Better Call Saul ster Bob Odenkirk reageert op de rollen van Walt en Jesse in de resterende afleveringen en onthult dat ze groter zijn dan verwacht.

Better Call Saul Seizoen 6 Walt en Jesse hebben grotere rollen dan verwacht

Ster Bob Odenkirk deelt details over de terugkeer van Walt en Jesse in Better Call Saul seizoen 6, en onthult dat hun rollen groter zijn dan verwacht. Better Call Saul, gecreëerd door Vince Gilligan en Peter Gould, is een grote hit bij zowel publiek als critici. De serie beschrijft Jimmy McGill’s ondergang van een eerlijke werknemer van een advocatenkantoor tot een smerige criminele karteladvocaat Saul Goodman. 

De serie is bezig aan zijn zesde en laatste seizoen, met in de seizoensfinale een schokkende dood voor de kijkers en de gebeurtenissen in de resterende zes afleveringen.

Better Call Saul

Eerder dit jaar werd bekend dat Walt (Bryan Cranston), Jesse (Aaron Paul), en een groot aantal andere bekende gezichten zouden terugkeren voor het laatste seizoen van Better Call Saul. 

Terwijl het publiek al is getrakteerd op de terugkeer van de Kettlemans, Wendy en Spooge, moeten Walt en Jesse nog steeds opdraven. 

Nu seizoen 6 een brug belooft te slaan tussen de versie van Saul in Better Call Saul en de versie die fans zien in Breaking Bad, vragen veel fans zich af hoe Walt en Jesse een rol zullen spelen in de laatste afleveringen.

In een nieuw interview met Metro op het Tribecca Film Festival, geeft Odenkirk meer informatie over de terugkeer van Walt en Jesse, en legt hij uit dat hun rollen groter zijn dan veel fans zich misschien hebben gerealiseerd. 

In plaats van een enkele verschijning van het duo, onthult Odenkirk dat beide personages meer dan eens zullen verschijnen in de resterende afleveringen, waarbij de ster ook zegt dat “het geweldig was” om Cranston en Paul terug te zien in karakter. Bekijk het volledige commentaar van Odenkirk hieronder:

"[Het was] zo goed. Bryan en Aaron Walt en Jesse zien spelen... Het is niet slechts één keer... En het was geweldig."

Hoewel Breaking Bad bijna tien jaar geleden eindigde met de dood van Walt en de vlucht van Jesse naar het onbekende, zouden beide personages uiteindelijk terugkeren in El Camino: A Breaking Bad Movie, waarin het duo herenigd wordt in een van Jesse’s flashbacks. 

Hoewel Better Call Saul een prequel is, bevatten sommige scènes wel flashforwards naar Saul’s leven na de gebeurtenissen van Breaking Bad. Alle komende scènes met Saul en Walt moeten plaatsvinden voor Walt’s Breaking Bad dood. 

Toch heeft Better Call Saul een spannende kans om Jesse en Saul te verenigen na de gebeurtenissen van de vervolgshow als een extra verrassing.

De terugkeer van Walt en Jesse in Better Call Saul blijft op dit moment erg mysterieus. Toch, ongeacht wanneer in de tijdlijn de reünie plaatsvindt, zullen fans ongetwijfeld blij zijn om de twee Breaking Bad fan-favorieten terug samen op het scherm te zien. 

Het valt nog te bezien hoe de twee oude personages de laatste afleveringen van Better Call Saul zullen beïnvloeden, maar met Odenkirk’s meest recente commentaar, is het duidelijk dat zowel Walt als Jesse meer zullen laten zien dan alleen een cameo in één scène. 

Fans hoeven niet lang meer te wachten om erachter te komen, want Better Call Saul zal terugkeren op 11 juli.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

6 thoughts on “

Better Call Saul ster Bob Odenkirk reageert op de rollen van Walt en Jesse in de resterende afleveringen en onthult dat ze groter zijn dan verwacht.

Better Call Saul Seizoen 6 Walt en Jesse hebben grotere rollen dan verwacht

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)