Avril Lavigne geeft Adele-ballade Hello alternatieve draai op Spotify-single

Het ziet er naar uit dat Avril Lavigne ook een Adele fan is. Donderdag bracht de pop-punk legende een Spotify Singles cover uit van Adele’s soulvolle ballade “Hello”, waarbij ze er een lichte alt-rock draai aan geeft dankzij haar kenmerkende angstige vocalen.

Avril Lavigne

Ik hou van Adeles nummer Hello en wilde er dolgraag een cover van maken, zei Lavigne in een verklaring. De Spotify Singles-sessies waren een leuke gelegenheid om eindelijk deze cover te doen, evenals mijn eigen nummer Love Sux opnieuw te verbeelden als een akoestische versie.

In de akoestische versie speelt Lavigne het titelnummer van haar album met enkel een gitaar en zachte drum beats, in tegenstelling tot de punky versie met elektrische gitaar die op de LP staat.

Eerder deze maand bracht Lavigne een jubileumeditie uit van haar iconische debuutalbum, Let Go, met tracks die nog niet beschikbaar waren gesteld op streamingdiensten. 

Eind vorig jaar deelde Adele haar liefde voor Lavigne’s Let Go tijdens een Instagram Live. “Weet je wat? 

Ik hou wel van Avril Lavigne. Haar eerste plaat luister ik de hele tijd”, zei ze. “Ik vind het zo’n geweldige plaat.”

Lavigne Love Sux in februari, dat een keur aan samenwerkingen bevatte, waaronder “Bois Lie” met Machine Gun Kelly, “Love It When You Hate Me” met Blackbear, en “All I Wanted” met Mark Hoppus.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)