Drie nieuwe Avatar The Last Airbender animatiefilms aangekondigd

Drie nieuwe Avatar: The Last Airbender animatiefilms zijn aangekondigd door Paramount en Nickelodeon als onderdeel van de uitbreiding van de franchise.

Twee nieuwe Avatar: The Last Airbender animatiefilms zijn aangekondigd, waarmee het universum van de franchise nog verder wordt uitgebreid. Avatar: The Last Airbender, dat in 2005 op Nickelodeon debuteerde, lanceerde wat nu een enorm populair stukje film is. Nadat de eerste tekenfilmserie eindigde in 2008, wachtten fans tot 2012 om de Avatar franchise te zien uitbreiden met The Legend of Korra.

Avatar

Het is echter acht jaar geleden sinds de vervolg-serie werd afgesloten, en sinds het publiek een nieuw stuk Avatar geanimeerde inhoud kreeg. Echter, de opkomst van de serie op Netflix tijdens de pandemie heeft plannen in gang gezet om dit te veranderen.

In 2021 werd aangekondigd dat de makers van Avatar-The Last Airbender, Bryan Konietzko en Michael DiMartino, terugkeerden om toezicht te houden op de uitbreiding van de franchise na hun vertrek bij Netflix voor de live-action bewerking.

Ze kregen de leiding over Avatar-Studios, een divisie van Nickelodeon Animation, en werden belast met het creëren van originele inhoud die zich afspeelt in het universum.

Dit kwam met het nieuws dat ze ook bezig waren met de ontwikkeling van een geanimeerde Avatar-The Last Airbender film die in de bioscoop zal verschijnen. Nu is bekend geworden dat dit de eerste van drie nieuwe films zal zijn.

Zoals gedeeld door Deadline, hebben Paramount en Nickelodeon plannen aangekondigd voor drie geanimeerde Avatar-films.

De eerste zal worden geregisseerd door Lauren Montgomery, die werkte aan de originele animatieserie als storyboard artist en heeft sindsdien Voltron geregisseerd: Legendary Defender en Young Justice heeft geregisseerd.

Aan de twee nieuwe films is nog geen regisseur officieel verbonden. Er zijn nog geen details bekend over het verhaal of de personages van de aankomende Avatar animatiefilms.

Paramount en Nickelodeon hebben ook nog geen release datums bekend gemaakt voor deze films.

De drie aankomende Last Airbender films breiden het aantal bevestigde projecten van Avatar Studios uit tot vier.

Eerder werd bekend dat Konietzko en DiMartino ook werken aan een nieuwe Avatar tekenfilm die zich in deze wereld afspeelt.

Hoewel veel details over de nieuwe Avatar tekenfilms nog geheim zijn, is een verandering in animatiestijl al wel bevestigd. 

Nickelodeon CEO Brian Robbins onthulde vorig jaar dat de films CGI animatie zullen gebruiken, wat een verandering betekent van de traditionele 2D animatie stijl van de franchise naar 3D.

Dankzij de rijke mythologie van Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra, is er veel ruimte voor spannende verhalen die in deze nieuwe films verteld kunnen worden.

Het publiek kan meer te weten komen over Aang’s tijd als Avatar voor zijn dood en het leven van hem en Katara samen laten zien.

Ook Zuko’s verhaal kan in een film centraal komen te staan en zelfs Korra en Asami’s reis kan worden voortgezet. 

Deze nieuwe films kunnen ook fan-favoriete Avatars uit het verleden bevatten (zoals Kyoshi) of de volgende Avatar na Korra introduceren.

Hopelijk komt er snel meer nieuws over deze nieuwe Avatar: The Last Airbender animatiefilms.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)