Vrienden van omgekomen Netflix The Chosen One acteurs beweren dat de productie transport en logistieke problemen had

Netflix The Chosen One: Vrienden van de overleden acteurs Raymundo Garduño Cruz en Juan Francisco González Aguilar, die donderdag omkwamen bij een auto-ongeluk in Mexico, vragen om een grondig onderzoek naar vermeende problemen met de productie die al dan niet een rol hebben gespeeld bij het fatale ongeluk.

The Chosen One

Het paar maakte deel uit van de cast en crew van Netflix’s The Chosen One rijdend in een busje in Santa Rosalía-Loreto op weg naar een lokale luchthaven toen het crashte en omsloeg, twee doden en vier gewonden achterlatend. De vier overlevenden zijn naar verluidt herstellende en in goede conditie. Deadline kon niemand bereiken in het lokale ziekenhuis waar ze zouden zijn opgenomen om de berichten te bevestigen.

Schrijver Rick Zazueta deelde een lange post via Facebook waarin hij beweerde dat de cast eerder had geklaagd over logistieke en transportproblemen bij de productie.

"Dit is een pleidooi voor gerechtigheid voor deze sterfgevallen," schrijft Zazueta. "Dit was geen gewoon ongeluk, de cast had openlijk geklaagd over de logistieke en transportproblemen bij deze productie, ze noemden het onlogisch, onredelijk, onwetend en dom.

De toestand van het busje was totaal ongeschikt voor het vervoeren van mensen; versleten banden, lawaaierige remmen, los stuur, niet alle veiligheidsgordels werkten, gemakkelijk herkenbare tekenen van gevaar.

Maar de show moet doorgaan, en de acteurs raken verstrikt in de kunstvorm en willen werken, en krijgen niet zoveel kansen om te werken, dus nemen ze deze optredens aan met grote dromen van NETFLIX en de belofte van een klein loonstrookje."

Liliana Conlisk Gallegos, vriendin van González Aguilar (professioneel bekend als Paco Mufote) sprak met de Daily Beast over haar verontwaardiging over de beschuldigingen.

“Paco raakte de harten van iedereen die hij ooit ontmoette, hij was een groot acteur met een sterk traject,” vertelde Gallegos aan de outlet. “Hij hield meer van acteren en muziek spelen dan wat dan ook in de wereld en hij wijdde zichzelf eraan, vele malen lijdend onder economische ontberingen. Hij offerde zich op voor zijn liefde voor het acteren.”

“Het vervult me met woede dat er berichten zijn over misbruik en uitbuiting die worden gedeeld door mensen die betrokken zijn bij de productie,” voegde ze eraan toe. “Ik zou willen eisen dat dit verder wordt onderzocht. Als er niets aan de hand was, dan zou er geen probleem moeten zijn met het verstrekken van de informatie.”

Netflix weigerde commentaar te geven op de beschuldigingen, omdat een onderzoek naar het ongeluk nog loopt. Deadline heeft contact opgenomen met productiemaatschappij Redrum voor commentaar en zal dit verhaal updaten als we terug horen.

De familie van González Aguilar hield zondag een begrafenis in Tijuana, slechts 11 dagen na zijn 47e verjaardag. Garduño hielp de jarige zijn grote dag te vieren terwijl hij op de set was en deelde het gelukkige moment op Instagram.

“Vieren met Paco Mufote! Garduño onderschrift de zwart-wit foto die een niet-geïdentificeerde derde man omvat. “Happy Birthday.”

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)