Spellbound animatiemusical met Nicole Kidman, Javier Bardem, John Lithgow

Oscarwinnaars Nicole Kidman, Javier Bardem, John Lithgow en Nathan Lane gaan de hoofdrol spelen in de aankomende animatiemusical Spellbound voor Skydance Animation en Apple Original Films. Zij zullen zich voegen bij de eerder aangekondigde Rachel Zegler in de film over een jong meisje dat de betovering wil verbreken die haar koninkrijk in tweeën heeft gedeeld. Spellbound is geregisseerd door Vicky Jenson en geschreven door Lauren Hynek, Elizabeth Martin en Linda Woolverton.

Spellbound animatie musical

De originele muziek voor de film spellbound is van Oscar-winnaar Alan Menken, met teksten van Glenn Slater. Kidman zal de rol vertolken van Ellsmere, de koningin van Lumbria, terwijl Bardem de stem zal vertolken van Solon, de koning van Lumbria.

Samen zijn ze de ouders van Prinses Ellian, ingesproken door Zegler, die ze vergezellen op een gedurfde zoektocht om haar familie en koninkrijk te redden nadat een mysterieuze spreuk hen in monsters verandert en Lumbria voor altijd in duisternis dreigt te hullen.

Lithgow zal zijn stem lenen om Minister Bolinar te spelen, en Jenifer Lewis zal de rol van Minister Nazara Prone, een koninklijk adviseur van Prinses Ellian, inspreken. En Lane zal de Orakels van de Zon en de Maan spelen, terwijl Jordan Fisher en André De Shields helpen de stemmencast te vervolledigen.

John Lasseter, David Ellison, Dana Goldberg en David Lipman produceren voor Skydance Animation. Andere titels van Skydance Animation die naar AppleTV+ komen, zijn Luck en de animatieserie Wondla als onderdeel van een totaalcontract.

Luck en Spellbound waren oorspronkelijk opgezet bij Paramount, dat een filmdeal heeft met Skydance. Die studiodeal liet de door David Ellison gerunde Skydance toe om de films naar eigen goeddunken te verplaatsen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)