Netflix serie krijgt een einde na seizoen 4 geen seizoen 5 voor de fans

De beslissing is genomen seizoen vijf komt er niet de serie ook op Netflix met Jennifer Connely en Daveed Diggs is stop gezet na een gezamenlijke beslissing. Seizoen 4 zal nog verschijnen en daar houd het dan ook op voor de thriller serie gebaseerd op Bong Joon Ho’s film met dezelfde naam uit 2013

Snowpiercer

Tnt heeft de beslissing genomen om de serie Snowpiercer te eindigen na seizoen 4. Een vijfde seizoen zal er niet komen. De beslissing is gezamenlijk genomen waar de partijen Tnt en Netflix het mooi vonden om te eindigen met seizoen vier.

De eerste drie seizoenen van de serie kun je streamen op Netflix het vierde seizoen zal ook op de streamer verschijnen.

De thriller serie is gebaseerd op Joon Ho’s film uit 2013 met dezelfde naam. Verder werd de serie geïnspireerd door het boek van Benjamin Legrand en Jean Marc Rochette uit 1982 Le Transperceneige.

Snowpiercer maakte zijn debuut in 2020 en voerde het publiek mee naar 2026, waar de laatste mensheid met de gelijknamige luxe trein voortdurend rondrijden op de bevroren woestenij van de wereld.

In de serie zagen we Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Alison Wright, Iddo Goldberg en Susan Park in de hoofdrollen.

Verder in de serie zagen we ook Steven Ogg, Rowan Blanchard, Sean Bean, Chelsea Harris en Archie Panjabi.

Netflix Fans En Critici

De serie kreeg van Critici, maar ook van de Netflixfans gemengde kritieken. Bij beide partijen zijn er die de centrale scifi mysterie prijzen, de kritische reflectie, het klassisme sociale ongelijkheid en de politiek van het overleven.

Aan de andere kant werd er geklaagd over de wijzigingen die zijn aangebracht ter vergelijking van het bronmateriaal, de beperkingen van uitzendingen die de anarchistische sterke punten van Snowpiercer beperken.

Ook al waren er gemengde reacties toch was de serie populair met dank aan de uitzendingen op Netflix. Dat wordt bewezen door dat de serie voor een vierde seizoen verlengd werd. Wat niet alle series op Netflix kunnen bereiken.

Seizoen 4 zal het laatste seizoen zijn en de vooruitzichten laten ons vermoeden dat dit ook het einde zal zijn. Kandidaten op de serie verder te zetten zullen daarvoor niet in de rij staan.

Een woordvoerder van Tnt vertelde dat hij trots was op wat Snowpiercer in zijn loop heeft bereikt en op de blijvende impact die de serie zal hebben op zijn genre.

Snowpierser Seizoen 4 op Netflix

Een releasedatum is er nog niet het zal wachten zijn maar we weten dat de productie bezig is in Canada. We mogen seizoen 4 verwachten ten vroegste einde 2022 of in de eerste zes maanden van 2023 hoewel dit gewoon een vooruitzicht, gedacht is.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)