Scream 6 Neve Campbell niet terug als Sidney Prescott

Neve Campbell onthult dat ze niet zal terugkeren als Sidney Prescott voor Scream 6 uit frustratie over het salaris dat de franchise ster wordt geboden.

Ondanks haar terugkeer voor het laatste deel in de franchise, heeft Neve Campbell onthuld dat ze niet terugkeert als Sidney Prescott voor Scream 6. Campbell maakte haar terugkeer naar de fan-favoriete slasher horror franchise naast Roger L. Jackson als de stem van Ghostface, Marley Shelton als Sheriff Judy Hicks, Courteney Cox als Gale Weathers, David Arquette als Dewey Riley en Skeet Ulrich als Billy Loomis. Scream werd geregisseerd door Radio Silence duo Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, het best bekend voor de hit horror-komedie Ready or Not.

Scream 6 Neve Campbell

Exacte plot details voor Scream 6 worden onder de pet gehouden, maar er wordt gezegd dat de film de overlevenden van Scream van dit jaar volgt als ze weggaan uit Woodsboro, alleen om de gewelddadige terreur van Ghostface achter hen aan te krijgen. 

Bettinelli-Olpin en Gillett zijn bevestigd om terug te keren aan het roer van de sequel naast nieuwe franchise gezichten Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding en Jenna Ortega. 

Terwijl de vorige sterren Courteney Cox en Hayden Panettiere bevestigd zijn om terug te keren voor Scream 6, lijkt het erop dat één veteraan uit de franchise niet zal terugkeren voor de sequel.

Deadline heeft bekend gemaakt dat Neve Campbell haar rol van Sidney Prescott niet zal hernemen in Scream 6. 

De franchise veteraan onthulde dat ze de kans om terug te keren voor de aankomende horror sequel afwees, omdat ze zich onder de indruk voelde van de betaling aangeboden door de producenten. Zie hieronder wat Campbell zei:

"Helaas zal ik de volgende Scream-film niet maken. Als vrouw heb ik extreem hard moeten werken in mijn carrière om mijn waarde te vestigen, vooral als het gaat om Scream. Ik vond dat het aanbod dat mij werd gedaan niet in verhouding stond tot de waarde die ik aan de franchise heb toegevoegd. Het is een zeer moeilijke beslissing geweest om verder te gaan. Aan al mijn Scream fans, ik hou van jullie. Jullie zijn altijd zo ongelofelijk behulpzaam voor mij geweest. Ik ben jullie voor altijd dankbaar en voor wat deze franchise mij de afgelopen 25 jaar heeft gegeven."

Hoewel Campbell voor het eerst beroemd werd met haar werk in Party of Five en The Craft, wordt haar rol als Sidney Prescott in de originele Scream-film over het algemeen beschouwd als haar meest gevierde rol. 

Aangezien Sidney grotendeels fungeerde als het gezicht van de Scream-franchise naast dat van het Ghostface-masker, is het begrijpelijk dat ze vindt dat ze een salaris verdient dat daar een afspiegeling van is. 

Aangezien de meest recente Scream werd geproduceerd met een bescheiden budget van 24 miljoen dollar, het kleinste voor de franchise sinds Scream 2, rijst de vraag hoeveel van het filmbudget naar Campbell ging en of Paramount het budget voor de nieuwe film heeft verlaagd, alsook waarom de producenten niet hun uiterste best zouden doen om haar terug te halen.

Aangezien de meest recente Scream werd geproduceerd met een bescheiden budget van 24 miljoen dollar, het kleinste voor de franchise sinds Scream 2, rijst de vraag hoeveel van het filmbudget naar Campbell ging en of Paramount het budget voor de nieuwe film heeft verlaagd, alsook waarom de producenten niet hun uiterste best zouden doen om haar terug te halen.

Hoewel fans van de franchise misschien teleurgesteld zijn over haar afwezigheid in de nieuwe film, is het ontbreken van Sidney Prescott in Scream 6 misschien niet het slechtste voor de horrorsequel. 

De laatste Scream werkte grotendeels als een doorgeven van de fakkel voor de serie met Melissa Barrera’s Sam en Jenna Ortega’s Tara die effectief de nieuwe hoofdrolspelers werden, terwijl Dermot Mulroney onlangs tekende als een agent personage, effectief vervangen van David Arquette’s Dewey na zijn overlijden in de laatste film. 

Met een productiedatum voor Scream 6 in het vooruitzicht voor de zomer van 2022 en een release in maart 2023, lijkt het onwaarschijnlijk dat Campbell zal kunnen worden overgehaald om op tijd terug te keren voor de opnames, waardoor Courteney Cox de langstlopende ster van de franchise wordt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)