Koreaans drama Sweet Home seizoen 2 en 3 bevestigd door Netflix

Netflix vernieuwt Sweet Home voor nog twee seizoenen, terwijl de Zuid-Koreaanse apocalyptische horrorserie nieuwe castleden toevoegt en een nieuwe setting teast.

De apocalyptische Zuid-Koreaanse horrorserie Sweet Home is verlengd seizoenen 2 en 3 door Netflix. Sweet Home gedebuteerd op de streamingdienst in december 2020, is gebaseerd op de gelijknamige webstrip van Kim Carnby en Hwang Young-chan. Het vertelt het verhaal van een middelbare scholier die thuis vertrekt na een onverwachte familiedrama.

Koreaans drama Sweet Home

Kort daarna beginnen mensen te veranderen in woeste monsters. In deze omgeving moet de getroebleerde tiener zich verenigen met anderen in de hoop zo lang mogelijk te overleven met behoud van hun menselijkheid in het proces.

Volgens THR heeft Netflix Koreaans serie Sweet Home vernieuwd voor seizoen 2 en 3. De twee aankomende afleveringen, met regisseur Lee Eung-bok terug achter de camera, zullen back-to-back worden geproduceerd.

In verklaringen die licht werpen op wat je kunt verwachten, merkt Lee op dat Sweet Home seizoen 2 een nieuwe setting zal bevatten, terwijl verwacht wordt dat nieuwe afleveringen ook zullen profiteren van een groter budget en een hogere productiewaarde. Lee deelt ook mee dat de serie in de toekomst enkele technische details zal verfijnen.

Wat de cast betreft, zullen Song Kang en Lee Jin-uk hun rollen opnieuw opnemen, naast Lee Si-young en Park Gyu-young. 

Zij worden vergezeld door nieuwkomers Yoo Oh-seong, Oh Jung-se, Kim Moo-yeol, en Jung Jin-young. Sweet Home is een succesvolle K-Drama show geweest voor Netflix, en werd de eerste Zuid-Koreaanse serie die de Top 10 lijst van de streamer in de VS binnenkwam en klom naar de derde plek. 

In totaal werd de serie eerste in acht regio’s en was een deel van de Top 10 in 42 regio’s. Fans van de serie, die de serie hebben helpen uitbouwen tot een grote hit, kunnen nu uitkijken naar nog enkele afleveringen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

17 thoughts on “Koreaans drama Sweet Home seizoen 2 en 3 bevestigd door Netflix

Netflix vernieuwt Sweet Home voor nog twee seizoenen, terwijl de Zuid-Koreaanse apocalyptische horrorserie nieuwe castleden toevoegt en een nieuwe setting teast.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)