Sylvester Stallone is een gewelddadige maffiabaas in Tulsa King Trailer

De nieuwe trailer voor Paraount+'s aankomende Tulsa King laat Sylvester Stallone's gewelddadige maffia baas personage zien, een ex-gevangene met een nieuwe missie.

Sylvester Stallone is een gewelddadige maffiabaas die niet bang is om zijn handen vuil te maken in de trailer voor zijn nieuwe serie, Tulsa King. Na zijn start in de jaren 70 en 80 met hits als Rocky en First Blood, blijft Stallone zichzelf bewijzen als een van de bepalende actiesterren van zijn generatie met recentere films als The Expendables, Escape Plan, en Rambo: First Blood. Stallone’s nieuwste project is echter geen nieuwe film. In plaats daarvan neemt Sylvester Stallone de rol van Dwight “The General” Manfredi op zich in Paramount+’s Tulsa King serie.

Sylvester Stallone Als Maffiabaas

Tulsa King is bedacht door Taylor Sheridan, bekend van Yellowstone, en Terence Winter, bekend van het schrijven en produceren van The Sopranos. 

De aankomende serie vertelt het verhaal van een ouder wordende Italiaanse gangster die, nadat hij is vrijgelaten uit de gevangenis, de taak krijgt om zijn maffia opnieuw op te richten in Tulsa, Oklahoma. 

De serie markeert Sheridan’s derde samenwerking met Paramount+ na zijn succesvolle Yellowstone spinoff serie, 1883, en Mayor of Kingston, met Jeremy Renner in de hoofdrol. 

Naast Sylvester Stallone spelen onder andere Garrett Hedlund, Andrea Savage, Andrew Olson, Zachary Brooks, Martin Starr en Domenick Lombardozzi in Tulsa King.

Paramount+ heeft nu een nieuwe trailer vrijgegeven voor Tulsa King, die fans een betere kijk geeft op wat komen gaat in de aankomende serie en die een andere gewelddadige rol van Stallone als “The General” laat zien. 

In de trailer is te zien hoe Sylvester Stallone’s personage wordt vrijgelaten uit de gevangenis en opnieuw kennis maakt met zijn criminele metgezellen voordat hij naar Tulsa reist om aan het werk te gaan. Bekijk de nieuwe trailer voor Tulsa King hieronder:

Hoewel slechts 30 seconden lang, geeft de nieuwe trailer kijkers een voorproefje van wat komen gaat, met Sylvester Stallone die iemand slaat met een telefoon voordat hij een ander wurgt. 

Tulsa King lijkt dus erg op de andere shows van Sheridan, waarbij het geweld in Mayor of Kingston, Yellowstone en 1883 vaak ook brutaal en realistisch is. 

De korte trailer van Tulsa King laat zien hoe fysiek Stallone is, maar laat ook doorschemeren dat de serie gebruik zal maken van het feit dat Stallone nu wat ouder is, door te laten zien dat The General een groot deel van zijn leven in de gevangenis heeft gezeten en niet meer dezelfde man is die hij vroeger was.

De trailer laat zien wat het publiek te wachten staat wanneer Tulsa King op 13 november uitkomt op Paramount+, maar houdt gelukkig een groot deel van het mysterie in stand. 

Het is waarschijnlijk dat, als de release datum nadert, meer van de serie zal worden getoond, met inbegrip van een nadere blik op Stallone’s karakter en ondersteunende castleden zoals Hedlund, Savage, en Olson. 

Voor nu, echter, fans van Stallone en Sheridan lijken te zijn in voor een traktatie met Tulsa King, met de serie schijnbaar een unieke wending van de iconische acteur in een serie van een van de meest succesvolle en gerespecteerde tv-makers werken vandaag.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

13 thoughts on “Sylvester Stallone is een gewelddadige maffiabaas in Tulsa King Trailer

De nieuwe trailer voor Paraount+'s aankomende Tulsa King laat Sylvester Stallone's gewelddadige maffia baas personage zien, een ex-gevangene met een nieuwe missie.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)