The Boys Seizoen 3 een week in premiere en nu is er goed of slecht nieuws

Slechts een week na het debuut van het derde seizoen is er meer nieuws over The Boys. Brengt Amazon Prime Video goed nieuws of slecht nieuwd je komt het hier te weten.

The Boys seizoen 3 heeft een week geleden zijn première gemaakt op Amazon Prime Video. Na een week komt Prime Video met meer nieuws over de serie. Zullen ze de fans euforisch maken of zal het een grote teleurstelling zijn? Het is in deze tijd al merkwaardig dat een serie een seizoen drie weet te bereiken. Er zijn genoeg series die zelfs geen tweede seizoen krijgen. De vraag is nu komt er een seizoen vier voor The Boys of juist niet?

The Boys heeft een score op IMDB van 8.7 op 372.000 beoordeling. We mogen gerust vaststellen dat dit meer dan een goede score is. Het is dan ook een hitserie wat al duidelijk zou moeten zijn met de première van seizoen 3 een week geleden.

De superhelden satire serie lanceerde in 2019, het is een live action bewerking van de comics van Garth Ennis en Darrick Robertson die de corrupte kant van superhelden laat zien en hoe ze zouden zijn in een echte leven omgeving.

De serie die te zien is op Prime Video had meteen succes bij de release in 2019 en met seizoen 2 werd de lat een beetje hoger getild in termen va kijkcijfers en inhoud voor volwassenen. The Boys heeft met de eerste twee seizoenen veel kijkers kunnen bekoren wat de door de hoge score op IMDB bevestigd wordt.

Voor de eerste delen van seizoen zijn er ook goede reacties te noteren wat de aanhang van fans nog groter maakt de vraag blijft open of er een seizoen 4 komt of juist niet, het zou niet de eerste populaire serie zijn die gecanceld wordt!

The Boys Komt Er Een Seizoen 4?

Het is goed nieuws dat we mogen brengen. Een week na de première van seizoen 3 heeft Amazon Prime Video officieel aangekondigd dat er een seizoen 4 van de serie besteld is!

 

We gaan niet te veel vertellen over seizoen 3, wat we kunnen melden dat seizoen 3 de focus blijft houden op Billy Butcher (Karl Urban), Hughie Campbell (Jack Quaid) en de rest van The Boys terwijl ze proberen om Vought en The Seven uit te schakelen.

Showrunner Eric Kripke deelde de volgende verklaring over de vroegtijdige verlenging van de superhelden serie.

Sprekend namens de cast en crew zijn we Sony Amazon en vooral de fans zo dankbaar dat de ze serie omarmen en ons toestaan om meer te maken. We vinden het geweldig om Butcher en The Boys strijd tegen Homelander en de Seven voort te zetten

Fans die goed de media hebben gevolgd zullen niet verbaasd zijn dat er een vierde seizoen komt van The Boys. Karl Urban liet eerder al weten dat er plannen waren om later dit jaar te beginnen met filmen wat fans de aanwijzing gaf dat de serie zou doorgaan.

Het zou veel onbegrijpelijker geweest zijn als de serie niet zou verder gaan. Met het aanhoudende succes en de Emmy nominaties die de serie in de wacht sleepte was het voor Amazon Prime Video een eenvoudige beslissing om door te gaan.

Prime Video heeft zelfs de bedoeling om de franchise uit te breiden met spin-offs waardoor de hoofdserie nog belangrijker wordt voor de streamingdienst.

Een releasedatum kunnen we nog niet geven en is ook nog niet aangekondigd. Als we rekening houden dat er dit jaar nog gestart wordt met het filmen zou het best mogelijk zijn dat Seizoen 4 van The Boys verschijnt laat in 2023.

Ook het verhaal is een mysterie om het verhaal van seizoen 4 meer richting te geven zullen we moeten wachten tot het einde van seizoen 3. Het is nu niet te voorspellen hoe deze fictieve wereld er zal uitzien na het einde van seizoen 3.

Het zal voor iedereen wachten zijn om te zien hoe de strijd tussen Billy Butcher en Homelander verder zal verlopen. Het belangrijkste is dat we weten dat er een seizoen 4 komt!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)