Netflix actie film stijgt razend snel naar de eerste plaats van de top 10

Netflix en zijn top 10 is toch een verwijzing voor goede films en series. We moeten wel eerlijk zijn dat het individueel wel een tegenvaller kan zijn. Dat heeft meer te maken met de eigen voorkeur wat je aan een film of serie goed vind of juist niet. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur, maar de top tien wordt samengesteld met de kijkcijfers. Een zekerheid is het niet dat je net die film of serie gaat goed vinden, het is wel een verwijzing!

Er zijn wel al enkele films uitgebracht in 2022 die het dan goed doen. Deze actiethriller is een van de betere releases van Netflix in 2022. 

Spiderhead stijgt razend snel en heeft in België de nummer 1 plaats ingenomen ten nadelen van Hustle wat trouwens ook een goede is om van dichter bij te bekijken.

Spiderhead is uitgebracht en ontvangen met wisselende reacties. Als we kijken op Rotten Tomatoes heeft de film een publieksscore van 37 procent.

Spiderhead is een Amerikaanse sciencefiction-actie thriller van 2022. De film is geregisseerd door Joseph Kosinski met een scenario van Rhett Reese en Paul Wernick.

Het verhaal is gebaseerd op het korte verhaal Escape From Spiderhead van George Saunders.

In de hoofdrollen vinden we Chris Hemsworth (wie ook produceert), Miles Teller en Jurnee Smollett. Het filmen zelf vond plaats in Australië.

Andere rollen zijn voor Mark Pagulo, Tess Haubrich, Angie Milliken en Stephen Tongun

Trailer Netflix Spiderhead

De film is geschikt voor 16 jaar en ouder, deze rating kreeg de film voor het bevatten van scheldwoorden, beledigend taalgebruik en het geweld.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

12 thoughts on “Netflix actie film stijgt razend snel naar de eerste plaats van de top 10

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)