Peaky Blinders Film Update gegeven door Tommy Shelby Acteur Cillian Murphy

Cillian Murphy, ster van Peaky Blinders, deelt een update over wat er verder gaat gebeuren met zijn personage Tommy Shelby, inclusief een mogelijke Peaky Blinders film.

Cillian Murphy, ster van Peaky Blinders, deelt een update over wat er nog gaat gebeuren voor zijn personage Tommy Shelby, inclusief een mogelijke Peaky Blinders film. Peaky Blinders speelt zich af in Birmingham, Engeland, net na de Eerste Wereldoorlog, en volgt de Peaky Blinders misdaadbende. Murphy is de leider van de bende en staat bekend om zijn ambitie en vindingrijkheid als hij het opneemt tegen verschillende rivalen gedurende de serie.

Peaky Blinders Film

De serie ging in 2013 in première en is gemaakt door Steven Knight, die ook de scripts schrijft. In de loop der jaren ontving de BBC One-show, die ook beschikbaar is op Netflix, verschillende lofbetuigingen, waaronder een BAFTA voor Beste Dramaserie. Het zesde en laatste seizoen van Peaky Blinders ging op 10 juni in première op Netflix en gaat zowel over de drooglegging in Amerika als de opkomst van het fascisme in Europa die voorafging aan de Tweede Wereldoorlog.

Nu bespreekt Murphy in een interview met Deadline de mogelijkheid van een Peaky Blinders-film. Murphy zegt dat hij nog niets weet over een film, maar hij merkt ook op dat hij denkt dat het gunstig zou zijn voor de cast en crew om een pauze te hebben tussen Peaky Blinders seizoen 6 en een mogelijke filmopname.

Murphy geeft wel aan dat als er in de toekomst een Peaky Blinders film in de maak is, hij daar graag deel van uit wil maken. Een volledige quote van Murphy over de mogelijke Peaky Blinders film is hieronder te lezen:

"[Ik weet] Echt niets en ik zou net zo opgewonden zijn als iedereen om een script te lezen. Maar ik denk dat het goed is voor iedereen om een kleine pauze te hebben. Dat is altijd een gezond iets en dan kunnen we hergroeperen. Steve is een waanzinnig druk en veelgevraagd schrijver, maar ik weet dat hij het schrijven van Peaky het allerliefste doet, dat heeft hij jou vast ook verteld. Hij is er dol op. Dus ik denk dat als de tijd rijp is, als er meer verhaal te vertellen valt, ik er zal zijn."

Hoewel Murphy op dit moment nog geen concrete details heeft over wat het plot van een Peaky Blinders-film zou inhouden, verklaarde Knight in oktober 2021 in een interview met Variety dat hij van plan is om een Peaky Blinders-film te schrijven om zo het verhaal af te ronden dat hij in 2013 begon. 

In het interview zegt Knight dat hij van plan is om de film in Birmingham te laten afspelen, en hij verwacht dat de film in 2023 in productie zal gaan. 

Een productiestart in 2023 zou Murphy zeker zijn gewenste rustpauze van de serie geven voor het filmen van de film, hoewel fans van de serie zullen popelen om een Peaky Blinders film zo snel mogelijk uit te laten komen.

Met de tijdlijn van Peaky Blinders seizoen 6 die doorloopt tot in de jaren 1930, en inclusief de opkomst van het fascisme in Europa, is er een mogelijkheid dat een Peaky Blinders film zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

Als de film zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, en zeker als die vlak na het einde van de oorlog plaatsvindt, zou dat een soort afsluiting van de cirkel zijn, aangezien het begin van de serie net na de Eerste Wereldoorlog plaatsvindt. 

Op dit moment houdt Knight de details van een Peaky Blinders film nog voor zich, en fans van het veelgeprezen drama zullen moeten blijven volgen welke nieuwe informatie er naar buiten komt over het volgende hoofdstuk in het leven van Tommy Shelby.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

12 thoughts on “Peaky Blinders Film Update gegeven door Tommy Shelby Acteur Cillian Murphy

Cillian Murphy, ster van Peaky Blinders, deelt een update over wat er verder gaat gebeuren met zijn personage Tommy Shelby, inclusief een mogelijke Peaky Blinders film.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)