The Dropout Nu Streamen Op Disney Plus

The Dropout in een Amerikaanse drama miniserie gemaakt door Elizabeth Meriwether. De serie is gebaseerd op de podcast The Dropout van Rebecca Jarvis en geproduceerd door ABC News. Het documenteert het in opspraak geraakte biotechnologiebedrijf Theranos en haar oprichtster Elizabeth Holmes (gespeeld door Amanda Seyfried). De serie maakt zijn debuut op 3 maart via de streamingdienst Hulu.

The Dropout serie Disney Plus

Het verhaal van de Dropout gaat over de opkomst en de ondergang van Elizabeth Holmes en haar bedrijf Theranos. 

De serie gaat in op de ervaringen die waarschijnlijk aan de basis lagen van Holmes, bedrog en leugens beginnend bij haar tienerjaren en helemaal tot aan haar ontmaskering als fraudeur.

De hoofdrollen en bijrollen zijn voor Amanda Seyfried als Elizabeth Holmes, Naveen Andrews als Sunny Balwani, Elizabeth Marvel als Noel Holmes, Stephen Fry als Ian Gibbons, William H. Macy als Richard Fuisz en Mary Lynn Rajskub als Lorraine Fuisz.

Op de website van Rotten Tomatoes haalt de serie volgens de Tomatomer (critic ratings) van 89%.

De score van de kijkers staat op 80%. Om je een idee te geven de populaire Obi-Wan Kenobi haalt een score van 83% van de critics en 62% va de kijkers.

The Dropout Trailer

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)