Wilderness Jenna Coleman en Oliver Jackson Cohen aan het hoofd van Amazon Prime Video serie

Jenna Coleman (The Serpent) en Oliver Jackson-Cohen (The Invisible Man) zijn gecast als co-leads van Amazon Original dramaserie, Wilderness, van Firebird Pictures. Het filmen van Wilderness begint deze maand in de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk, en de serie wordt volgend jaar gelanceerd op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden.

Wilderness Amazon Prime Video

Wilderness, geschreven en gecreëerd door Marnie Dickens naar de gelijknamige roman van B.E. Jones, draait om het Britse koppel Liv (Coleman) en Will (Jackson-Cohen) die alles lijken te hebben: een rotsvast huwelijk; een glamoureus nieuw leven in New York duizenden kilometers verwijderd van hun provinciale geboortestad; en nog jong genoeg om te voelen dat hun hele leven nog voor hen ligt.

Tot Liv hoort over Wills affaire. Hartzeer wordt snel gevolgd door een andere emotie: woede. Wraak is haar enige optie, en als Will een reis door Amerika’s epische Nationale Parken voorstelt om hun relatie een nieuwe start te geven, weet Liv precies hoe ze die kan krijgen…

Wilderness is een verwrongen liefdesverhaal, waar een droomvakantie en een zogenaamd “happily-ever-after” al snel verandert in een levende nachtmerrie.

Wilderness is geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door So Yong Kim (Lovesong) en uitvoerend geproduceerd door Elizabeth Kilgarriff en Dickens en geproduceerd door Firebird Pictures.

“Ik kijk er erg naar uit om op pad te gaan, de wildernis in en de diepten daarachter,” zei Coleman. “Samen met Oliver zullen we de grenzen verkennen van een relatie die op onvoorstelbare manieren wordt getest en in de handen van de geweldige So Yong Kim, Marnie Dickens en Liz Kilgarriff bij Firebird Pictures. Ik weet dat dit een buitengewone reis gaat worden.”

Bron: Deadline Wilderness

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)