Disney onthult nog enkele stemacteurs voor hun aankomende speelfilm Strange World, waarmee de Clade-familie die Jake Gyllenhaal's held leidt, wordt opgevuld.

Nieuwe Disney animatiefilm Strange World cast Lucy Liu en Dennis Quaid

Disney breidt de stemmencast van hun aankomende speelfilm Strange World uit met verschillende A-list talenten. Na het succes van Encanto en Pixar’s Lightyear, zal dit nieuwe pulp magazine-geïnspireerde sci-fi avontuur de familie Clade volgen die zich in een levendige wereld vol bizarre wezens waagt. Elementen van Jules Verne en films uit de jaren 50, zoals The Lost Planet, dringen door in de eerder uitgebrachte trailer voor Strange World. De trailer richtte zich voornamelijk op Jake Gyllenhaal’s Searcher, maar toonde hem ook interactie met een onbekend personage.

Disney Strange World

Nu meldt Variety dat Walt Disney Animation Studios de volledige stemmencast heeft onthuld op het Franse Annecy Animation Festival. Veteraan acteur Dennis Quaid zal grootvader Jaeger Clade spelen, vergezeld door Gabrielle Union als Searcher’s vrouw Meridian, Jaboukie Young-White als hun zoon Ethan, en Lucy Liu als Callisto Mal, het hoofd van het magische land van Avalonia, met wie Searcher sprak in de trailer. De stoere patriarch zal Quaid’s tweede voice-overrol zijn, de eerste was Battle for Terra uit 2007.

Interessant is dat de Annecy showcase niet leek in te gaan op de mysterieuze rol van Alan Tudyk in de film. De kans is groot dat hij zijn dynamische stem zal leveren aan het blauwe buitenaardse wezen Splat, die de Clades lijkt te vergezellen op hun reis, en die volgens producent Ray Conli “zomaar je favoriete personage zou kunnen worden.”

Disney haalt regelmatig toptalent binnen, maar het nieuws is niet minder opwindend. Young-White en Liu zijn de meest ervaren stemacteurs in de cast, dus Strange World durft zeker te gaan waar weinig anderen zijn gegaan met het casten van de rest voor hun zilveren tongen.

Bron: Variety

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)