Riverdale seizoen 6 Finale zet het eindspel van de serie in met een grote swung

Riverdale baas Roberto Aguirre-Sacasa geeft details over hoe de finale van seizoen 6 het eindspel van Riverdale's laatste seizoen zal opzetten.

Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa geeft details over hoe de Riverdale seizoen 6 finale het eindspel van de serie voor het laatste seizoen zal neerzetten. Alhoewel The CW bekend staat om zijn Arrowverse series, is het netwerk ook al bijna zeven jaar de thuisbasis van een andere geliefde comic book serie. Buiten hun DC TV series, heeft The CW het Archie Comics universum tot leven gebracht met Riverdale, een grimmige reimaginatie van Archie, Betty, Veronica en verschillende klassieke personages. Alhoewel de laatste jaren enkele kronkelende wendingen hebben genomen, bracht Riverdale seizoen 6 het naar een nieuw niveau.

Riverdale Seizoen 6

Na de Rivervale 5-episode gebeurtenis, begon Riverdale seizoen 6 met de introductie van superkrachten in The CW’s Archieverse. Terwijl ze nog steeds op zoek zijn naar antwoorden, zijn de Riverdale-personages druk bezig geweest met het aanpakken van de nieuwste, en misschien wel grootste bedreiging waar de stad ooit mee te maken heeft gehad. 

Dit jaar is Percival Pickens de nieuwste antagonist van de bende geworden, omdat zijn overredingskracht de toekomst van Riverdale bedreigt. Terwijl seizoen 6 bijna ten einde is, komt Riverdale seizoen 7 eraan maar zal dienen als het laatste drama van The CW.

Met het nieuws dat Riverdale seizoen 7, dat pas in 2023 zal komen, de serie zal afronden, zal seizoen 6 zonder twijfel het laatste seizoen opzetten. In een nieuw interview met TVLine, vertelde showrunner Roberto Aguirre-Sacasa over Riverdale’s aanstaande einde en hoe het allemaal tot stand is gekomen. 

Tijdens het bespreken van de beslissing om Riverdale seizoen 7 het laatste jaar van de show te laten zijn, beloofde Aguirre-Sacasa dat de aankomende finale van seizoen 6 een “grote swing” zal maken om de laatste run van de show op te zetten, door het volgende te delen:

"Het kwam voort uit gesprekken met de studio en The CW en [CEO] Mark Pedowitz. Toen we werden verlengd voor seizoen 7, hoewel ons toen niet werd verteld dat het ons laatste seizoen zou zijn, denk ik dat we allemaal het gevoel hadden dat het dat zou kunnen zijn.

Toen Mark en ik erover spraken... was het bitterzoet. Dat gezegd hebbende, we zijn zo trots op de reeks die we hebben gehad, en het telefoontje kwam toen we aan de laatste aflevering van seizoen 6 werkten.

We waren aan het debatteren over wat de laatste beats van die aflevering zouden zijn en verscheurd tussen een zeer grote swing en een rustiger einde. En het heeft ons zeker aangemoedigd om voor de grote swing te gaan voor Seizoen 7. Het is echt spannend."

Hoewel Riverdale seizoen 6 de serie al in zijn gekste jaar tot nu toe brengt, zijn de dingen nog lang niet voorbij. Na haar Riverdale debuut tijdens Rivervale, is Chilling Adventures of Sabrina ster Kiernan Shipka officieel ingesteld om nog één keer terug te keren als Sabrina Spellman.

Of Shipka nu Sabrina van het Rivervale of Riverdale universum speelt valt nog te bezien. Gezien hoe machtig Percevial is geworden, zou het niet schokkend zijn als Sabrina de bende te hulp schiet in het 11e uur, vooral omdat Cheryl Blossom is gegroeid als heks.

Hoewel er nog weinig bekend is over Riverdale seizoen 7, was het al een tijdje duidelijk dat de serie op het punt stond te eindigen.

Verschillende castleden, waaronder Cole Sprouse en Lili Reinhart, hadden duidelijk gemaakt dat ze volgend jaar als het natuurlijke eindpunt zagen, aangezien hun contracten afliepen na seizoen 7 van Riverdale.

Het valt nog te bezien of het einde van Riverdale het einde zal betekenen van dat universum of dat ze zullen proberen om een spin-off of twee te doen.

Echter, gezien de grote shake-up die gaande is met The CW, resulterend in verschillende CW series die worden geannuleerd, zal Riverdale seizoen 7 waarschijnlijk het einde van de franchise zijn wanneer het in première gaat in 2023.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)