Eva Modika pronkt met haar prachtige lichaam

Eva Modika pronkt op haar sociale media met haar lichaam. Vele fans vinden het gewoon prachtig. Eva Modika pronkt met haar bronzende lichaam in een bijna naaktfotoshoot die ze zelf op instagram, deelde. Helemaal natuurlijk is het niet, maar het ziet er wel prachtig uit.

Eva Modika

Eva Modika

Eva Modika onthulde dat ze in april naar Turkije was gereisd voor een Brazilliaanse kontlift en liposuctie ter waarde van R65.000.

Ze is enorm blij met haar nieuwe lichaam en omdat te tonen aan haar fans heeft ze foto’s gedeeld waar alleen haar geslachtsdelen bedekt zijn.

Eva vertelde dat ze al meer zelfvertrouwen heeft omdat ze niet langer op Photoshop en filter hoeft te vertrouwen om er prachtig uit te zien.

Verder vertelde Eva Modika dat ze al een tijdje het plan had om haar lichaam een update te geven. De pijn die ze hiervoor heeft moeten ondergaan was het allemaal waard. Bekijk meer van Eva hieronder!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)