een drugsverslaving. Samen met haar twee kinderen verhuist ze naar een andere stad. Ze heeft er moeite mee clean te blijven, ook al heeft ze inmiddels een stabiele baan en het uitzicht op een nieuw leven. De problemen beginnen wanneer Ellie weer begint met gebruiken. Ze komt in contact met Christopher, een man met een bijzondere verslaving. Hij trekt Ellie daarin mee.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

The Revenge of Robert

Release: 2018-03-06Genre: Horror
Overview

Twee geheim agenten zoeken op een trein in nazi-Duitsland naar een man met een boek dat levenloze objecten tot leven wekt. Ook zijn moordende pop Robert.

Escape Room

Release: 2019-01-03Genre: Horror
Overview

Zes vreemden ontvangen elk een mysterieuze uitnodiging voor een escape room die ze besluiten te aanvaarden. Ze bevinden zich vervolgens in omstandigheden waar ze zelf geen invloed op hebben. Om te kunnen ontsnappen zullen ze hun verstand moeten gebruiken en op zoek moeten gaan naar aanwijzingen.

The Silence

Release: 2019-05-16Genre: Horror
Overview

Een gezin poogt te overleven in een wereld die geteisterd wordt door gevaarlijke, oeroude wezens. Deze hebben zich voortgeplant in de ondergrondse duisternis en jagen op hun prooi door middel van hun gehoor.

Wounds

Release: 2019-01-26Genre: Horror
Overview

Wanneer Will na een gewelddadige vechtpartij een mobiele telefoon vindt, verandert zijn leven geleidelijk aan in een nachtmerrie. Hij besluit de telefoon te houden totdat de rechtmatige eigenaar terugkeert en alles zal veranderen.

The Manson Family Massacre

Release: 2019-08-05Genre: Horror
Overview

Nadat een muzikante is ingetrokken in een berucht huis, beginnen vreselijke visioenen van de brute moorden gepleegd door leden van de Manson Family haar te achtervolgen.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Rattlesnake

Release: 2019-10-25Genre: Thriller
Overview

Als een geheimzinnige vrouw haar dochter redt van een dodelijke slangenbeet, moet een moeder voor zonsondergang een onbekende vermoorden om haar schuld terug te betalen.

I See You

Release: 2019-09-11Genre: Thriller
Overview

Nadat een twaalfjarige jongen vermist wordt, wordt een zoekactie gestart met Greg Harper aan het hoofd van het onderzoek. De verdwijning doet hem denken aan een gelijkaardige zaak van jaren geleden. Bovendien staat zijn huwelijk op wankelen wanneer zijn vrouw Jackie hem ontrouw is geweest. Als dan ook nog eens hun zoon in gevaar is door een kwaadaardige aanwezigheid, dreigen geheimen van de familie Harper onthuld te worden.

In the Tall Grass

Release: 2019-09-20Genre: Horror
Overview

Tijdens hun tour door Kansas horen een broer en zus een jongetje om hulp roepen vanuit een veld met hoog gras. Ze besluiten het jongetje hulp aan te bieden, maar vinden al snel geen uitweg meer in het hoge gras. Daarnaast blijkt dat er iets kwaadaardigs schuil gaat in het veld.

Soul Reaper

Release: 2019-04-17Genre: Horror
Overview

Een aanstaande bruidegom viert zijn vrijgezellenweekend met vrienden in een afgelegen hut, maar al snel wordt het eng in het bos als de gasten stuk voor stuk verdwijnen.

The Prodigy

Release: 2019-02-06Genre: Horror
Overview

Wanneer haar jonge zoon Miles zich steeds merkwaardiger gaat gedragen, begint Sarah te vermoeden dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Bumperkleef

Release: 2019-10-31Genre: Thriller
Overview

Hans, een zelfverzekerd man, is met zijn gezin onderweg naar zijn ouders aan de andere kant van het land. Onderweg veroorzaakt hij een verkeersruzie met een andere bestuurder, die hen uit wraak begint te achtervolgen. De bestuurder confronteert Hans zodanig met zijn ego, dat hij totaal de controle over zijn gezin verliest en wordt afgepeld tot het bange kwetsbare kind dat hij ooit was.

Child's Play

Release: 1988-11-08Genre: Horror
Overview

De ellende begint als de kleine Andy ontdekt dat zijn pasgekregen pop 'Chucky' bezeten is door de ziel van een gruwelijke moordenaar. Een serie duistere en vooral ijzingwekkende moorden volgt. Dan probeert de pop bezit te nemen van Andy's geest.

La influencia

Release: 2019-06-21Genre: Horror
Overview

Alicia is terug in haar ouderlijk huis om met haar zus voor hun comateuze moeder te zorgen. Ze krijgt te maken met een duistere kracht van vroeger die haar kind bedreigt.

Robert Reborn

Release: 2019-06-04Genre: Horror
Overview

Een speelgoedmaker wordt ontvoerd door de KGB en meegenomen in een vliegtuig naar Moskou. De pop Robert en zijn vrienden ontketenen de hel op aarde om hem te bevrijden.

The Curse of Halloween Jack

Release: 2019-10-01 Genre: Horror
Overzicht

Een halloweenfeest draait uit op een bloedbad als een sekte een seriemoordenaar tot leven wekt die dood en verderf zaait in het stadje.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

School of the Damned

Release: 2019-11-01Genre: Thriller
Overview

Wanneer een nieuwe leraar, Londen verlaat en in een Brits dorp aankomt om aan op de plaatselijke middelbare school te werken, begint hij na een tijdje ongemakkelijk gevoel te krijgen. De plaats is vreemd , de studenten gedragen zich allemaal extreem goed,dit in griezelige tegenstelling tot de gebruikelijke leerlingen van die leeftijd.

Midsommar

Release: 2019-07-03Genre: Horror
Overview

Dani trekt met haar vriend Christian naar een afgelegen dorp in Zweden. Tijdens hun verblijf komen ze tot de ontdekking dat de bewoners deelnemen aan een reeks bizarre en seizoensgebonden tradities. De recente overlijdens van de ouders van één van de twee protagonisten werpen een donker schaduw op de gebeurtenissen en zorgen voor een duister voorgevoel bij hun kind.

Eli

Release: 2019-10-18Genre: Horror
Overview

Een 11-jarige jongen met een slopende ziekte gaat met zijn wanhopige ouders naar een afgelegen kliniek en laat zich opnemen om een experimentele behandeling te ondergaan.

Das schaurige Haus

Release: 2020-10-30 Genre: Familie
Overzicht

Een gezin uit de stad verhuist naar een afgelegen dorp, waarna de twee zonen en hun nieuwe vrienden het akelige mysterie in hun spookhuis proberen op te lossen.

La Nuée

Release: 2020-10-14Genre: Horror
Overview

Een alleenstaande moeder kweekt sprinkhanen als eiwitrijk voedsel, maar heeft moeite om ze te laten voortplanten totdat ze merkt dat ze zin hebben in bloed.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

His House

Release: 2020-01-27Genre: Drama
Overview

Twee vluchtelingen, die een relatie hebben, weten het door oorlog verscheurde Zuid-Soedan te ontvluchten. Ze trekken naar het Verenigd Koninkrijk waar ze in een dorpje een nieuw leven beginnen. Het is echter moeilijk aanpassen aan de huidige omgeving die bovendien iets duisters verbergt.

The Babysitter: Killer Queen

Release: 2020-09-10Genre: Komedie
Overview

Twee jaar na het verslaan van een satanische sekte onder leiding van zijn babysitter Bee, probeert Cole zijn verleden te vergeten en zich te concentreren op het overleven van de middelbare school. Maar wanneer oude vijanden onverwachts terugkeren, zal Cole opnieuw de krachten van het kwaad te slim af moeten zijn.

Il legame

Release: 2020-10-02Genre: Horror
Overview

Wanneer een vrouw op bezoek is bij de moeder van haar verloofde in Zuid-Italië, vecht ze tegen een mysterieuze vloek waardoor ze haar dochter dreigt te verliezen.

Body Cam

Release: 2020-05-19Genre: Horror
Overview

In Los Angeles wordt een Afro-Amerikaan vermoord door een stel blanke agenten. Dit incident is vastgelegd op de bodycam, maar wordt samen met enig ander bewijs door de agenten vernietigd. Kort daarna wordt de politie geteisterd door een kwaadaardige entiteit, wat verband kan houden met de moord.

Kadaver

Release: 2020-10-22Genre: Drama
Overview

Door postapocalyptische hongersnood komen hordes mensen af op een dinershow in een vreemd hotel. Eén gezin ontdekt dat het veel meer moet betalen dan de toegangskaartjes.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Nobody Sleeps In The Woods Tonight

Release: 2020-03-13Genre: Horror
Overview

Een groep aan technologie verslaafde tieners bevindt zich in een offline-kamp, waar een wandeling in het bos zonder smartphone niet zoals gepland gaat. Ze zullen voor hun leven moeten vechten tegen dingen die ze nog nooit eerder hebben gezien, zelfs in de donkerste uithoeken van het internet. Geconfronteerd met de gevaren die op de loer liggen in het bos, zullen ze ware vriendschap, liefde en opoffering vinden.

Voces

Release: 2020-07-24Genre: Drama
Overview

Daniel, Sara en hun negenjarig zoontje Eric zijn net ingetrokken in een oud huis, niet wetende dat de buren het "het huis van de stemmen" noemen. Eric is de eerste die vreemde geluiden in het huis opmerkt. Als Eric onder vreemde omstandigheden komt te overlijden, trekt Sara tijdelijk in bij haar ouders na een verhitte discussie met Daniel. Alleen achtergebleven in het huis, hoort Daniel ineens de stem van Eric op zijn telefoon, als hij zijn excuses wil maken aan Sara. De twee roepen de hulp in van een expert in het bovennatuurlijke en zijn dochter om op onderzoek uit te gaan.

#살아있다 – #Alive

Release: 2020-06-24 Genre: Actie
Overzicht

Als een gruwelijk virus de stad teistert, sluit een man zich op in zijn appartement. Hij is digitaal van de buitenwereld afgesneden en zoekt wanhopig een uitweg.

馗降 : 粽邪2 – The Rope Curse 2

Release: 2020-09-02Genre: Horror
Overzicht

Na een mislukt zuiveringsritueel probeert een taoïstische priester een eenzame, paranormaal begaafde tiener te helpen die een door een demon bezeten tante heeft.

La marca del demonio

Release: 2020-01-03 Genre: Horror
Overzicht

Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

Menéndez: el día del Señor

Release: 2020-10-30Genre: Drama
Overview

In deze horrorfilm wordt een gepensioneerde priester door zonden achtervolgd en weer de duisternis ingetrokken, nadat een vriend om hulp smeekt voor zijn bezeten dochter.

The Old Ways

Release: 2020-10-16Genre: Horror
Overview

Een verslaggever bezoekt haar geboorteplaats Veracruz voor een verhaal over stamcultuur en wordt ontvoerd door lokale inwoners die denken dat ze bezeten is door demonen.

The Block Island Sound

Release: 2021-03-11Genre: Horror
Overview

Audry Lynch keert terug naar Block Island, waar ze tot de ontdekking komt dat haar vader black-outs en hallucinaties heeft. Na een intense nacht verdwijnt deze spoorloos, waarna Audry en haar broer Harry hun eigen onderzoek beginnen. De twee komen erachter dat hun familie in gevaar is.

Things Heard & Seen

Release: 2021-04-29Genre: Horror
Overview

Catherine, George en hun dochter Franny verruilen Manhattan in het jaar 1980 voor een dorpje in de Hudson Valley. Terwijl ze aan haar nieuwe leven went vermoedt Catherine, een kunstenaar, dat haar huwelijk niet helemaal is zoals het lijkt. Ook de geschiedenis van hun nieuwe woning verbergt een sinister geheim, dat met het bovennatuurlijke te maken heeft.

No One Gets Out Alive

Release: 2021-09-29Genre: Horror
Overview

Ambar emigreert naar de Verenigde Staten om haar grote droom waar te maken. Intussen moet ze zich tevreden stellen met een kamer in een pension. Daar komt ze in een nachtmerrie terecht die ze niet kan ontvluchten.

Blijf Scrollen Voor Meer Horror Films

제8일의 밤 – The 8th Night

Release: 2021-07-02 Genre: Mysterie
Overzicht

Met een gebedssnoer in de ene hand en een bijl in de andere jaagt een monnik op een duizenden jaren oude geest die bezit neemt van mensen en de hel op aarde loslaat.

Aftermath

Release: 2021-08-04Genre: Horror
Overview

Een jong stel krijgt het aanbod in een prachtig huis te wonen. Om hun huwelijk te redden, gaan ze erop in, maar het huis blijkt een duister verleden te verbergen.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2

Release: 2021-10-27Genre: Horror
Overview

Als er iets gruwelijks gebeurt met de enige overlevende van een bloedbad, moet een jonge agent zijn angsten overwinnen om verdere moordpartijen tegen te gaan.

Fear Street Part Three: 1666

Release: 2021-07-14Genre: Mysterie
Overview

In 1666 wordt een koloniale stad gegrepen door een hysterische heksenjacht die nog eeuwenlang dodelijke gevolgen zal hebben, en het is aan tieners in 1994 om te proberen eindelijk een einde te maken aan de vloek van hun stad, voordat het te laat is.

Army of the Dead

Release: 2021-05-14Genre: Actie
Overview

Het verhaal speelt zich af in de niet al te verre toekomst. Een groep met huurmoordenaars vertrekt naar een in quarantaine geplaatst gebied in Las Vegas om daar een heist te verrichten. Een probleem: het gebied barst van de zombies. Een vader wil zijn dochter redden van een naderende dood.

Fear Street Part Two: 1978

Release: 2021-07-08Genre: Mysterie
Overview

In 1978 moeten twee rivaliserende groepen in Camp Nightwing samenwerken om een angstaanjagend mysterie op te lossen wanneer de verschrikkingen uit de geschiedenis van hun stad tot leven komen.

The Whole Truth

Release: 2021-12-02Genre: Drama
Overview

Als een broer en zus op een vreemd gat in de muur van het huis van hun grootouders stuiten, vinden er gruwelijke incidenten plaats die duistere familiegeheimen onthullen.

Blood Red Sky

Release: 2021-07-23Genre: Horror
Overview

Een groep terroristen kaapt een transatlantische vlucht waarop een moeder met haar zoontje aanwezig zijn. Het blijkt echter dat deze moeder een mysterieuze ziekte met zich mee draagt. Ze is niet bang om haar razernij hiermee vrij te laten om haar zoontje in veiligheid te brengen.

There's Someone Inside Your House

Release: 2021-09-24Genre: Thriller
Overview

Makani verhuist van Hawaii naar Nebraska om er bij haar oma te wonen en haar middelbare school af te maken. De laatstejaars worden echter het doelwit van een gemaskerde moordenaar. De dader lijkt erop uit om de duistere geheimen van elke leerling te onthullen. De enige hoop op het stoppen van de moorden berust op de schouders van Makani en haar vrienden, voordat ze zelf het slachtoffer worden.

A Classic Horror Story

Release: 2021-07-14Genre: Horror
Overview

In deze spannende film strandt een groep reizigers in een bos in Zuid-Italië. Ze moeten er een wanhopig gevecht aangaan om aan een gruwelijk lot te ontkomen.

Fear Street Part One: 1994

Release: 2021-06-28Genre: Mysterie
Overview

In 1994 ontdekt een groep tieners dat de angstaanjagende gebeurtenissen die hun stad al generaties lang achtervolgen, allemaal met elkaar verbonden zijn – en dat zij mogelijk het volgende doelwit zijn.

El páramo

Release: 2021-10-12Genre: Drama
Overview

Lucía en haar zoon leven geïsoleerd van de samenleving op een vlakke plek waar praktisch geen leven is. De kleine familie-eenheid van moeder en zoon krijgt bijna nooit bezoek en hun doel is een rustig bestaan ​​te leiden. In het begin slagen ze erin, maar de verschijning van een mysterieus, gewelddadig wezen dat hun kleine huis begint te besluipen, zal de relatie die hen verenigt op de proef stellen.

Texas Chainsaw Massacre

Release: 2022-02-18Genre: Horror
Overview

Melody, een 25-jarige zakenvrouw uit San Francisco, neemt haar jongere tienerzus mee naar Texas op zakenreis, uit angst haar alleen achter te laten in de stad. Het duurt niet lang voordat ze voor hun leven moeten vechten tegen een oud fenomeen.

Das Privileg – Die Auserwählten

Release: 2022-02-09Genre: Horror
Overview

Een welgestelde tiener en zijn vrienden op een elitaire privéschool onderzoeken een reeks vreemde bovennatuurlijke gebeurtenissen en ontdekken een duister complot.

Choose or Die

Release: 2022-04-15Genre: Horror
Overview

Een student die blut is besluit een obscuur computerspel uit de jaren 80 te spelen met haar vriend. In het overlevingsspel zit ergens een nog niet opgeëiste prijs van 125.000 dollar verstopt. De jonge codeur ontketent echter een verborgen vloek die de realiteit verscheurt. Hierdoor wordt ze geconfronteerd met angstaanjagende beslissingen en zal ze de dodelijke consequenties onder ogen moeten zien. Nu speelt ze niet langer meer voor het geld, maar voor haar eigen leven.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Netflix 135 Horror Films Durf Je?

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)