Blonde Trailer: Ana de Armas schittert als Marilyn Monroe in Netflix’ NC-17 drama

Netflix heeft de eerste suggestieve beelden gedebuteerd van Andrew Dominik’s “Blonde,” met in de hoofdrol Ana de Armas als Hollywood-icoon Marilyn Monroe. De film, gebaseerd op de bestseller van Joyce Carol Oates, is opmerkelijk voor zijn NC-17 rating. De ondersteunende cast bestaat uit Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel en Evan Williams.

De officiële “Blonde” synopsis van Netflix luidt: “[De film] geeft een gedurfde reimaginatie van het leven van een van Hollywood’s meest blijvende iconen, Marilyn Monroe. Van haar vluchtige jeugd als Norma Jeane, via haar opkomst naar het sterrendom en romantische verwikkelingen, ‘Blonde’ vervaagt de lijnen van feit en fictie om de steeds breder wordende splitsing tussen haar publieke en privé-zelf te verkennen.”

Andrew’s ambities waren vanaf het begin heel duidelijk – om een versie van Marilyn Monroe’s leven te presenteren door haar lens,” vertelde de Armas onlangs aan Netflix Queue. “Hij wilde de wereld laten ervaren hoe het eigenlijk voelde om niet alleen Marilyn te zijn, maar ook Norma Jeane. Ik vond dat de meest gedurfde, onverschrokken en feministische kijk op haar verhaal die ik ooit had mogen zien.

We hebben uren aan deze film gewerkt, elke dag, bijna een jaar lang,” voegde de Armas eraan toe. “Ik las de roman van Joyce, bestudeerde honderden foto’s, video’s, audio-opnames, films – alles wat ik te pakken kon krijgen. 

Elke scène is geïnspireerd op een bestaande foto. We bestudeerden elk detail van de foto en discussieerden over wat er op de foto gebeurde. De eerste vraag was altijd: “Wat voelde Norma Jeane hier? We wilden de menselijke kant van haar verhaal vertellen. Beroemdheid is wat Marilyn de zichtbaarste persoon in de wereld maakte, maar het maakte Norma ook de onzichtbaarste.

De NC-17 rating van de film zorgde naar verluidt voor spanningen tussen Dominik en Netflix, maar de filmmaker vertelde ScreenDaily in februari dat hij “niets dan dankbaarheid voor Netflix heeft,” opmerkend dat de streaminggigant de titel steunde, zelfs als het enkele problemen had met de inhoud. 

Netflix “stond erop” om “Hereditary” en “Tenet” redacteur Jennifer Lame in te schakelen om “de excessen van de film in te dammen”. Dominik voegde eraan toe dat “Blonde” “een veeleisende film is. Als het publiek hem niet goed vindt, is dat verdomme het probleem van het publiek. Het is geen verkiezing voor een openbaar ambt.

In een gesprek met Vulture in mei, voegde Dominik over de film toe: “Er zit iets in om iedereen te beledigen.”

“Blonde” komt 23 september wereldwijd uit op Netflix. Bekijk hieronder de eerste beelden en zie nieuwe beelden van de film.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

15 thoughts on “Blonde Trailer: Ana de Armas schittert als Marilyn Monroe in Netflix’ NC-17 drama

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)