Netflix The Summer Of Love Met terugkerenden en nieuwe films en series

De zomer is er nog maar net en als we Netflix mogen geloven gaat het een zomer worden vol met liefde tijd om te zien wat Netflix in petto heeft!

Netflix: De zomer staat voor de deur en de liefde hangt in de lucht. Netflix viert romantiek en plezier in de zon met heerlijke films, nieuwe en terugkerende tv-series, en nieuwe series die een licht werpen op de liefde in al haar vormen van klassieke romantische drama’s tot lachwekkende romcoms en realityshows, plus alle liefde die vriendschappen bindt, jonge volwassenen overweldigt en alles daartussenin. 

Nieuwe seizoenen van geliefde series zijn terug. Virgin River keert terug voor een vierde seizoen. Zullen we eindelijk te weten komen wie Jack heeft neergeschoten? En wiens baby draagt Mel?!

Het derde seizoen van Never Have I Ever belooft alle tienerangst en onhandige romantiek waar fans zo van zijn gaan houden.

En Love on the Spectrum is terug! Na het succes van de meermaals bekroonde Australische serie, is deze Amerikaanse versie een inzichtelijke en warmhartige docu-reality serie die autistische mensen volgt terwijl ze navigeren door de wereld van dating en relaties.

Word verliefd op Sofia Carson en Nicholas Galitzine (Purple Hearts), Dakota Johnson en Henry Golding (Persuasion), Kat Graham en Tom Hopper (Love In the Villa), en laat de vonk weer overslaan met Lili Reinhart (Look Both Ways) en Jordan Fisher (Hello, Goodbye, and Everything in Between) terwijl ze door het drama van romantiek navigeren in deze zwijmelwaardige films.

Terwijl we fanfavorieten terug verwelkomen, laten we ook nieuwe talenten voor en achter de camera zien. In verschillende van onze zomerfilms staan vrouwen aan het roer, waaronder Along for the Ride (Sofia Alvarez), Persuasion (Carrie Cracknell), Purple Hearts (Elizabeth Allen Rosenbaum), en Look Both Ways (Wanuri Kahiu).

En als je op zoek bent naar iets specifiekers, hebben we nieuwe collecties om je interesse te wekken. 

Zoals Love Across Timelines, met verhalen als When We First Met en Love, Wedding, over hoe liefde standhoudt, zelfs als vervelende obstakels zoals tijdreizen, tijdlussen, reïncarnatie en parallelle tijdlijnen in de weg zitten.

Of Summer Love, verhalen die gaan over liefde en plezier in de zon, variërend van Along for the Ride tot de Wet Hot American Summer-serie. 

En dan is er nog Small Town Charm, met hartverwarmende komedie- en liefdesverhalen die zich afspelen in kleine stadjes, voor als je zomervakantieplannen niet helemaal lukken.

Dus voor wat voor soort liefdesverhaal je ook in de stemming bent, laat Netflix je deze zomer helemaal van je sokken blazen.

Moest het nu toch tegenvallen met de zon dan is er een alternatief om  de zomer goed door te komen, maar laat ons toch maar hopen dat we veel zon te zien krijgen!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

11 thoughts on “Netflix The Summer Of Love Met terugkerenden en nieuwe films en series

De zomer is er nog maar net en als we Netflix mogen geloven gaat het een zomer worden vol met liefde tijd om te zien wat Netflix in petto heeft!

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)