Robert Rodriguez's aankomende Spy Kids reboot film voor Netflix cast zijn hoofdrolspelers, met Gina Rodriguez en Zachary Levi in de hoofdrollen.

Netflix Spy Kids Reboot met Gina Rodriguez en Zachary Levi

Netflix’s Spy Kids reboot cast zijn hoofdpersonages, met Gina Rodriguez en Zachary Levi aan het hoofd van de nieuwe familie. Regisseur Robert Rodriguez lanceerde de gezinsvriendelijke spionagefranchise in 2001. In de originele trilogie van Spy Kids-films speelden Antonio Banderas, Carla Gugino, Alexa PenaVega en Daryl Sabara de hoofdrollen als leden van de familie Cortez. 

De Spy Kids films brachten wereldwijd meer dan 300 miljoen dollar op met kleine budgetten. Rodriguez probeerde de serie in 2011 te rebooten met een nieuwe familie onder leiding van Jessica Alba en Joel McHale, maar die kreeg de slechtste kritieken van de franchise en haalde de laagste box office-resultaten.

Netflix Spy Kids

De Spy Kids franchise zal binnenkort een grote comeback maken, meer dan een decennium na het laatste deel in de franchise. 

Begin 2022 werd aangekondigd dat Rodriguez een deal tekende met Netflix om de populaire familiefranchise te rebooten voor de streaming titan. 

De aankondiging kwam met de bevestiging dat Rodriguez het nieuwe deel zou schrijven en regisseren, nadat hij met Netflix had gewerkt aan We Can Be Heroes. 

Het was op dat moment niet bekend of de nieuwe Spy Kids-film een van de oorspronkelijke castleden zou terugbrengen als onderdeel van de reboot.

Nu is bekend geworden dat de Spy Kids reboot een gloednieuwe familie heeft. Een rapport van Deadline onthulde dat Jane the Virgin ster Gina Rodriguez en Shazam!’s Zachary Levi klaar zijn om de ex-spion ouders te spelen in de nieuwe film.

Ze zullen worden vergezeld door Everly Carganilla (The Afterparty) en nieuwkomer Connor Esterson, die elk een van hun kinderen zullen spelen. 

De casting is de nieuwste samenwerking tussen Rodriguez en Netflix, want eerder speelde ze al de hoofdrol in de tekenfilmserie Carmen Sandiego.

Naast de onthulling dat Rodriguez en American Underdog ster Levi Netflix’s Spy Kids reboot cast zullen leiden, lijkt het er ook op dat de eerste plot details zijn onthuld. 

Dit rapport stelt dat de film zich afspeelt nadat de kinderen van geheim agenten per ongeluk een machtige game-ontwikkelaar helpen een computervirus vrij te geven, die hem volledige controle geeft over alle technologie. 

Het virus maakt de weg vrij voor de kinderen om spionnen te worden en hun ouders te helpen de wereld te redden.

Het is niet verrassend dat er veel bekend is over hoe de nieuwe Spy Kids-film van Netflix eruitziet in vergelijking met eerdere inzendingen.

De film richt zich nog steeds op een Mexicaanse familie van spionnen die verstrikt raken in een plot om de wereld te redden.

Het computervirus plot klinkt een beetje als wat er gebeurde in Spy Kids 3-D: Game Over zelfs.

Er is ook een goede kans dat Danny Trejo een cameo maakt. Het zal interessant zijn om te zien hoe Rodriguez probeert om de franchise fris te houden in de vijfde aflevering.

Maar, het is nu duidelijk dat Netflix’s Spy Kids reboot cast in goede handen is met Rodriguez en Levi in de voorhoede.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “

Robert Rodriguez's aankomende Spy Kids reboot film voor Netflix cast zijn hoofdrolspelers, met Gina Rodriguez en Zachary Levi in de hoofdrollen.

Netflix Spy Kids Reboot met Gina Rodriguez en Zachary Levi

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)