Netflix langdurige populaire serie houd ermee op na zevende seizoen!

Netflix als je zeven seizoenen krijgt op Netflix wil dat zeggen dat je een populaire serie hebt gemaakt. Alhoewel zeven seizoenen eerder een uitzondering zijn zullen fans niet blij zijn dat de serie ermee ophoudt. Het 8e seizoen was nog een mogelijkheid toch is er beslist om na het zevende seizoen ermee op te houden.

Ja zeven seizoenen is een uitzonderingen zeker bij Netflix waar er vele series zijn die wel een tweede seizoen halen, maar vele worden afgevoerd zonder een derde seizoen. Wat bij vele abonnees al tot frustratie heeft geleid. Voor sommige series zijn er zelfs petities begonnen om toch nog een extra seizoen toe te voegen.

Of we dit weer gaan zien dat zal de vraag zijn. Alhoewel zeven seizoenen voor een serie al een hele tijd is moeten we ook begrijpen dat vroeg of laat aan elke serie een einde komt.

Het is ook zo dat sommige beslissingen van Netflix niet te plaatsen zijn. Het zou niet de eerste keer zijn dat een populaire serie wordt beeindigd en het is net dit wat fans zo boos maakt.

Netflix Catherine Reitman's Workin Moms

“Voor onze ongelooflijke fans, het maken van deze serie is de rit van mijn leven geweest. Philip en ik stonden op de stoep, de eerste dag van seizoen één, met een kind van drie maanden en een kind van twee, terwijl we één missie voor ogen hielden: de verhalen vertellen van vier moeders met gebreken, die iets durfden te zijn dat verder ging dan hun kinderkamer.

Elke dag naar mijn werk gaan, of het nu in de kamer is met onze briljante schrijvers, op de set met onze buitengewone cast of op de set met het beste producersteam in de business, heeft mij het belang doen inzien van het vertellen van verhalen die betekenis hebben, omringd door vakmensen die het snappen,” zei Reitman.

“Maar zoals elk verhaal, moet er een einde zijn. En dus is het met liefde en dankbaarheid dat ik seizoen zeven aankondig als ons laatste seizoen. De grootste dank gaat uit naar onze partners, CBC en Netflix, voor hun steun aan een serie die een zaklamp richt op de donkerste hoeken van het moederschap.

Aan degenen onder jullie die me op straat hebben tegengehouden om hun liefde voor de serie te delen ik zie jullie. Ik hoor jullie. En ik dank jullie. Go get ’em mamas…”

Workin’ Moms biedt een onverbloemde kijk op de absurde realiteit van het leven als moeder, partner en vriendin.

Seizoen 7 gaat verder waar seizoen 6 ophield, met de vrouwen die de confrontatie aangaan met demonen uit hun verleden om vooruit te komen in hun toekomst.

Moederschap, relaties en carriere keuzes worden allemaal op de proef gesteld als ze in het reine komen met wie ze ooit waren en waar ieder van hen naar op weg is.

Als we afscheid nemen van Kate, Anne, Sloane, Jenny en Val, is het aan elk van hen om te beslissen welke impact ze zullen achterlaten met hun werk, welke eigenschappen ze zullen doorgeven aan hun kinderen en, uiteindelijk, hoeveel meer sh*t ze bereid zijn te nemen als werkende moeders.

Hun rollen worden onder andere hernomen door Dani Kind als Anne, Jessalyn Wanlim als Jenny, Philip Sternberg als Nathan, Ryan Belleville als Lionel, Sarah McVie als Val, Sadie Munroe als Alice, Peter Keleghan als Richard, Nikki Duval als Rosie en Enuka Okuma als Sloane Mitchell.

Een originele CBC-serie, Workin’ Moms wordt geproduceerd door Wolf + Rabbit Entertainment met de financiële participatie van het Canada Media Fund en Netflix.

Het nieuwe seizoen, dat opnames maakt in en rond Toronto, gaat in de winter van 2023 in première op CBC en CBC Gem, gevolgd door een wereldwijde release overal buiten Canada op Netflix.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)