Paramount baas Tom Ryan deelt een Top Gun: Maverick streaming release update, en onthult dat de studio nog een datum voor de film moet bepalen.

Top Gun Maverick Streaming Vrijgave Update Gedeeld door Paramount baas

Terwijl de film blijft scoren aan de box office, biedt Paramount hoofd Tom Ryan een Top Gun: Maverick streaming release update. De Tom Cruise actiefilm vervolg kwijnde weg in ontwikkelingshel voor meer dan een decennium toen Paramount voor het eerst plannen begon te maken in 2010 voor de terugkeer van Cruise en Val Kilmer met producent Jerry Bruckheimer en regisseur Tony Scott.

Top Gun Maverick

 Door Scott’s zelfmoord in 2012 kwam Top Gun: Maverick in een stroomversnelling voordat Joseph Kosinski in 2017 werd aangetrokken om de regisseursstoel over te nemen.

Het filmen van Top Gun: Maverick zou halverwege 2018 beginnen en lopen tot begin 2019 met plannen om het in juli 2019 in de bioscoop te brengen. 

Terwijl de aanhoudende Covid-19-pandemie de wereld in zijn greep hield en de cast en crew werden teruggehaald om verschillende complexe actiescènes op te nemen, zou Top Gun: Maverick zijn releasedatum meerdere malen uitgesteld zien omdat Cruise bleef vechten voor een uitsluitend theatrale ervaring. 

De actie sequel zou uiteindelijk op 27 mei in première gaan en lovende kritieken krijgen van zowel critici als het publiek en meerdere box office records vestigen.

In een recent interview met Variety over de plannen van de studio, heeft Paramount Streaming CEO Tom Ryan een Top Gun: Maverick streaming release update gegeven. 

Ryan bevestigde dat terwijl de 45-dagen theatrical window een succes is geweest voor Paramount in het afgelopen jaar, de Tom Cruise sequel niet wordt bekeken via dit model en een streaming release datum moet nog worden bepaald voor de film. Zie hieronder wat Ryan deelde:

Ik denk dat er een jaar of wat geleden veel discussie was over wat het juiste model was voor films naar streaming te brengen. We waren een van de eersten, zo niet de eerste, om naar buiten te komen met de 45-dagen post theatrical, die veel waarde geeft aan de marketing van content en je in staat stelt om het een groot theatrical exclusief venster te geven, voor het dan naar streaming te brengen. We hebben daar nog geen beslissing over genomen.

Toen de pandemie begon, probeerden veel studio’s hun streaming platforms te gebruiken om te helpen nieuwe releases uit te brengen, waaronder Warner Bros. die hun films zowel op HBO Max als in de bioscoop op dezelfde dag uitbracht.

Top Gun: Maverick lijkt onder dit model te vallen. In tegenstelling tot eerdere Paramount releases, wijst Ryan’s update er echter op dat de Top Gun sequel niet snel zijn streaming landing zal maken.

Gezien Cruise’s affiniteit voor de bioscoopervaring en naar verluidt Paramount aan het pushen is om zowel Top Gun: Maverick en Mission: Impossible Dead Reckoning als big-screen exclusives te behouden, is het begrijpelijk dat de studio nog geen streaming release datum voor de film heeft bepaald.

Bovendien met Top Gun: Maverick heeft zojuist zowel Star Wars: The Force Awakens als Black Panther overtroffen in zijn vierde-weekend bruto-aantallen, lijkt het waarschijnlijk dat Paramount de film exclusief in de bioscoop wil houden in de hoop dat het geld binnen blijft rollen.

Terwijl het publiek wacht op de datum van de streaming release, kunnen ze Top Gun: Maverick nu al in de bioscoop zien.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

15 thoughts on “

Paramount baas Tom Ryan deelt een Top Gun: Maverick streaming release update, en onthult dat de studio nog een datum voor de film moet bepalen.

Top Gun Maverick Streaming Vrijgave Update Gedeeld door Paramount baas

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)