Samson en Marie Wij Gaan Naar Spanje Clip

Samson en Marie brengen de nieuwe zomersingle Wij Gaan Naar Spanje. Het gaat goed met Samson en zijn nieuwe baasje Marie. Het ziet er zelfs uit dat Samson een verjonging kuur heeft gekregen of zou dat de invloed zijn van Marie.

Het was voor vele toch een vraag of het nog een succes zou zijn als Gert afscheid nam van Samson. Zou het ook lukken met Marie om het grote succes verder te zetten. En ja het geeft een frisse look zowel aan Samson als aan Marie en ook de liedjes krijgen goede reacties.

Samson en Marie brachten al twee zomernummers, Grote Rode Luchtballon van 2020 en Ijsjes in 2021. Grote Rode Luchtballon haalde liefst 700.000 streams en Ijsjes zit aan 400.000 streams.

Ondertussen worden de andere kanalen goed uitgebreid met 70.000 Youtube abonnees, 60.000 TikTok volgers en 34.000 instagram fans op zo een korte tijd ziet het er naar uit dat het succes van het nieuwe duo alleen maar zal uitbreiden.

We moeten ook toegeven dat naast Samson Marie een jeudige, kleurige verschijning is, de wisseling van baasje zou misschien wel eens dat kunnen zijn wat er nodig was.

Het is ook mooi om te zien dat Marie en Samson hun eigen weg bewandelen en dat de grote invloed van het oude baasje niet meer aanwezig is en dat is een heel voordeel.

Jeugdig zijn ze samen en ze houden beide wel van een avontuur. In het busje gaan ze samen naar het zonnige Spanje en zo brengen ze de fans helemaal in de vakantiesfeer.

Marie Verhulst over het nummer Wij gaan naar Spanje: Wij gaan naar Spanje”, je hoeft het nog maar te zingen of het lijkt al alsof je er bent! Spanje is voor veel mensen synoniem aan lekker eten, samen tijd doorbrengen en genieten van het zonnetje! Ik nodig iedereen uit om alvast samen met Samson en mezelf een zomers feestje te vieren met dit nummer”!

Verschillende zomeroptredens zijn gepland in Vlaanderen en Nederland en daar zul je ook kunnen luisteren naar het nieuwe nummer van het duo.

De bijpassende clip is gelanceerd vrijdag 10 juni om 17 uur. Natuurlijk kun de nieuwe single ook beluisteren via de streaming platformen.

We zien ook al uit naar september van dit jaar voor de nieuwe reeks van Ijsjestijd, de reeks zal te zien zijn op Ketnet.

Verdere plannen van het duo zijn in Vlaanderen de kerstshow en in Nederland de Wintershow.

We zijn blij dat Samson een getalenteerd nieuw baasje heeft voor de kinderen en voor de vaders en sommige moeders is Marie meer dan een aangename verandering.

Sorry Gert je hebt dat goed gedaan en Samson zal je niet snel vergeten, maar we zijn ook eerlijk de jeugdigheid van Marie, het enthousiasme en de verschijning zijn goed voor Samson!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)