Incantation Taiwanese Horrorfilm Volgende Maand Op Netflix Bekijk De Trailer

Incantation, netflix, taiwan, film, horror, trailer

Netflix horrorfilm Incantation is de best opbrengende horrorfilm in de geschiedenis van de Taiwanese industrie. Netflix scouts merkte de film op en Incantation zal zijn debuut maken op 8 juli 2022. Ben je klaar om een avondje te griezelen, lichten uit, een dekentje erbij als het te eng wordt, want daar staat de films voor dat hij angstaanjagend is.

Het is een film die het genre overschrijd met angstaanjagende momenten, schrikbarende elementen en mockumentary footage. De film werd in maart van dit jaar uitgebracht in Taiwan en werd de best verdiende film van 2022 tot nu toe.

“Het is altijd mijn droom geweest om films te maken die de hele wereld over reizen en bekeken worden door elke horrorfan op aarde, die ze ‘s nachts wakker houdt. Ik kan niet wachten om de reacties van de kijkers te horen over Incantation” zei schrijver, regisseur Kevin Ko.

Het verhaal van Incantation

Zes jaar geleden werd Li Ronan vervloekt na het breken van een religieus taboe, nu moet ze haar dochter beschermen voor de gevolgen van haar daden.

Janelle Ong, Netflix Chinese taal content acquisitie manager verklaarde aan Hollywood reporter Aziatische horror is zeer invloedrijk geweest in het vormen van het genre en het naar nieuwe hoogten brengen van het genre, we zijn trots om samen te werken met een nieuwe generatie Aziatische filmmakers die de films maken die zullen definiëren wat tereur betekend.

Trailer Incantation

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)