Dark Winds krijgt tweede seizoen verlenging bij AMC

Dark Winds gaat weer knallen bij AMC. Het basis kabel netwerk heeft een snelle tweede-seizoen verlenging uitgedeeld voor de drama serie met in de hoofdrol Zahn McClarnon. De serie, die op 12 juni debuteerde, heeft een zeldzame 100 procent rating onder critici op Rotten Tomatoes. Dark Winds zal volgend jaar terugkeren voor nog een seizoen van zes afleveringen. Dit creatieve team en de cast hebben met Dark Winds iets heel bijzonders afgeleverd,” zegt Dan McDermott, president entertainment en AMC Studios van AMC Networks.

“We kunnen niet wachten om de rest van deze thrill ride van een eerste seizoen te delen met de fans en Joe Leaphorn en Jim Chee te volgen in een tweede seizoen op AMC en AMC+ volgend jaar. 

Overweldigende dankbaarheid aan ons hele productieteam en een speciaal woord van dank aan executive producers Robert Redford, George R.R. Martin, Chris Eyre en natuurlijk Zahn McClarnon, die ook de cast leidt en menselijkheid, autoriteit en de wijsheid van rijkelijk doorleefde ervaringen brengt in alles wat hij doet.

De Western noir is de nummer 1 serie in de geschiedenis van AMC+; de première van de serie is de nummer 5 kabel drama van het huidige TV seizoen en heeft 2.2 miljoen kijkers getrokken met drie dagen uitgesteld kijken.

Redford verwierf de rechten op de boeken van George Hillerman in 1986. Game of Thrones auteur Martin, de vriend van de auteur van 1980 tot Hillerman’s dood in 2008, is ook uitvoerend producent van de serie die een prijskaartje heeft van 5 miljoen dollar per aflevering.

Dark Winds filmde in drie verschillende soevereine naties, had een writers room van vijf inheemse scribenten en werd voornamelijk geregisseerd door filmmaker Chris Eyre. Graham Roland (Jack Ryan) was de bedenker en uitvoerend producent van de serie met in de hoofdrollen McClarnon (die ook uitvoerend producent is), Kiowa Gordon en Jessica Matten.

De verlenging komt op een belangrijk moment voor AMC, dat al afscheid heeft genomen van Killing Eve en later dit jaar Better Call Saul afrondt, terwijl het vlaggenschip van de serie Walking Dead in 2023 wordt afgesloten.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

16 thoughts on “Dark Winds krijgt tweede seizoen verlenging bij AMC

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)