Taylor Swift brengt nieuw nummer Carolina uit van Where The Crawdads Sings – Luister nu!

Zoals beloofd, heeft Taylor Swift haar nieuwe nummer “Carolina” van de soundtrack van de aankomende film Where the Crawdads Sings om middernacht uitgebracht. Het is haar eerste nieuw geschreven origineel nummer sinds haar album Evermore uit 2020.

Het nummer, onthuld in een lyric video, komt net als Sony Pictures zich klaarmaakt voor de release op 15 juli van de film, gebaseerd op Delia Owens’ roman en met Daisy Edgar-Jones in de hoofdrol.

Taylor Swift onthulde donderdagochtend op sociale media dat de release van haar nieuwe nummer Carolina de soundtrack van de aankomende film Where The Crawdads Sing zou verschijnen.

Er zijn dingen die alleen Carolina weet en jij binnenkort ook zo leest de cryptische tweet die geplaatst werd op Taylor Nation Twitter pagina van de zangeres. (Taylor’s orginele nummer #Carolina is uit om Middernacht).

De film zelf verschijnt in de bioscoop op 15 juli 2022.

Where The Crawdads Sing Trailer

Taylor Swift Carolina

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)