Long Shot Netflix Film een Epic Place Aanrader

Long Shot is een Amerikaanse romantische komediefilm van 2019 geregisseerd door Jonathan Levine en geschreven door Dan Sterling en Liz Hannah. Alhoewel het geen nieuwe film is raden we deze film aan. Als je een blik werpt op de cast merk je meteen dat hier top talent aanwezig is. Charlize Theron, Seth Rogen en Bob Odenkirk om er enkele op te noemen.

Longschot waarom kijken

Longschot is een aangename, lichte, grappige, romatische film. Een uitstekende film wanneer je hoofd vol zit en je meer zin hebt om iets te zien dat niet al je aandacht vraagt om het verhaal te kunnen volgen. Verder zijn er grappige momenten, romantische momenten die als je een beetje mens bent wat warmte zullen geven.

Première en Recensies

De film beleefde zijn wereldpremière op South by Southwest op 9 maart 2019. Op 3 mei 2019 debuteerde de film in de zalen van de Verenigde Staten waar hij werd uitgebracht door Lionsgate.

De film kreeg positieve en lof betuigingen voor de chemie tussen Rogen en Theron. Opvallend presteerde de film ondermaats aan de kassa.

Op Rotten Tomatoes heeft de film een goedkeuringscijfer van 81% gebaseerd op 302 recensies en een gemiddelde waardering van 7.1 op 10.

De kritische noot: Een scherpe en bedrieglijk geslaagde komedie die verder wordt gevoed door het oneven koppel chemie van de hoofdrolspelers. Deze film raakt!

Op Metacritic heeft de film een score van 67 uit 100. Een cijfer dat gebaseerd is op de mening van 45 critici. De score duid op een algemene gunstige recensie.

Long Shot Het Verhaal

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Charlotte Field verneemt van president Chambers een voormalig televisieacteur dat hij niet van plan is zich kandidaat te stellen voor een tweede termijn. Chambers wil liever in de filmindustrie doorbreken dan een tweede termijn als president van Amerika.

Op hetzelfde moment komt journalist Fred Flarsky te weten dat de krant waar hij voor werkt, is opgekocht door Parker Wembley een rijke mediamagnaat wiens waarden lijnrecht ingaan tegen die van Fred.

Fred neemt ontslag, maar kan geen andere baan vinden. Gedeprimeerd wendt hij zich tot zijn beste vriend Lance. Lance neemt Fred mee naar een liefdadigheidsevenement waar Boyz II Men zullen optreden.

Toevallig is Charlotte daar ook……….

Long Shot rolverdeling

  • Seth Rogen als Fred Flarsky
  • Charlize Theron als Charlotte Field
  • O’Shea Jackson jr als Lance
  • Bob Odenkirk als President Chambers
  • Lisa Kudrow als Katherine
  • Andy Serkis als Parker Wembley

Long Shot Foto's

Long Shot de Trailer

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)